diamondpaintingforyou.com

824 reviews in totaal

824 reviews since 23 mei 2023

Gecertificeerd sinds: 30 mei 2023
diamondpaintingforyou.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en stipte levering. De verpakking wordt vaak als netjes, stevig en zorgvuldig omschreven, wat bijdraagt aan een positieve ervaring. Ook de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service worden gewaardeerd, met snelle en behulpzame reacties op vragen. De kwaliteit van de producten wordt doorgaans als hoog beoordeeld. Verder vinden klanten het prettig dat het werken met het product overzichtelijk verloopt dankzij duidelijke instructies en handige accessoires. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten. Sommige klanten ervaren vertragingen of bezorgproblemen. Daarnaast zijn er opmerkingen over kleuren en ondergronden van de producten, zoals te donkere kleuren of onduidelijke details bij de afbeeldingen.

Reviewsdiamondpaintingforyou.com

Ervaring? Hier is de klant nog koning!!!

Wat een fantastische ervaring met diamondpainting for you; beginnend het eerste (telefonisch) contact. vervolgens het zenden van de eerste expertise van de door mij toegezonden foto, waarbij ik een goede indruk kreeg van het beoogde eindresultaat. En dan de toezending van het painting pakket; zeer snelle levering; niets dan lof!!! Op een schaal van 0 tot 10 verdienen jullie een 11.............

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Wauw, een 11 op een schaal van 10… wat een bijzonder compliment! 🥰 Hartelijk dank voor uw vijf sterren en voor de moeite die u heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen. Van het eerste telefoongesprek tot het voorbeeld van uw eigen foto en de ontvangst van uw pakket: wat fijn dat u zich bij iedere stap zo goed geholpen heeft gevoeld. Een persoonlijke foto verdient persoonlijke aandacht. Dat u die aandacht zo heeft ervaren, is voor ons het mooiste compliment. 💛 Nu begint het leukste gedeelte: uw foto steentje voor steentje tot leven zien komen! We wensen u heel veel ontspannen, creatieve uurtjes en plezier met het maken van uw diamond painting. 💎✨ Dank u wel voor uw vertrouwen. Met uw mooie woorden heeft u onze dag écht een stukje mooier gemaakt!
Alleen de verpakking al vind ik zeer goed ,netjes in een doos .Het is een goede kwaliteit DIAMOND Painting .Vind hem zeer mooi en werk er met veel plezier aan .Zal zeker vaker bij jullie kopen .Heb nog geen foto ,hij is nog niet klaar .

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Wat een ontzettend leuke en uitgebreide beoordeling, hartelijk dank! 😊 Geweldig om te horen dat de nette verpakking en de kwaliteit van de diamond painting zo goed bevallen en dat u er met zoveel plezier aan werkt. We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat als hij klaar is — geniet vooral lekker verder van het maken! En wat leuk dat u van plan bent vaker bij ons te bestellen. Graag tot de volgende keer! 💎✨
daar de painting niet hetgene was die ik wenste, heb ik die vlot mogen terug sturen.Wel op eigen kosten.Dus van uit Belgie naar Nederland was dat wel prijzig. De painting en verpakking waen volledig in orde.Een aanrader.

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Hartelijk dank voor uw open en mooie beoordeling! 😊 Fijn dat het retourneren vlot is verlopen en dat de diamond painting en verpakking volledig in orde waren. We begrijpen heel goed dat de retourkosten vanuit België tegenvielen; dat is natuurlijk jammer. Des te meer waarderen we het dat u ons ondanks dat als aanrader noemt. Dank u wel voor uw vertrouwen en uw vijf sterren! 💎✨

Mooi product

Snelle levering, mooi verpakt met aparte zakjes voor de steentjes. Werkt heel fijn. Genoeg steentjes en plak voor pennetje. Mooie afbeelding en mooie kleuren! 😁

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Wat ontzettend leuk om dit allemaal te lezen! 😁💜 Fijn dat niet alleen de painting zelf mooi is, maar dat je ook zo tevreden bent over de verpakking, de zakjes met steentjes en hoe prettig alles werkt. We proberen onze pakketten juist zo compleet en makkelijk mogelijk te maken, dus dit soort woorden maken ons echt blij. Heel veel plezier met het maken en hopelijk laat je ons het eindresultaat nog eens zien! 💎✨
Kan nog geen reactie geven omdat mijn bestelling nog niet is geleverd maar kan reageren op een e- mail die ik geschreven heb. Prima, ben netjes op de hoogte gebracht.

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Bedankt voor uw mooie beoordeling van ons contact! Fijn dat u via e-mail duidelijk bent geïnformeerd. We begrijpen dat u uitkijkt naar uw bestelling en hopen dat u snel aan de slag kunt. Heeft u nog vragen over de levering, dan helpen we u graag verder.
I J
Isabel J.

In één woord Top!! Mijn review zegt alles 😃

Deze mensen zijn zeer attent, ze hebben mij goed geholpen (via de WhatsApp) met mijn afbeeldingen als diamond painting te realiseren en deze is super mooi geworden! Ik kon deze de volgende dag al ophalen, (ik woon in de buurt) de painting werd in een goede stevige doos verpakt zodat er geen vouw in kan komen. p.s ik kreeg er een leuk cadeautje bij! Ik heb al meerdere paintings elders besteld maar dit bedrijf staat voor mij op 1 wat betreft: - Goed te bereiken en reageren snel - Denken met je mee om indien nodig je painting nog mooier te maken - Komen afspraak na, binnen een dag verzenden of ophalen - De painting word in een stevige doos verpakt zodat er geen vouwen ontstaan In één woord Top!! 😃

