A-dam.com

250 reviews in totaal

250 reviews since 10 feb 2026

Gecertificeerd sinds: 10 feb 2026
A-dam.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn overwegend positief over de kwaliteit van de producten, waarbij unieke en vrolijke prints en designs als onderscheidend worden ervaren. De snelle en correcte levering wordt vaak gewaardeerd, net als de vriendelijke en oplossingsgerichte service. Ook de duurzaamheid van het product en het productieproces wordt gewaardeerd door klanten die hier bewust voor kiezen. De pasvorm wordt meestal als positief beoordeeld. Er zijn echter ook enkele klachten over dunner wordende stof en loslatende naden. Daarnaast zijn er opmerkingen over leveringsproblemen of verpakking. Sommige klanten ervaren problemen met een veranderde fit of elastiek dat lubbert.

ReviewsA-dam.com

Jarenlang droeg ik boxers van Björn Borg en Calvin Klein, maar inmiddels ben ik helemaal hooked aan A-dam Underwear. De prijs-kwaliteitverhouding is wat mij betreft echt top. Waar bij mijn CK’s al vrij snel de pijpjes gingen lubberen en bij Björn Borg de stiksels bij de band loslieten, blijven mijn A-dams gewoon goed in vorm. Zitten lekker, blijven mooi en gaan lang mee. Voor mij voorlopig geen andere meer! Snelle bezorgen, dus ook daarover geen klachten.
Mijn verloofde heet Adam, ik ben dus super fan van de onderbroeken! Ik koop ze allemaal. Ernie is helaas aan het sneuvelen.. komen er nog Sesamstraat figuren opnieuw uit? Nog suggesties - octopus, snoepjes, slakjes, vlammetjes, koekjes
Wij hadden enkele boxershorts besteld en deze werden snel geleverd. De prints zijn erg leuk. Na één nacht liet bij één boxershort het stiksel los. Toen ik hierover belde werd meteen actie ondernomen en binnen een week hadden we een nieuwe in huis. Kortom: superservice!
Voor een complete en juiste beoordeling van het product te geven, zal ik het toch eerst een geruime tijd moeten dragen. Maar de levering was snel en volgens verwachting.
Goede producten en uitstekende service. Paar keer gehad dat de pasvorm niet goed was en dit werd zeer klantvriendelijk opgelost door een shoptegoed of een nieuwe boxer te bieden.
L N
Lerske N.
Helemaal prima, tijdige levering, eigenlijk alles OK. Er zaten veel doosjes los in een grote doos, je zou kunnen overwegen om die over doos wat kleiner te maken, en wat te besparen op je logistieke kosten. Maar dat is meer een suggestie en geen commentaar.

ik draag geen andere slips meer!

Leuke motiefjes, goede pasvorm, prima service. Toffe slogans aan de binnenzijde van de slip, zodat elke dag op een hippe manier met een glimlach kan starten! weinig of geen opmerkingen.

De stof slijt snel

De stof wordt steeds dunner waardoor de boxers steeds sneller kapot gaan. Gelukkig worden ze niet meer in China gemaakt, maar in Turkije. Maar de stof lijkt elke bestelling sneller kapot te gaan. En nu is ook nog de cut anders waardoor ze anders zitten dan voorheen. Jammer maar zo blijven wij geen klant.
Super service bij probleem. Vriendelijk contact. En zoals voorheen, gewoon hele fijne en leuke boxers!
Ik was al enthousiast over de Adam onderbroek die ik ooit van een leuke dame kreeg en nu het nieuwe setje Okke’s…. Heerlijk! Ik hoop dat er ook nog een strakke witte Trunk gaat komen
Lekker zittende onderbroeken met een leuke print en zonder grote merk logo's.
De return service werkt goed, ik had de verkeerde maat besteld en moest alles wisselen. Dit werkte vlekkeloos. Shorts zitten heerlijk!
Toppers, ik koop geen andere onderbroeken meer! Jammer dat de kids niet meer bestaat, mijn dochtertje was grote fan...
I O
Ingeborg O.

Zachte sokken

Fijne zachte sokken, blijven goed in de was en zitten lekker. Snelle levering! Top
Goede kwaliteit, leuke prints, goede pasvorm. Draag ze al jaren, wil niets anders.
Goed materiaal, dat ook mooi blijft bij veelvuldig wassen. Prima pasvorm!

Perfect

Ik zou niet weten hoe de levering te verbeteren. 2x besteld in korte tijd, 2x snel en perfect geleverd. Geen contact gehad met klantenservice. Kwaliteit van de broeken kan misschien verbeterd worden. Na enkele keren wassen, worden sommige broeken heel ‘lang’. Dat is wel een kritisch punt.
Kwaliteit is prima. Verbeterpunt is de aansluiting van de band bij de boxer Heb al verschillende boxers weg moeten doen vanwege het losraken van de band. Werk aan voordelen voor vaste klanten. Geef die klanten geen reden om over stapen op Bamigo
Boxers zitten heerlijk en pakket was snel geleverd.
Snelle levering, prima prijs en mooi product

Onze missie is om de wereld op elke mogelijke manier buitengewoon te maken, te beginnen met het eerste wat je elke dag aantrekt. Wij maken op alle mogelijke manieren buitengewoon ondergoed. In de ma...