tameson.nlReviews

: 1.820Uitstekend

4,68

Beoordelingen voor tameson.nl

350 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.820 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


28 feb. 2022
Leve de internet winkel. Nee niet voor alles, o.a. boodschappen, kleding, huisraad koop ik toch graag in een stenen winkel. Maar voor specialistische artikelen, die je ook niet in allerlei mogelijke maten en materialen in een bouwmarkt zult aantreffen, is het een uitkomst. Zo werd ik erg blij van Tameson. Wat ik aan fittingen voor een projectje nodig had, kon ik daar vinden. En als bonus staat er ook nog wat ondersteunende info op de website, zoals een draadtabel met uitleg over BSPP /BSPT draad. Voor iemand zoals ik waar dit niet zo in de kennis ingebakken zit, is dit erg handig.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


1 nov. 2021
Ik heb een artikel nodig van een paar euro en moet dan minimaal voor een x bedrag bestellen terwijl ik dat helemaal niet nodig heb. Wat is het voor moeite om het kleine artikel van een paar euro in een envelop te doen en op te sturen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor tameson.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Correcte levering van het bestelde materiaal. De levering had misschien iets sneller gekund, maar al bij al correct.
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
8 sep. 2022
Bedankt voor uw positieve review! Wij doen ons best om zo snel mogelijk te leveren, helaas hebben sommige producten een langere levertijd. Hopelijk tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Top bedrijf. Juiste prijsstelling. Goede klantenservice en snelle verzending!
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
13 sep. 2022
Wij waarderen uw positieve review, dank u wel! Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Samples regelen was erg makkelijk en vlekkeloos
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
13 sep. 2022
Wij waarderen uw positieve review, dank u wel! Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
sueper snelle levering. zeer betrouwbaar!
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
8 sep. 2022
Wij waarderen uw zeer positieve review, dank u wel! Hopelijk tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Goed bereikbaar, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
6 dagen geleden
Wij waarderen uw positieve review, dank u wel! Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Prima service, levering stipt.
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
6 dagen geleden
Wij waarderen uw positieve review, dank u wel! Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Snel en goed product geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
8 sep. 2022
Wij waarderen uw zeer positieve review, dank u wel! Hopelijk tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
levering en bestelling prima
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
13 sep. 2022
Bedankt voor uw positieve review! Graag horen wij van u hoe we de volgende keer een 5-sterren beoordeling kunnen krijgen. Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Netjes en op tijd geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
6 dagen geleden
Wij waarderen uw positieve review, dank u wel! Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022
Alles toppie verlopen.
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
6 dagen geleden
Wij waarderen uw positieve review, dank u wel! Wij horen graag hoe we de volgende keer 5 sterren van u ontvangen. Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Klanten service 👍🏻
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
13 sep. 2022
Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Alles naar wens
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
8 sep. 2022
Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Goede service
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
13 sep. 2022
Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
5 dagen geleden
Wij horen graag hoe we de volgende keer 5 sterren van u ontvangen. Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
6 dagen geleden
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
6 dagen geleden
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
6 dagen geleden
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
13 sep. 2022
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Tameson team
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
13 sep. 2022
Bedankt voor de 4-sterren beoordeling. Wij horen graag hoe we de volgende keer 5 sterren van u ontvangen. Met vriendelijke groet, Tameson.
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022 
van Rob v.
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
13 sep. 2022
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Tameson team