tameson.nl
Beoordelingen:

73 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.961 beoordelingen in totaal  

4,81
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Had een verkeerd artikel besteld als onderdeel van een grote bestelling. Artikel kon worden geretourneerd, maar ik kon het juiste artikel niet via de website bestellen doordat het minimum orderbedrag € 15 is. Via de sales afdeling werd geregeld dat het juiste artikel toch geleverd werd. Alleen jammer dat ik zowel voor het retourneren als voor de nieuwe bestelling verzendkosten moest betalen.
TM
Tom M.
Zandvoort

de meest kritische beoordeling

7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer slechte transport
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor tameson.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb betaald met mijn persoonlijke kaart : ik heb geen toegang tot een betaalkaart van het bedrijf . Mijn bedrijf zal me wel terugbetalen . Maar eigenlijk heb ik liever dat het bedrijf rechtstreeks betaalt , en dat kan met een bankoverschrijving . Deze laatste mogelijkheid heb ik niet zien staan op de site . Jan Vandevelde .
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes ingepakt, alleen jammer dat post nl niet een briefje in de brievenbus heeft gedaan, daarom mijn bestelling drie dagen later gekregen.
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
29 jan. 2024
Wij waarderen uw positieve beoordeling en zijn blij dat uw bestelling netjes verpakt was. Het spijt ons dat er vertraging was door de postdienst en wij bieden onze excuses aan voor het ongemak. Als we u ergens mee kunnen helpen, neem dan contact op met ons supportteam.
JT
Jos T.
De Meern NL
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eenvoudige makkelijk toegankelijke webshop. Vlotte afhandeling van bestelling
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
10 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met onze webshop en de afhandeling van uw bestelling. Mocht u in de toekomst hulp nodig hebben, staan we altijd voor u klaar.
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende producten voor een prima prijs
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
5 feb. 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met onze producten en prijzen. Als u verdere ondersteuning nodig heeft, staan we altijd voor u klaar.
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede kwalitijd.
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
10 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn verheugd dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Als u verdere ondersteuning nodig heeft, helpen we u graag.
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
groot aanbod, snelle levering. :)
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
10 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat ons brede assortiment en snelle levering u goed zijn bevallen. Bij vragen staan we altijd voor u klaar. Bedankt voor het vertrouwen in Tameson!
WD
Wim D.
Beneden leeuwen
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles snel bezorgd en te vreden!
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
10 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het compliment over de snelle bezorging. We streven naar volledige tevredenheid en zouden graag willen weten hoe we onszelf kunnen verbeteren om die vijfde ster te verdienen. Uw feedback is zeer welkom!
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima, zoals je verwachten mag
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
10 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan! Mocht u in de toekomst ondersteuning nodig hebben, staan we graag voor u klaar.
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle verzending
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
3 dagen geleden
Dank u voor uw 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat u onze snelle verzending heeft ervaren. Als u verdere hulp nodig heeft, staat ons ondersteuningsteam altijd klaar om te helpen. Geniet van uw aankoop bij Tameson!
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
29 jan. 2024
Hartelijk dank voor uw vijfsterrenbeoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Mocht u verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Uw tevredenheid is onze prioriteit bij Tameson.
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelheid
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
3 dagen geleden
Dank u voor uw positieve beoordeling en de 4 sterren! We zijn blij dat u de snelheid van onze service waardeert. Als er iets is wat we kunnen doen om uw volgende ervaring een 5-sterren ervaring te maken, laat het ons weten. Ons ondersteuningsteam staat voor u klaar!
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
3 dagen geleden
Thank you for the 5-star rating! We're thrilled to have met your expectations. If there's anything more we can do for you, please feel free to reach out. Your satisfaction is our top priority at Tameson!
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
5 feb. 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent en zouden graag horen hoe we onszelf kunnen verbeteren om die 5 sterren te verdienen. Neem gerust contact op met onze klantenservice.
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer slechte transport
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
10 dagen geleden
We betreuren het zeer dat de transport niet aan uw verwachtingen voldeed. Helaas hebben we soms geen invloed op vertragingen van de verzendmaatschappij. Laat ons alstublieft weten hoe we uw ervaring kunnen verbeteren.
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
de prijs halveren hhhaahahha
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
15 jan. 2024
Dank u voor de 5-sterrenbeoordeling! Als u ondersteuning nodig hebt of vragen hebt, neem dan contact op met ons team. We helpen u graag!
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
22 jan. 2024
Thank you for the 5-star rating! We're thrilled to hear about your positive experience. At Tameson, customer satisfaction is our priority. Should you need any assistance in the future, we're here to help. Feel free to reach out to our support team!
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Small order but still treated like VIP!

Ours was a small order but still Tameson treated it as the most valuable order and executed promptly and kept us fully informed. This made me look through your website for your full product portfolio for future business. Thank you guys
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
11 dec. 2023
Thank you for your wonderful review! We're thrilled to know that you felt valued and well-informed. Every order, big or small, is important to us. We look forward to serving you again and helping with your future business needs!
14 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlugge afwerking bestelling, vlug geleverd op de daaropvolgende dag door Bpost zoals beloofd. Prijs/kwaliteit uitstekend. En het toestel werkt terug ondertussen. En goedkoop, maar kwaliteit ten top.
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
18 dec. 2023
Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle afhandeling en levering, evenals de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. Fijn dat alles naar wens functioneert! Mocht u ondersteuning nodig hebben, staan we voor u klaar.
10 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en prima informatie over het product.
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
11 dec. 2023
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de productinformatie. Bij Tameson streven we ernaar om altijd de beste service te bieden. Mocht u nog vragen hebben, staan we graag voor u klaar.
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
een magneet relais is voor mij iets nieuws
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
11 dec. 2023
We waarderen uw feedback enorm en zijn blij dat we uw kennismaking met een magneet relais positief hebben kunnen beïnvloeden. Als u verdere ondersteuning nodig heeft, helpen onze specialisten u graag!