diamondpaintingforyou.com- Logo - Beoordelingen

diamondpaintingforyou.com
Beoordelingen:

71 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden248 beoordelingen in totaal  

4,79
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 mei 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
diamondpaintingforyou.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heldere communicatie. Snelle communicatie Afspraken worden nagekomen Snelle levering. Op website niet kunnen vinden dat bij kleinere afmetingen de kleurstelling kan afwijken. Na dit bespreekbaar gemaakt te hebben is er op een nette en snelle manier opgelost. Aangezien mijn zoon dit weekend gaat beginnen met het project kan er op dit moment nog geen foto gemaakt worden

de meest kritische beoordeling

5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levertijd zou 1-3 dagen zijn, zitten nu al op 12 dagen…..
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor diamondpaintingforyou.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De paiting had een duidelijke opdruk.Alles was keurig verpakt en een vriendelijk kaartje erbij.Uitstekend.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooi bedrijf. Kwalitatief prima materiaal voor een nette prijs. Is aandacht aan besteed
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tot nu een goede ervaring met diamant paintball for you.
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede begeleiding en snel geleverd. TOP!!
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles geleverd zoals beloofd
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes verpakt snel geleverd
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle service
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen en snelle levering Mooi uitgebreid setje erbij zodat je meteen aan de slag kunt en alles is goed verpakt in makkelijke doos die je kan gebruiken om het op te bergen als je er niet aan werkt. Een minpuntje is dat de afdekfolie niet doorzichtig is, maar ja dan blijft het ook een verrassing.
Beoordeling melden
Antwoord van diamondpaintingforyou.com
24 apr 2024
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd dat je tevreden bent met het gemak van bestellen, de snelle levering en het uitgebreide setje waarmee je meteen aan de slag kunt. Het doet ons goed om te horen dat je de zorgvuldige verpakking waardeert en dat de doos handig is om alles in op te bergen wanneer je er niet aan werkt. We nemen je opmerking over de afdekfolie ter harte. Hoewel het een verrassingselement toevoegt, begrijpen we dat doorzichtige folie ook handig kan zijn. We zullen dit overwegen voor toekomstige producten. Als er in de toekomst nog meer nodig hebt of als er iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar!
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwam goed aan op de juiste tijd,jammer dat het niet in een doosje of koker zat ik moet het cadeau geven aan iemand,dat toont beter
Beoordeling melden
Antwoord van diamondpaintingforyou.com
24 apr 2024
Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle bezorging en dat alles goed en netjes verpakt was. Onze excuses voor het ongemak dat het niet in een doosje of koker zat voor het cadeau. We begrijpen het belang van een goede presentatie, en we zullen dit ter harte nemen. Het is goed om te weten dat je waarde hecht aan het behoud van de platheid van de paintings. We verpakken ze altijd in platte dozen om ervoor te zorgen dat ze in optimale staat aankomen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of als er iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar!
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie en levering. Ik had 2 bestellingen achter elkaar gedaan maar werd als 1 pakket geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van diamondpaintingforyou.com
24 apr 2024
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle reactie en levering, evenals het bundelen van je bestellingen tot één pakket. We streven ernaar om het winkelen bij ons zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Als je in de toekomst nog meer wilt bestellen of als er iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar!
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prijs-kwaliteit is goed. Mooie spullen, de extra's die erbij zitten zijn altijd fijn!
Beoordeling melden
Antwoord van diamondpaintingforyou.com
24 apr 2024
Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. Het is ons doel om hoogwaardige items aan te bieden tegen betaalbare prijzen, en het doet ons goed om te horen dat je dat waardeert. We zijn ook verheugd dat je blij bent met de extra's die bij je bestelling zitten. We streven ernaar om onze klanten een complete ervaring te bieden, en de extra's zijn een manier om dat te bereiken. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of als er iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar!
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle bezorging en alles voldoet zoals het hoort

Snelle bezorging Alles is goed en netjes verpakt . Ook een super communicatie
Beoordeling melden
Antwoord van diamondpaintingforyou.com
24 apr 2024
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd dat je tevreden bent met de snelle bezorging, de zorgvuldige verpakking en onze communicatie. We streven ernaar om een uitstekende service te bieden aan al onze klanten. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of als er iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar!
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en kwalitatief een goede kwaliteit, vooral de Canvas onderlaag
Beoordeling melden
Antwoord van diamondpaintingforyou.com
24 apr 2024
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelheid en de goede kwaliteit van onze producten, vooral de canvas onderlaag. Het is ons doel om hoogwaardige materialen te leveren, en het doet ons goed om te horen dat onze canvas onderlaag aan je verwachtingen voldoet. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of als er iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar!
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie en levering. En 2 bestellingen bij elkaar geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van diamondpaintingforyou.com
24 apr 2024
Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle reactie en levering, evenals het bundelen van je bestellingen. We streven ernaar om het winkelen bij ons zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Als je in de toekomst nog meer wilt bestellen of als er iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar!
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie diamond paintings Steentjes ook perfect.
Beoordeling melden
Antwoord van diamondpaintingforyou.com
24 apr 2024
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd dat je blij bent met onze diamond paintings en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de steentjes. Het is ons doel om hoogwaardige producten te leveren, en het doet ons goed om te horen dat we daarin geslaagd zijn. Als je in de toekomst meer nodig hebt of als er iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar!
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van diamondpaintingforyou.com
24 apr 2024
Bedankt voor de vijfsterrenbeoordeling! Het doet ons plezier dat je tevreden bent met onze service. Als je in de toekomst meer nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering & Goede klantenservice

Heldere communicatie. Snelle communicatie Afspraken worden nagekomen Snelle levering. Op website niet kunnen vinden dat bij kleinere afmetingen de kleurstelling kan afwijken. Na dit bespreekbaar gemaakt te hebben is er op een nette en snelle manier opgelost. Aangezien mijn zoon dit weekend gaat beginnen met het project kan er op dit moment nog geen foto gemaakt worden
Beoordeling melden
Antwoord van diamondpaintingforyou.com
3 mrt 2024
Bedankt voor je uitgebreide feedback! We waarderen het dat je de heldere en snelle communicatie op prijs stelt, en we zijn blij te horen dat afspraken worden nagekomen en de levering snel is verlopen. Onze excuses voor het ongemak betreffende de kleurstelling bij kleinere afmetingen. We waarderen het dat je dit hebt besproken en zijn blij dat we het op een nette en snelle manier hebben kunnen oplossen. We hopen dat je zoon veel plezier zal hebben met het project! Als er in de toekomst nog vragen zijn of als we ergens bij kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten.
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer mooie kwalitatieve producten!

Zeer mooie kwalitatieve producten. Ook zitten de steentjes reeds genummerd in zakjes en kreeg je genoeg lijm bijgeleverd. Er werd via mail een voorbeeld van ons bestelde product doorgestuurd met de vraag of deze ok was of dat we toch nog wilden wisselen . Een super service ook nog dus. Wij gaan hier nog bestellen
Beoordeling melden
Antwoord van diamondpaintingforyou.com
24 apr 2024
Bedankt voor je vriendelijke woorden! Het doet ons echt goed om te horen dat je tevreden bent met onze producten en service. We zijn blij dat je de genummerde steentjes, voldoende lijm en de mogelijkheid om een voorbeeld te ontvangen waardeert. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, compleet product
Beoordeling melden
Antwoord van diamondpaintingforyou.com
14 mrt 2024
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd dat je tevreden bent met de snelle levering en dat het product compleet is aangekomen. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We streven ernaar om je de best mogelijke ervaring te bieden.