Kidsrides.nl
Beoordelingen:

71 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden218 beoordelingen in totaal  

4,37
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top bedrijf. Wij kwamen langs in de showroom om de Pony ride af te meten. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Er was genoeg voorraad echt top, gelijk kon het cadeautje mee. Kind blij, wij blij.

Meest relevante negatieve beoordeling

28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Lange leveringstijd en nummerplaat met naam niet aanwezig. Mail gestuurd maar nooit geen antw gekregen maar na dat ik de mail had verstuurd kreeg ik wel paar dagen erna een mail van dpd dat ze gingen leveren.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Kidsrides.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon goed!

Perfect. Je besteld iets en in mijn geval waar ik een foutje maakten wordt dat perfect aangepast zelfs Top service top bedrijf. Tot de volgende keer!
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende service.

Snelle levering. Uitstekende service. Direct telefoon opnemen en uitstekend verder geholpen.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk personeel en een snelle service. Bedankt! Mijn zoontje is blij met zijn auto!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ons meisje is super blij met haar cadeau! Bedankt.
Beoordeling melden
CK
chris k.
belgie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
correcte en snelle levering
Beoordeling melden
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

zware teleurstelling, nooit meer!!

Lang gezocht naar een kinderwagen, naar de revieuws gekeken en besloten om hier te bestellen. specifiek om een cadeaustrikje gevraagd, terwijl dit er zogezegd altijd bij zit. Maar helaas dit zat er niet in, en ook maar 1 kentekensticker. Blijkbaar snel snel in elkaar gezet de kinderauto, stickers die op de auto zitten, zitten of er niet goed op of schots en scheef. Ik raadt het zeker niet aan om nog een keer hier iets te bestellen, zwaar teleurgesteld, ook gemaild maar alleen een excuus als antwoord. Heel jammer dit, de volgende auto op een ander site proberen.
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Te laat geleverd. Ze doen valse beloftes
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Look en opties zijn leuk. Dochtertje van 2 geniet er flink van en ze wilt er elke dag in rijden. Auto maakt wel veel herrie en moet je bijsturen. Wellicht banden laten balanceren.
Beoordeling melden
14 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

10+

Happy Iets bestellen online Zonder moeite binnen gekregen Tot servers Met vriendelijke groet Robert lisapaly
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product en makkelijk in elkaar te zetten. Top kado voor ons zoontje.
Beoordeling melden
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zelfde dag gebeld, auto kon gemonteerd opgehaald worden. Echt top!
Beoordeling melden
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fast delivery… high quality toy car……

Fast delivery… high quality toy car… highly recommended 👌
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, nette staat zoals beschreven
Beoordeling melden
Antwoord van Kidsrides.nl
25 mei 2024
Fijn dat de aankoop goed is ervaren, dank!
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden