Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsToyfan.com
Toyfan is echt een aanrader!
Toyfan is een ontzettend fijne webshop met een enorm ruim aanbod. Nadat ik de prachtige houten bakfiets besteld had werd ik daarna heel netjes op de hoogte gehouden van de bestelling. Het allerleukste is de gepersonaliseerde naamsticker die je erbij kunt bestellen. Echt een fantastisch kraamcadeau. Ik raad Toyfan absoluut aan en ga hier zeker vaker bestellen!
Cadeaubon direct naar de jarige op haar verjaardag
Duidelijke webshop met heel veel keus. Vooral superleuk dat ik de cadeaubon ook direct naar de jarige kon sturen op haar verjaardag. Wat een fijne optie. Ik ga hier zeker vaker shoppen.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
- +31618733055
- Toyfan.com/nl
- info@toyfan.com
- Oldenzaal, NLD
Toyfan is dé specialist op het gebied van actief binnen- en buitenspeelgoed. Sinds 2010 bieden wij producten aan van toonaangevende merken, zoals BERG, Puky, Salta, Kettler en Bandits and Angels. Wij ...