dakraamplaza.nl

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1 reviews in totaal

dakraamplaza.nl

1 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1 reviews in totaal

Reviews voor dakraamplaza.nl

organisatorisch een chaos, klantonvriendelijk en onbereikbaar

Wil je een dakraam? Ga alsjeblieft niet naar Dakraamplaza. Onze ervaring met dit bedrijf was van begin tot eind een aaneenschakeling van teleurstellingen, onprofessioneel gedrag en totale desorganisatie. • Eerste afspraak: gepland op 23 juni. De vrijdag ervoor kregen we plots een telefoontje dat het toch niet door kon gaan vanwege een NAVO-top. Waarom dat pas op het laatste moment duidelijk werd, blijft een raadsel. • Tweede afspraak: 9 juli. Ook deze keer werd de afspraak geannuleerd, omdat een van de werkmannen ineens toch naar een bruiloft moest. • Derde poging: 11 juli, tussen 12:00 en 14:00. Geen enkele communicatie toen het 14:00 was. Zelf gebeld, maar ja de telefoon staat uit vanwege drukte, dus dan maar de chat. Toen kregen we te horen dat ze pas rond 15:30 zouden komen vanwege een uitgelopen klus. Uiteindelijk kwamen ze die dag tot de conclusie dat het bestelde dakraam niet geplaatst kon worden vanwege de draagbalken, terwijl we van tevoren uitdrukkelijk gevraagd hadden of we foto’s moesten sturen van de huidige situatie. “Niet nodig”, kregen we te horen. Toch een cruciaal detail gemist, kennelijk. Toen werd er voorgesteld om een groter dakraam te plaatsen, en dit zou op 18 juli gebeuren. De monteur zou contact opnemen met het hoofdkantoor voor een aangepaste offerte en een nieuwe afspraak. Wat denk je? Wederom radiostilte. Niet bereikbaar via telefoon. Geen reactie op eerdere vragen. • Op 14 juli via de chat gevraagd om teruggebeld te worden. Dat gebeurde op 15 juli. Offerte ontvangen, maar géén bevestiging van plaatsing, ondanks herhaald verzoek. • Op 16 juli wéér contact gezocht via de chat. Beloftes dat ik teruggebeld zou worden ,uiteraard gebeurde dat niet. Pas na eigen actie kon ik uiteindelijk iemand spreken. • De planner bleek nergens van op de hoogte, en 18 juli was inmiddels “geen optie” meer. Volgens haar liep dit hele traject “buiten haar om”. Na dit alles aangegeven dat het uiterlijk volgende week geregeld moet zijn. Daarop werd moeilijk gedaan, alsof wij onredelijk zijn. Toen ik aangaf dat dit een onacceptabele gang van zaken is , wij ons aan het lijntje gehouden voelen en hierover een negatieve recensie zullen plaatsen, vond de planner dat ik “overdreef”. en gaf zij aan dat ik dan maar een recensie moest schrijven. Dus bij deze. Dakraamplaza is organisatorisch een chaos, klantonvriendelijk en onbereikbaar als het erop aankomt. Deadlines worden zonder pardon genegeerd, communicatie is traag of compleet afwezig, en je wordt als klant aan het lijntje gehouden. Bespaar jezelf de frustratie. Zoek een ander bedrijf.