formafast.nl

1.804 reviews in totaal   30 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewsformafast.nl

Klopt het dat jullie niet meer via de eigen site bereikbaar zijn maar via iets van Nova … ? Heel vreemd ….

De diners blijven voor mij niet mijn ding .de meeste shakes zijn goed , sommige wat mij betreft te zoet . De repen zijn allemaal perfect maar wat voor mij echt het aller lekkerste is is de muesli chocolade ontbijt . Daar smul ik echt van

De diners blijven voor mij niet mijn ding

Snel, makkelijk en lekker

Snelle levering en goed variatie aan producten.

Top producten

Elke smaak is goed . Ik vind de shakes erg lekker maar ook zeker het ontbijt met muesli en chocola.
Ik vind het heel onduidelijk wat je met de zakjes moet doen en moet het opzoeken op de site die is ook onhandig alleen verkoop gericht en geen beschrijving in de doos en ik heb smaken die op de site niet bestaan
Beperkte tijd goed vol te houden
Het resultaat is prima. Heel veel producten zijn lekker maar er zit er ook wat tussen wat wat minder is. Maar ieder zijn smaak. het resultaat is er naar. daar gaat het om.
Bestelling wordt snel geleverd, 4 sterren omdat ik niet alles lekker vind.
R A
Ria A.
Ik vind alle maaltijdvervangers lekker en snel klaar te maken. Ik vul ze wel altijd aan met verse groenten om meer vulling te hebben.

Goede aanpak om af te vallen

Mij helpt het om gedurende een korte tijd alle maaltijden te vervangen mbv Formafast.
De muesli is lekker, repen smaken goed maar zijn keihard. De shakes zijn chemisch.
R A
Ria A.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.