Bagageonline.nl

1.466 reviews in totaal   407 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestelling. De scherpe prijzen en goede prijs-kwaliteitverhouding worden vaak geprezen. Klanten geven aan dat de kwaliteit van de producten aan hun verwachtingen voldoet en waarderen het ruime en diverse assortiment. De klantenservice wordt als behulpzaam, vriendelijk en probleemoplossend ervaren. Ook het retourproces wordt doorgaans als soepel en gemakkelijk beschreven. De zorgvuldige verpakking en de meestal goede communicatie over de bestelling worden gewaardeerd. Enkele klanten merken op dat er ruimte is voor verbetering bij de klantenservice. Er zijn klachten over de retourkosten en opmerkingen over het gebruik van te grote dozen bij de verpakking. Daarnaast geven sommige klanten aan beter op de hoogte gehouden te willen worden tijdens het bestelproces.

ReviewsBagageonline.nl

Supersnelle levering volgens afspraak

op de hoogte houden

Beter ( tussendoor ) op de hoogte houden en ik zou graag willen weten waar mijn koffer is terechtgekomen .

steeds weer uitstekend

Diverse malen heb ik artikelen bij Bagageonline besteld. het zijn mooie kwaliteitsproducten. Steeds was de levering heel correct en op tijd!

Mooie en praktische rugtas.

Rugtas voldoet aan de eisen, die je mag stellen aan deze kwaliteit rugtas. Mooi van kleur en prima formaat. Toezending vlot geregeld. Deze tas is een aanrader.
Mooie set in de aanbieding gekocht en op tijd geleverd voor de vakantie.

Goede prijs/ kwaliteitsverhouding, snelle levering TOP!

Goede prijs/ kwaliteitsverhouding Snelle levering en leuke kortingscode. Ik ben erg blij met mijn tas!

Ruim aanbod en snel verzonden.

Zoals meestal net even wat goedkoper dan andere adresjes, leuke actieprijzen en altijd snel verzonden.

Besteld, snel bezorgd, wat wil je nog meer?
Met zo mooi koffer kun je op vakantie mooi afgewerkt 👌💪👌
Prima backpack en duffel bag met wielen
Goed product en snel geleverd
Alles is zoals beschreven afgehandeld watbetreft kwaliteit prijs en levering kan niet beter en zeker een aanrader als ze deze beloftes altijd hanteren
Snelle en correcte levering !
Goed lekker snel

Snelle en goed

Snelle levering. Uitstekend artikel !

Pluimpje waard.

De bestelde koffer was de volgende dag al bezorgd en dat is een pluimpje waard. Ook was de koffer door de fabrikant uitstekend verpakt waardoor er geen schade kon ontstaan. Top.
Supersnelle en nette aflevering, binnen een dag geleverd, top!