fatmoose.nl- Logo - Beoordelingen

fatmoose.nl
Beoordelingen:

8 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden113 beoordelingen in totaal  

4,25
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
fatmoose.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor fatmoose.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Voor nu dikke prima!

Veel keuze, snelle en overzichtelijke site! In afwachting van levering tot nu toe erg enthousiast
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van fatmoose.nl
26 apr 2024
Beste klant, Hartelijk dank voor uw recensie. Uit uw beoordeling blijkt dat u niet helemaal tevreden bent met uw bestelling. Laat a.u.b. een reactie achter, zodat we uw zorgen kunnen wegnemen. Desalniettemin wensen wij u veel plezier, Uw Fatmoose team
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bezorging ging perfect en het bouwen ook…

Bezorging ging perfect en was ook goed geregeld. Verder waren de instructies na het leveren ook heel duidelijk en is de bouw beschrijving ook heel duidelijk. Wel een kleine tip. Lees het op je gemak door want je zou je anders kunnen vergissen vooral het knippen van het zeil. Daar ging het bij mij helaas mis. Maar verder is het bouwen heel goed gegaan.
Beoordeling melden
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke beschrijving van de afmetingen zijn heel fijn als ook een goed overzicht vanuit alle hoeken bij speeltoestellen
Beoordeling melden
25 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Perfect!

Degelijk materiaal Snelle levering Enkele houten planken waren nog nat (opslag buiten?)
Beoordeling melden
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke selectie. Complete set eenvoudig bij elkaar te klikken
Beoordeling melden
9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden