mamalabels.nl

31 reviews in totaal   21 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewsmamalabels.nl

Na een foutieve bestelling boden zij een prima oplossing. Fijn!
De bestelde strijklabels zijn zoals beschreven.
Leuke website, waar ik naam-plaklabels bestelde. Ze werden verzonden vanuit Europa dus dat duurde wel even. De verzendkosten voor een envelopje met 2 vellen in mapje vrij hoog. Maar verder prima
S M
Sjanie M.
Hhh
Bestelling nog niet ontvangen na 2 weken :-(

Alles is perfect, prachtig ontwerp!

Dit is onze tweede bestelling. Alles is perfect in orde. Mooi ontwerp. De stickers blijven perfect zitten.
Snelle levering en het stempel ziet er echt mooi uit. Mijn kind is er superblij mee!
Nog steeds niks ontvangen…

Te kleine etiketten

Je vergist je in de grootte van de label. Bij mijn bestelling waren de labels te klein.
Ik heb twee verschillende bestellingen bij jullie gedaan en er is nog steeds niets afgeleverd

Antwoord van mamalabels.nl

Goedendag, Ik heb uw bestelling opgezocht, maar deze staat in het systeem van de vervoerder als afgeleverd. Ik zal contact met u opnemen via e-mail met meer details, zodat we de situatie kunnen oplossen. Fijne dag, Lidia, Mama Labels
Ik heb mijn pakket nog niet binnen

Antwoord van mamalabels.nl

Goedendag, Bedankt voor uw feedback. We hebben deze situatie al via e-mail besproken. Uw zending staat in het systeem van de vervoerder als afgeleverd. Helaas hebben we van u nog geen antwoord ontvangen of dit inderdaad het geval is. Heeft u uw bestelling al ontvangen? Fijne dag, Lidia, Mama Labels