De reviews voor holograil.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte verzending van hun bestellingen. De meeste klanten prijzen de nette en zorgvuldige verpakking van de producten. Klanten ervaren de prijzen als eerlijk, realistisch en betaalbaar voor de geboden kwaliteit. De service wordt als uitstekend, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. De eigenaar wordt als vriendelijk, sympathiek en betrokken beschreven. Klanten waarderen het goed op de hoogte gehouden worden tijdens het bestelproces.
Reviews voor holograil.nl
Snel geleverd en komt betrouwbaar over
De eigenaar/webshop ontdekt via Reddit en na zeer positieve ervaringen van anderen was ik zelf overtuigd. Dus maar een poging gewaagd en geen spijt!
Supersnel geleverd en de prijzen houdt hij zeer realistisch waardoor het stukken betaalbaarder wordt voor deze hobby. Hem een persoonlijk bericht gestuurd hierover met mijn complimenten en overall komt hij ook echt zo over: deze mooie hobby kunnen laten bestaan voor de echte liefhebbers en daar een bijdrage aan leveren!
Steven, ik heb t al meermaals gezegd maar een laatste keer kan geen kwaad: dankjewel voor jouw bijdrage in het zorgen voor dat deze hobby voor de liefhebbers kan blijven bestaan en veel succes verder! Mijn steun en toekomstige aankopen heb je 💪🏼
Antwoord van holograil.nl
Leuk je gesproken te hebben en wat meer van je te weten te komen, dank voor je enthousiaste woorden en steun! Het is fantastisch te horen dat je ervaring met onze webshop positief was, van de snelle levering tot de realistische prijzen. Jouw waardering voor onze inzet om deze hobby voor liefhebbers levend te houden, betekent veel. Dank voor je vertrouwen, we kijken uit naar je toekomstige aankopen!
Was iets later dan verwacht, maar netjes via de mail op de hoogte gehouden ( uiteindelijk nog snel binnen) en hele mooie kaartjes gepuld, ik ga zeker nog een keer bestellen.
Antwoord van holograil.nl
Dank je wel voor je begrip en fijne woorden! Onverhoopt duurde het iets langer dan gepland, maar ik ben blij dat alles alsnog goed is aangekomen. En geweldig om te horen dat je zulke mooie kaarten hebt gepuld, dat maakt het altijd extra leuk!
Uitstekende ervaring
Bestelling was snel verzonden en netjes verpakt. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Alles prima.
Snel en goed verzonden! Prima prijs voor het product (Binder Collection) wat helaas niet altijd is voor Pokémon TCG de afgelopen twee jaar; Holograil staat iig op m'n lijstje van betrouwbare shops 👍🏼
Antwoord van holograil.nl
Bedankt voor je fijne review. We waarderen je vertrouwen en zien je graag terug bij Holo Grail! En natuurlijk veel succes met het vullen van je binder!
Netjes verpakt en snel verzonden.
Alles was top verzonden zoals het hoort! Verder was de service ook perfect erg blij mee
Snelle prima levering
Topp
Meerdere bestelling gedaan, altijd goed gegaan en goeie prijs 👍🏻
Nieuwe tevreden klant
Ik kende de dienst nog niet, dus ik vond het een beetje spannend om te bestellen, maar uiteindelijk is het gewoon netjes en snel geleverd voor een goede prijs!
Antwoord van holograil.nl
Goed om te horen dat je pakketje veilig en snel bij je is aangekomen. Bedankt voor je vertrouwen en we zien je graag terug!
Super tevreden en de eigenaar is ontzettend vriendelijk!
Netjes op de hoogte gehouden en bij beschadigd product geen probleem en werd Netjes opgeslost