Klanten zijn over het algemeen positief over de stipte bezorging, de kwaliteit en uitstraling van de ballonnen en het ruime assortiment aan ballonnen, kaarten en bijartikelen. De behulpzaamheid en snelle reactie van de klantenservice worden vaak geprezen, net als de duidelijke communicatie en regelmatige updates over bestellingen. Daarnaast wordt het verrassingselement van de ballonbox gewaardeerd door veel klanten. Sommige klanten ervaren echter teleurstelling bij vertraagde leveringen en missen een goede track & trace-functionaliteit. Er zijn ook enkele klachten over lekkende of slappe ballonnen, en het effect van de verrassing kan afnemen wanneer de ballonbox in een zichtbare doos wordt geleverd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewswww.ballonbox.nl
Topkwaliteit en geweldige service
Ik heb onlangs een ballonbox besteld bij Ballonbox.nl en ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring! De keuze in ontwerpen en kleuren was groot, waardoor ik precies kon vinden wat ik zocht voor het feestje. De bestelling was eenvoudig te plaatsen en werd keurig op tijd geleverd.
De kwaliteit van de ballonnen is top: ze zijn stevig, mooi van kleur en blijven lang mooi opgeblazen. Mijn gasten waren erg enthousiast over de box en het heeft echt bijgedragen aan de feestelijke sfeer. Ook de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam, ze reageerden snel op mijn vragen.
Ik kan Ballonbox.nl zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een originele en feestelijke cadeau-optie. Ik bestel hier graag weer!
Beste,
Wauw, wat een ongelofelijke veer in ons achterste...
Wij zijn net zo superblij met deze review als u met de ballon.
Ā Geverifieerd
Opkikker ballon voor mijn ouders besteld, ze vonden hem heel mooi, en waren er erg blij mee, en vonden het kleine doosje onderaan ook erg leuk, ik werd goed geinformeerd over het verloop van de bestelling tot aan de bezorging, het artikel was netjes en zorgvuldig verpakt, echt een aanrader om nog eens vaker bij jullie te bestellen
Beste Nicole,
Dank je wel voor deze mooie review en foto's.
Goede communicatie is een pre bij ons.
Ā Geverifieerd
De bezorgdienst vond ik nogal lastig aangezien het een verrassing was en je niet de optie had om in de avond te laten leveren. Bij de buren kon ik ook niet invullen want mijn dochter woont in een flat en ik kon maar 1 huisnummer doorgeven. Verder was het geweldig ze was er helemaal blij mee š
Dank voor de review.
Als we de optie aanzetten: leveren in tijdsblokken dan worden de verzendkosten erg hoog.
Bij de track en trace kunt u aangeven of het pakket neergezet mag worden.
Toch fijn dat ze er erg blij mee was.
Ā Geverifieerd
De ballon die aankwam was helaas stuk gegaan doordat t gewichtje los was geraakt en op de ballon was gekomen. Hierover een mailtje gestuurd en direct werd er een nieuwe verzonden. Die shined nu nog. Geweldige service en hele mooie ballon. Wij blijven 100% klant
Beste Dian,
Dank je voor de review en de foto.
Onze klantenservice is blij als ze kunnen helpen.
Goede service
Ging naar een fysieke winkel, in Weert, had gelijk een ballon nodig, want zou te laat aankomen als die opgestuurd zou worden.
Zou alleen online kunnen bestellen. In de winkel online besteld, de mw die er was, heeft ter plekke in de winkel mijn ballon gemaakt en had ik op tijd mijn ballon cadeau.
Chapeau voor haar, š topš
Beste Heleen,
Dank je wel voor de mooie review.
We doen wat we kunnen ;-)
Goede en snelle service!
Mijn 16 jarige kleinzoon vond de ballon die uit de doos āontsnapteā een geweldig leuke verrassing!
Na 6 dagen zweeft de ballon nog steeds als op dag ƩƩn!
Tot een volgende gelegenheid.
Beste Karin,
Wat fijn zo een leuke verrassing.
Dank u wel voor deze review
Ā Geverifieerd
Optijd bezorgd. Alleen de bezorger had niet aangebeld bij mijn zus en doos om 20.00u.s'avonds langs het huis gezet. Het was al aan het vriezen die avond. Als ik mijn zus niet had gebeld of ie bezorgd was, was dat niet goed gegaan met een heliumballon.
Beste Carin,
Dank je wel voor de review.
Niet netjes van de bezorger, wel begrijpelijk in de tijd van topdrukte.
Super
De bestelling was niet helemaal goed doorgekomen
Maar door Sjack super goed en snel opgepakt en opgelost
Uiteindelijk alles binnen
Blij mee
Beste Ilse,
Korte lijntjes hebben voordelen...
Dank je wel voor de 5 sterren.
Ā Geverifieerd
Ik dacht dat de ballon zou opstijgen, geen probleem dat ie dat niet doet, maar was niet duidelijk. Verder helemaal prima, ontvanger (3 jaar) is er super blij mee!
Beste Sandra,
Dank voor uw review.
Het bestelde artikel stond onder Luchtgevulde ballonnen". Deze zweven niet zoals in de beschrijving staat.
Toch fijn dat de kleine er blij mee was.
Ā Geverifieerd
Nadat er iets mis is gegaan bij de bezorging (waarbij ik vermoed dat het bij het vervoeren is mis gegaan) werden we meteen geholpen voor een nieuwe ballon.
Beste Carmen,
Dank voor de review.
Als er problemen zich voordoen, is contact opnemen met onze klantenservice, de beste en snelste oplossing.
Ā Geverifieerd
Super vriendelijk , en als er een probleem is. Dan wordt het gelijk opgelost.. Ons kleinkind was er heel blij mee..
Beste Carla,
Dank voor de review.
Contact opnemen met onze klantenservice kan verhelderd werken.
Fijn dat uw kleinkind blij is met de ballon.
Mooie helium ballonnen
Mooie ballonnen en redelijk sterk verpakt met bijhorende zegel inclusief instructie voor uitpakken. Volgens afspraak bezorgd.
Beste Erdogan,
Dank voor uw review en uw twee bestellingen.
Wij zijn net zo blij als u.
Ā Geverifieerd
Prijs en kwaliteit op betaalbaar nivo.
Ā Geverifieerd
The gift was packed very nicely but delivered too late, two days after my friends birthday.
Ā Geverifieerd
Kortingscode deed het niet , achteraf nog verwerkt , heel fijn
Beste,
Dank u wel voor de review.
Als we iets beloven dankomen we dat graag na..
Ā Geverifieerd
Alles netjes afgeleverd..bezorging op tijd !!
PRIMA...
Beste,
Geweldig.... fijn dat u tevreden bent.
Bedankt voor de review.
Ā Geverifieerd
De ballon keurig op tijd bezorgd.
Ā Geverifieerd
Mooie ballon, goed verzorgd verpakt en op tijd geleverd! Alles top!!!
Beste Katrien,
Dank u wel voor deze mooie review.
Ā Geverifieerd
Al meerdere keren een leuke ballon besteld. Voor de ontvangers ook een feestje om te openen en dan ook nog eens een leuke ballon in de box te vinden. Top! Laatste ballon was ook weer fantastisch! Nog groter dan de jarige!
Beste Esther,
Super leuk deze review.
Bedankt en tot een volgende...
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geĆÆmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. GeĆÆmporteerde reviews worden niet geverifieerd.