Beoordelingen voor diamondpaintingforyou.com
28 aug 2024
Wat een top service. Na bij een ander bedrijf een daimond painting van een foto te hebben laten maken waar ik echt niet tevreden over was, contact gezocht met daimond painting for you en gevraagd of zij dat beter konden. Conclusie, jazeker. Wat een top service zeg! Zeer snelle en goede communicatie. Meedenkend, behulpzaam, vriendelijk en het resultaat geweldig!
Gewoon lekker allemaal in het Nederlands en snel in huis! Echt top en zeker een aanrader!
28 aug 2024
Bedankt voor je geweldige vijfsterrenbeoordeling! 🌟 Wat fijn om te horen dat we je verwachtingen hebben kunnen overtreffen en dat je zo tevreden bent met onze service en het resultaat. We streven er altijd naar om onze klanten blij te maken met een mooie diamond painting en uitstekende service. Bedankt voor je vertrouwen en je warme aanbeveling! 😊
27 aug 2024
Ik vind de diamond painting de best ik…heb gehad
Ik vind de diamond painting de best ik heb besteld heel goed qualities canvas en leuk diamonds. Ik heb mijn 2de bestellen geplaatst.
28 aug 2024
Bedankt voor je geweldige vijfsterrenbeoordeling! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze canvas en de mooie diamanten. Superleuk dat je al een tweede bestelling hebt geplaatst! We kijken ernaar uit om je opnieuw van dienst te zijn.
Snel geleverd en precies zo dan afgesproken leuk dat door wat.s up nog Dinge kunnen besproken en veranderd kunnen worden
Leuke en ruime keuze voor mijn dochter. Ze is er enthousiast mee aan de slag, ondanks dat ze downsyndroom heeft!
2de bestelling, wederom snel en compleet. ik bestel graag weer😀
28 aug 2024
Bedankt voor je mooie vijfsterrenbeoordeling! 🌟 Geweldig om te horen dat je opnieuw tevreden bent met je bestelling. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen! 😊
Mooie prestige,s
Gewoon zo laten
Zo laten aub
28 aug 2024
Bedankt voor je vijfsterrenbeoordeling! 🌟 We waarderen het enorm!
30 aug 2024
22 aug 2024
20 aug 2024
22 aug 2024
Dank je wel voor je beoordeling.
27 jul 2024
Super snelle levering, steentjes perfect verpakt in hersluitbare zakjes. Alleen jammer dat de canvas opgevouwen in een plat doosje geleverd wordt ipv opgerold in een koker.
31 jul 2024
Bedankt voor je viersterrenbeoordeling en je waardevolle feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de hersluitbare zakjes voor de steentjes. We begrijpen je punt over de canvas en zullen dit zeker in overweging nemen voor toekomstige leveringen.
Goede communicatie en snel verzonden! Erg goede service en heel netjes zonder kreukels aangekomen. Goed verpakt! Hier ga ik zeker vaker bestellen!
12 aug 2024
Bedankt voor je geweldige vijfsterrenbeoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze communicatie, snelle verzending, en zorgvuldige verpakking. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
10 aug 2024
Geweldige communicatie, super snelle verzending, echt heel tevreden
12 aug 2024
Dank je wel voor je fantastische vijfsterrenbeoordeling! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met onze communicatie en snelle verzending. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit!