www.siliconesandmore.com/nl/

2.508 reviews in totaal   269 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt veelvuldig als uitstekend en betrouwbaar genoemd. De klantenservice wordt meestal als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Klanten waarderen het deskundige advies en de duidelijke informatie op de website en via contact. De website wordt als overzichtelijk, informatief en makkelijk in gebruik ervaren. De communicatie met de klantenservice wordt doorgaans als vriendelijk en duidelijk ervaren. Hoewel de prijs-kwaliteitverhouding vaak als goed wordt ervaren, zijn er klachten over (hoge) verzendkosten. Daarnaast zijn er enkele negatieve uitzonderingen in de communicatie met de klantenservice.

Reviewswww.siliconesandmore.com/nl/

T V
Tonny V.
Zeer degelijke en onderbouwde toelichting bij technische vragen.
Goede producten en snelle verzending.
grote sortering, snelle levering
P S
Peter S.
Gorinchem
Ik ben er zeer tevreden over,,zeer sterke gips.
je kan belen om the vragen!
prima volgens de afspraken
Deskundig op het gebied van onze vragen , denken mee en komen met oplossingen als je vastloopt.
Ik heb het ontvangen en nog niet gebruikt. Daarom redelijk, het potje zit nog dicht en ik weet niets over het product
Het materiaal is perfect Makkelijk in gebruik en snel toepasbaar.
Goede en snelle service. Ik ga hier zeker vaker bestellen
J S
Job G. S.
Goede kwaliteit en nette prijs
Niks top allemaal
Niks super
Bestel wel vaker en altijd goede vlotte verwerking en verzending van de bestellingen.