17 sep 2024
Voor de eerste keer bestellingen geplaatst bij profitent24.
Eerst een tuinpaviljoen met muskietengaas en schaduwhemel.
Binnen 48 uur werd de bestelling afgeleverd.
De kwaliteit van de materialen is zeer goed en met een gedetailleerde montagehandleiding was opbouwen met 2 personen goed te doen.
De buren op de camping waren dusdanig onder de indruk van de kwaliteit en resultaat, dat een vervolgbestelling van meerdere schaduwhemels volgde.
Ik heb ruim op voorand gebeld naar jullie dienst op 8/8 om er zeker van te zijn dat ik het gevraagde artikkel geleverd zou hebben op ten laatste 23/8. Met de bemerking dat er niemand het pakket kan ontvangen in de week van 12 tot16/8. (beschikbaar: Levertijd: 1 - 3 dagen staat er vermeld bij het artikkel op de site) Het advies was vermelden leveren vanaf 19/8. Ook zo gedaan. Ondertussen is het artikkel nog steed niet geleverd en morgen heb ik de tent nodig. ondertussen gebeld op Wo 10:36, vandaag 12:06, en 14:59, telkels liet men weten het op te volgen, en bij de 2 laatste terug te bellen. telkens weet men niet waarover het gaat, en wordt er niet teruggebeld nogthans wordt dit beloofd.
3 aug 2024
Als je een bestelling plaatst, waarbij staat direct leverbaar, heb je na een week nog steeds je bestelling niet ontvangen.
21 aug 2024
Na 5 dagen nog niet geleverd.
Wel al 2 dagen huisarrest omwille van aangekondigde levering
14 aug 2024
Ik heb een tent . Gekregen met schimmel. Al 7 dagen verder en nog geen resultaat
6 aug 2024
Geen levering nog en wordt telefonisch aan het lijntje gehouden
Antwoord van profitent24.nl
Beste Klant,
Hartelijk dank voor je feedback. We vinden het ontzettend vervelend dat je bestelling vertraging heeft opgelopen en willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak.
Door de grote vraag heeft ons magazijn helaas niet alles op tijd kunnen leveren, maar we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt afgerond.
We hopen dat je verder tevreden bent met je pergola. Mocht je nog vragen of andere zorgen hebben, laat het ons alsjeblieft weten – we helpen je graag verder.
Profitent24
25 aug 2024
21 jul 2024
Afspraak was dat pakket op dag X bezorgd zou worden. Dit lukte echter niet door volle vrachtwagen. De hele dag gewacht voor Jan L. Had fijn geweest als dit even gecommuniceerd was.
Voor de rest een prachtig tuinpaviljoen. Niets op aan te merken.
19 jul 2024
Duidelijk, betrouwbare en snelle levering. Goed bereikbaar voor vragen.
Invulformulier pakt oude invuldata niet 100% over. Verkeerde plaatsnaam.
18 jul 2024
Vlotte bestelling en de leveringsdatum was onduidelijk!