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Wat een geweldige review, dank je wel! 💖 Fantastisch om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, het contact via WhatsApp en natuurlijk het eindresultaat van je eigen foto–diamond painting. Super dat je ’m zelfs de volgende dag al kon ophalen en dat de stevige verpakking en het cadeautje in de smaak vielen! Dat je ons op nummer 1 zet en zo uitgebreid deelt wat je waardeert — van meedenken tot afspraken nakomen — betekent enorm veel voor ons. Dank je wel voor je vertrouwen en enthousiasme, en heel veel plezier met je prachtige painting! 😃✨
Perfecte paintings en zoals ze beloven volgende dag in huis en goede service

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Wat een heerlijke review om te ontvangen! 🤩 Fijn dat uw bestelling de volgende dag al in huis was en dat u zo tevreden bent over de paintings én onze service. Dank u wel voor uw mooie woorden en 5 sterren. Heel veel plezier met ieder steentje! 💎✨
De levering was heel snel. De andere dag. En het was heel goed ingepakt!

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Wat fijn dat uw bestelling zo snel en goed verpakt is aangekomen! 😊 Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling. We wensen u heel veel plezier met uw diamond painting! 💎✨
Zag er goed en compleet uit. Is een kado, dus nog niet gemaakt.

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Wat leuk dat u een diamond painting cadeau geeft! 🎁 Fijn dat het pakket er goed en compleet uitzag. Hartelijk dank voor uw 5 sterren. Veel plezier met het geven — we hopen dat de ontvanger er heel veel creatieve uurtjes aan beleeft! 💎✨

Klantvriendelijk.

Altijd meteen reactie. Goed advies en snelle levering. Ook klantvriendelijk.

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Wat ontzettend fijn om te lezen! 😊 Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling en uw lieve woorden. Geweldig dat u onze snelle reactie, het advies, de levering en onze klantvriendelijkheid zo waardeert. Daar doen we het voor! Heel veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer! 💎✨
Keurig verpakt verzonden en ook snelle levering. Kan er meteen mee beginnen.

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Wat ontzettend leuk om te lezen! 😊 Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling. Geweldig dat uw bestelling keurig verpakt en snel is aangekomen, zodat u meteen aan de slag kunt. Heel veel plezier met uw diamond painting! 💎✨
Alles netjes verpakt ontvangen. Mooie Diamond painting.

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Wat leuk dat u uw diamond painting zo mooi vindt! 😊 Fijn dat alles netjes verpakt bij u is aangekomen. Bedankt voor uw 5 sterren en heel veel ontspannen uurtjes en plakplezier gewenst! 💎✨
Netjes afgeleverd en op tijd Super

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Wat fijn dat uw bestelling netjes en op tijd is aangekomen! 😊 Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview. We wensen u heel veel plezier met uw diamond painting! 💎✨
Privéprofiel

Goede service!

Snelle reactie op emails en vlotte levering. Als service gratis accessoire ontvangen. Bedankt!

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Wat een fijne review, dank je wel! 😊💖 Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze service, de snelle reacties op e-mails en de vlotte levering. Leuk dat het gratis accessoire ook in de smaak viel! We wensen je heel veel plezier met je diamond painting en hopen je snel weer terug te zien. 💎✨
Alles weer prima verzorgd net als altijd. En de andere dag in huis.

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Wat geweldig om te lezen, dank je wel voor de 5 sterren! 🌟💜 Super dat alles, zoals je van ons gewend bent, weer netjes verzorgd was én de volgende dag al in huis. Heel fijn dat je steeds opnieuw voor ons kiest — dat vertrouwen waarderen we enorm! 😊💎✨
De chat app is mij goedbevallen. Uiteindelijk voor een andere scherpe foto gegaan. Professioneel. Mvg. Linda

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Dank je wel voor je mooie en eerlijke review, Linda! 😊💜 Fijn om te horen dat het contact via de chat zo goed is bevallen en dat we samen tot een scherpere, geschikte foto zijn gekomen. We denken graag mee om uiteindelijk het mooiste resultaat te krijgen. Heel veel plezier met je diamond painting! 💎✨
Geweldig kan ik weer mooi diamond painting maken bedankt voor de snelle service

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie 5-sterrenreview! 😊💖 Geweldig dat je dankzij de snelle service weer lekker verder kunt met diamond painten. Heel veel plezier met je project en bedankt voor je vertrouwen! 💎✨

Snelle levering, nog even afwachten wat het resultaat zal zijn

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Wat fijn om te lezen dat uw bestelling snel is geleverd! 😊 Hartelijk dank voor uw mooie 4-sterrenbeoordeling. We hopen natuurlijk dat het eindresultaat helemaal naar wens zal zijn. Heel veel plezier met uw diamond painting! 💎✨
Bericht geven voor je besteld of de gezichten gaan uitkomen , heb nu te veel donkere vlakken waardoor eraan beginnen wordt tegengehouden.

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat de donkere vlakken in de afbeelding u tegenhouden om aan de diamond painting te beginnen. Omdat deze beoordeling gekoppeld is aan uw bestelling van een lightpad, kunnen we niet direct zien om welke diamond painting het gaat. Wilt u ons per e-mail het betreffende ordernummer en een foto sturen? Dan kijken we graag persoonlijk met u mee. 💎
Super snelle levering en een goede service

Antwoord van diamondpaintingforyou.com

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor de 5 sterren! 💜 Super dat je bestelling zo snel in huis was én dat je onze service als goed hebt ervaren. We vinden het belangrijk om niet alleen snel te leveren, maar ook voor je klaar te staan als je hulp nodig hebt. Heel veel plezier met je bestelling! 😊💎✨

Wij (Benjamin en Simone) van: Diamond Painting For You Ontwerpen de Paintings (naar wens) zelf. Waardoor wij de beste kwaliteit van uw painting, kunnen garanderen. Uit meerderen testen is gebleken d...