Gecertificeerd sinds: 16 sep 2024
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn positief over de snelle levering en het op tijd ontvangen van hun bestellingen. De hoge kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen, en veel klanten geven aan tevreden te zijn met het resultaat. De service wordt als vriendelijk, oplossingsgericht en behulpzaam ervaren, zelfs bij problemen of vragen. Ook het deskundige en uitgebreide advies bij technische of productgerichte vragen wordt gewaardeerd. Daarnaast wordt de prijs meestal netjes gevonden en is de ruime voorraad een pluspunt. Er zijn echter enkele opmerkingen over de verzendkosten en prijsverhoudingen. Niet alle specifieke producten zijn altijd beschikbaar, ondanks de ruime voorraad. Ook wordt de communicatie soms als onprettig of onpersoonlijk ervaren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewswww.siliconesandmore.com/nl/
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
www.siliconesandmore.com/nl/
Bezoek websiteOver
www.siliconesandmore.com/nl/
Siliconesandmore is dé expert als het gaat om materialen voor de vormenbouw. Wij leveren over heel de wereld aan meer dan 45.000 tevreden klanten. Service boven sales staat daarbij hoog in ons vaandel...