babycare.nl

1.680 reviews in totaal   72 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelheid en stiptheid van de levering, de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, de heldere communicatie rondom bestellingen en de nette, milieuvriendelijke verpakking. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen bij de levering en soms ervaren klanten onduidelijkheid als er sprake is van vertraging of problemen met de voorraad.

Reviewsbabycare.nl

Communicatie mbt levering van artikelen die (nog) niet voorradig zijn.
Keurig verpakt en op tijd geleverd wat ik besteld had.
Snelle levering.
Gerecycle verpakking. Super mooi ingepakt. Nette verzending.

Antwoord van babycare.nl

Hallo Lydia, Dankjewel voor je review. We zijn blij dat jij ook blij bent! Met vriendelijke groet, Babycare.nl | Erwin de Raad
Deskundige telefonische informatie en (zeer) vlotte afhandeling van de bestelling.

Antwoord van babycare.nl

Dankjewel voor je review! Ik zie dat dit gaat over advies met betrekking tot delen van een Stokke Tripp Trapp. We zijn blij om te zien dat je tevreden bent. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Babycare.nl | Erwin de Raad
Alles klopte: de bestelling, de factuur, de verzending, het ontvangen pakket.

Antwoord van babycare.nl

Dankjewel voor je review! Dat alles klopt, dát zien we graag. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Babycare.nl | Erwin de Raad
Fijne klantenservice bij aanvullende vragen

Antwoord van babycare.nl

Hallo Minh, Dank voor je review. Met de klantenservice kunnen we het verschil maken! We zijn er als je assistentie nodig hebt! Met vriendelijke groet, Babycare.nl | Erwin de Raad
Veel te late levering tegenover vermelde verwachtings levering op jullie website.

Antwoord van babycare.nl

Hallo Peter, Dankjewel voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Babycare.nl | Erwin de Raad
makkelijk bestellen, keurig verzonden
Heel prettig dat de communicatie helder is. Zelfs dat op de pakbon de tijd van bestellen staat.