nilfisk-shop.nl

768 reviews in totaal   268 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelheid en stiptheid van de levering. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast waarderen klanten het eerlijke en deskundige advies dat zij ontvangen. De kwaliteit van de producten wordt door de meeste klanten positief beoordeeld. Ook wordt de website als duidelijk en gebruiksvriendelijk gezien. Tot slot vinden klanten de prijs over het algemeen scherp. Enkele klanten noemen wel verbeterpunten wat betreft de productkwaliteit. Er worden ook suggesties gedaan om de website verder te verbeteren. Daarnaast zijn er opmerkingen over prijsverschillen.

Reviewsnilfisk-shop.nl

Duidelijke website, snelle levering, goed product!
Snelle service,prima product!
Twee wielen besteld, ontvangen met de verkeerde schroeven en asjes, waarop ik een klacht indiende en de heer mij advies gaf de oude asjes te gebruiken. Ik vond zelf dat de betaalde levering niet compleet was, en drong aan alsnog de goede en bijbehorende asjes toe te zenden wat hij gedaan heeft. Foto site klopte niet., niet erg service gevend , waarom niet de goed onderdelen welke bij elkaar behoren opzenden, en dan advies geven je eigen asjes te gebruiken maar wel voor nieuw betalen. Zoals op de foto behoorde ik ze te ontvangen, maar kreeg totaal andere schroven en asjes.
Hele goede stofzuiger, no nonsens, maar zuigen als een dolle. Super snelle levering, kortom top.

Betrouwbaar en snel!

Al een aantal keren onderdelen en toebehoren besteld voor mijn super Nilfisk G90 stofzuiger. Van zowel Paul als Hans Timmerman (eigenaren) direct advies gekregen hoe en wat te bestellen. Voor alle duidelijkheid; het betrof enkel stofzuigerzakken, nieuwe wieltjes en een stofzuigerslang + mondstukken, want de stofzuiger zelf is nog steeds fantastisch en al zo’n 25 jaar oud. Super merk.
Zeer snelle levering

Vergelijken

Zou handig zijn om de verschillende modellen te kunnen vergelijken in een tabel
Perfecte service en eerlijk advies. Ze hadden mij een veel duurdere zuigmond kunnen verkopen, maar ze adviseerden een goedkopere die beter geschikt is voor onze vloer.