Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de producten, die als mooi, stevig en goed afgewerkt worden ervaren. Ook de verpakking wordt vaak als mooi en verzorgd omschreven, vooral als er kleine verrassingen bij zitten. Daarnaast zijn veel kinderen blij met de jurken, wat bijdraagt aan de tevredenheid van de kopers. De snelheid en correctheid van de levering worden doorgaans gewaardeerd. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen bij de levering.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewshetbeteremerk.nl
mooie kwaliteit
Niets
Prima op tijd bezorgd, mijn kleindochter zal erg blij zijn met de Elsa jurk
Jullie adverteren met vandaag besteld voor 23.59 uur is morgen in huis. Dat is niet gelukt. Ik heb mijn bestelling vrijdagavond voor 12 uur gedaan en pas dinsdag 16.45 is mijn bestelling bezorgd. Erg spijtig, vooral omdat dit een verjaardagscadeau was voor mijn dochter die 3 jaar oud is geworden en wij dit niet meteen 's ochtends hebben kunnen geven.
Antwoord van hetbeteremerk.nl
Goedemorgen, bedankt voor uw review! Vervelend dat de bestelling iets later is geleverd dan wij vermelden. Ik zie dat de zending is blijven hangen en daardoor 2 werkdagen later is afgeleverd dan afgesproken. Normaliter worden zendingen wel binnen 24 uur afgeleverd maar helaas was dit bij uw zending niet het geval. Onze excuses hiervoor!
Alles geleverd en bezorgd, zoals beschreven.
Top
Alles helemaal in orde, snel geleverd, kleinigheidje erbij. Helemaal top!
Misschien iets goedkoper worden!
Jullie doen wat je beloofd. Prima strategie!
Jullie doen wat je beloofd! Prima strategie!
Snelle levering. Leuke prijs.
Goede kwaliteit.
Mooi ingepakt.
Goede afhandeling.
Alles super!
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.