Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestelling, vaak al de volgende dag. De meeste klanten prijzen de kwaliteit en uitstraling van de producten zoals koffers en tassen. Daarnaast vinden klanten de prijzen aantrekkelijk en waarderen zij de prijs-kwaliteitverhouding. Ook het ruime en diverse aanbod in het assortiment wordt gewaardeerd. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en probleemoplossend ervaren. Verder zijn de meeste klanten tevreden over de zorgvuldige en stevige verpakking, en het retourproces en de correcte afhandeling van bestellingen. Er zijn enkele opmerkingen over onhandig grote dozen bij de verpakking.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsBagageonline.nl
Een aanrader.
Zeer vlotte afhandeling. Kwalitatief artikel.
Snelle levering en de tas is heel mooi en voldoet zeker aan mijn verwachtingen
Prima koffers, waren er heel snel!
Top koffer en service
Hele mooie koffer besteld en die ene dag besteld en volgende dag meteen in huis! Echt toppp en super blij met de koffer; precies zoals het belooft!
Makkelijk besteld, snel geleverd!
Prima service!
uitgebreid assortiment en snelle levering. Helemaal top!
Goed product en snel geleverd
Na een andere mislukte bestelling bij een andere partij (totaal verkeerd product geleverd) heb ik via BagageOnline 2 tassen besteld vlak voor mijn vakantie.
Pakket was netjes op tijd geleverd en tassen zelf zijn van top kwaliteit, geen seconde spijt van gehad!
De volgende dag was de bestelling al binnen! Mijn zoon is heel blij met zijn rugzak. Het enige wat ik over het hoofd had gezien, is dat deze rugzak geen strap heeft om de schouderriemen aan elkaar vast te zetten. Maar goed. We zijn tevreden met de aankoop!
Snelle levering en goed verpakt!
Rugzak werd snel geleverd, en is precies volgens beschrijving en de foto’s.
Ruime keuze, goede prijs en vlotte levering.
Ruim assortiment, prima prijzen en supersnel geleverd!
Duidelijke omschrijving, zeer snel in huis. 👍🏻
Mooi koffertje, snelle levering.
vorige keer koffer geruild, dat verliep allemaal soepel. Nu opnieuw een koffer besteld. Snel geleverd.
Lekker snel geregeld,en goed verpakt! Dus 5 sterren waard.
Goed aanbod tegen mooie prijzen, prima afhandeling van bestelling.
Eastpaktas
Mooi product van Eastpak aan een sterk verlaagde prijs! En snelle levering daarbij
Goed product en snel geleverd
Snelle levering. Goede prijzen