Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewswww.proday.nl
Goede kwaliteit, zeer betrouwbaar, prettige aftersales
Goede spullen, koop ze meestal alleen in de aanbieding omdat ik de producten vrij duur vind. De aanbiedingen zijn wel reëel, geen kunstmatige prijsverhoging en dan in de aanbieding, dat zeker niet, de site is zéér betrouwbaar. Ook de aftersales is prima. Eigelijk moet ik ze 5 sterren geven :) PS, ik ben een grootverbruiker ;€
De snoepjes zijn lekker. wel iniemieni verpakkingen en extreem duur. Als ik toffees bestel verwacht ik toffees, geen kneiterharde ulevellen. Een leuke actie af en toe voor de klanten zou helpen voor de klantenbinding.
Te veel producten die niet op voorraad zijn
correct
Hot chocolate gebruik ik al jaren, tot volle tevredenheid.
Altijd lekker en snelle levering!
Er is geen beschrijving van de product op de verpakking, ik vind het niet handig
Alle producten zijn top en zo lekker
kortingmails werken nooit als je meerdere producten neemt , omdat er een staffel geld
Geen gebroken potten Denk de eerste keer
Portie mocht ietsje groter zijn
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.