Klanten zijn tevreden over de duidelijkheid, het gemak en de informatievoorziening van de website. Ook wordt het brede en diverse aanbod aan speeltoestellen en de mogelijkheden tot personalisatie gewaardeerd. Daarnaast zijn klanten positief over de kwaliteit van de geleverde producten en materialen. Meerdere klanten ervaren echter onduidelijkheid en tekortkomingen in de bouwtekeningen en handleidingen. Verder melden sommige klanten vertragingen of onvolledige levering van hun bestelling, evenals onvoldoende communicatie hierover.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsfatmoose.nl
Ziet er fantastisch mooi uit!!
Hoi, het materiaal ziet er allemaal heel goed uit , het enige waarom jullie geen 5 sterren krijgen is toch de onduidelijkheid van de bouw tekeningen . Gelukkig heb ik een super handige man, maar soms kostte het wel hoofdbrekens om te begrijpen hoe het precies gebouwd moest worden.
Antwoord van fatmoose.nl
Fijn om te horen dat het materiaal goed is! We waarderen je feedback over de bouwtekeningen en zullen ons best doen om die duidelijker te maken. Veel plezier met het bouwen!
overzichtelijke website snel te bestellen
Het is zeer duidelijk welke extra dingen zoals ankers je nodig hebt. Ook is het makkelijk om in een paar klikken het speeltoestel samen te stellen zoals jij dat wilt (kleur, extra klimmogelijkheden etc.)
Antwoord van fatmoose.nl
Wat geweldig om te horen dat je het samenstellen van het speeltoestel zo makkelijk en duidelijk vond! We hopen dat je er veel plezier aan beleeft.
Eenvoudig bestelproces
Duidelijke website en eenvoudig te bestellen. Veel verschillende betaalmogelijkheden. Wat ik wel miste is een filter met een max. bedrag voor het huisje als je shopt met een bepaald budget.
Antwoord van fatmoose.nl
Wat fijn om te horen dat je de website duidelijk vindt en je eenvoudig kon bestellen! We waarderen je feedback over het filter voor budgetten, en we zullen dit meenemen om de ervaring te verbeteren.
Het is een prettige website, veel informatie over het product en installatie. 2 mogelijke verbeterpuntjes: Een optie om te filteren/sorteren op prijs en meer afmetingen van bijvoorbeeld het huisje op de palen dan alleen maar de omstrek.
Antwoord van fatmoose.nl
Wat fijn om te horen dat je de website prettig vindt en dat je veel informatie hebt kunnen vinden! We waarderen je feedback over de filteropties en afmetingen en zullen dit zeker in overweging nemen.
Het begin is goed!
Keurige service en heel goed overzicht en upsell op de website. Compliment.
Nu zorgen dat de bestelling op de gewenste dag 22 of 23 april wordt afgeleverd en compleet wordt bezorgd! Wordt vervolgt.
Antwoord van fatmoose.nl
Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service en de website! We doen ons best om je bestelling op de gewenste dag te bezorgen. Blijf ons volgen voor updates!
Blij met onze Mighty Mansion van Fatmoose
Blij met onze Mighty Mansion, hoge kwaliteit hout en het huisje is groot genoeg voor oudere kinderen, dus we gaan er lang plezier van hebben.
Antwoord van fatmoose.nl
Wat geweldig om te horen dat je blij bent met de Mighty Mansion! Het hoge kwaliteits hout en de ruimte voor oudere kinderen maken het echt een blijvend speelplezier. Veel plezier ermee!
Heel veel keuze aan hele leuke toestellen. Leuk dat er veel variatiemogelijkheden zijn. Ik kan niet wachten tot het binnen is!
Antwoord van fatmoose.nl
Wat geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over onze keuze en variatiemogelijkheden! We kunnen ook niet wachten totdat je jouw speeltoestel ontvangt!
Fijn en handig overzicht om je producten op de juiste manier te bestellen
Antwoord van fatmoose.nl
Wat fijn om te horen dat je het overzicht handig vindt om je producten te bestellen! We zijn blij dat je tevreden bent!
Bouwtekening
Jammer dat er geen tolerantie maten op de tekening staan. Maar… met een beetje puzzelen is alles goed gekomen. We hebben een prachtig speeltoestel in de tuin staan!
Antwoord van fatmoose.nl
Wat fijn om te horen dat het speeltoestel prachtig in je tuin staat! Fijn dat je het uiteindelijk met een beetje puzzelen voor elkaar hebt gekregen. Veel speelplezier!
Veel onderdelen niet aanwezig.
Na het bestellen een duidelijke communicatie wat je kunt verwachten. Alleen helaas waren er diverse onderdelen niet in het pakket aanwezig of de verkeerde maat. Waardoor je dus niet verder kunt met bouwen.
Montage zeer moeizaam
De beschrijving is zeer onduidelijk en de ingeschatte tijdsinvestering is volledig incorrect. Na 2 volle dagen met 2 ervaren klussers is het nog niet af. Ook de lijst met benodigdheden was incompleet.
Veel keuze, eindeloos combineren!
Antwoord van fatmoose.nl
Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de ruime keuze en de mogelijkheden om te combineren! Veel plezier met het samenstellen van je ideale set!
Geweldig
Veel keuze in speeltoestellen voor een goede prijs
Antwoord van fatmoose.nl
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze ruime keuze aan speeltoestellen en de goede prijs! We hopen dat je veel plezier hebt met je aanwinst!
Antwoord van fatmoose.nl
Danke für dein tolles Feedback! Es freut uns zu hören, dass du mit dem Produkt so zufrieden bist. Viel Spaß damit!
Snel besteld
Antwoord van fatmoose.nl
Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is gegaan! We hopen dat je er veel plezier van hebt!
Fijne mooie webshop en hele mooie producten. Mooi overzichtelijk.
Antwoord van fatmoose.nl
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze webshop en producten! We zijn blij dat je het overzichtelijk vindt.
Niet ontvangen
Ik heb mn speeltoestel nog steeds niet ontvangen, er is iets fout gegaan, dat kan gebeuren, maar er wordt niet adequaat naar een oplossing gezocht. Vele keren gebeld en geappt, allemaal aardig, maar geen resultaat. Ik wacht nu al 6 weken en er is nog steeds geen bezorgdatum gepland.
Uitstekende website en goede kwaliteit
Antwoord van fatmoose.nl
Danke für dein Feedback! Wir freuen uns, dass alles passt – hab viel Spaß mit deinem Produkt.
Duidelijk en fijne website. Producten zien er goed uit!
Antwoord van fatmoose.nl
Dank je wel voor je feedback! We zijn blij te horen dat je een goede ervaring hebt met Wickey en dat onze website duidelijk is. Veel plezier met onze producten!