Beoordelingen voor magneetventielshop.nl



Uitstekend

4.65/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 227 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft magneetventielshop.nl al 825 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
17-06-2019
17-06-2019
jammer dat de levering via dhl gaat ,deze doen altijd moeilijk als je niet thuis bent ,ook als je doorgeeft dat bij de buren bezorgt mag worden .
post nl is veel makelijker
4.00
Goed

magneetventielshop.nl antwoordt: 18-06-2019
Bedankt voor uw bericht. Momenteel werken wij met UPS met als doel om zoveel mogelijk klanten tevreden te laten zijn over de verzending. Helaas lukt dat niet altijd, en kan het zoals u aangeeft voorkomen dat er niemand thuis is. In uw geval is het pakketje afgeleverd op een ophaalpunt. Onze excuses indien dit niet volgens uw verwachting is verlopen.

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
16-06-2019
Goed assortiment inclusief documentatie. Snelle levering en service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
14-06-2019
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
14-06-2019
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
13-06-2019
.goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
13-06-2019
Al vaker producten besteld bij magneetventielshop.nl, elke keer tevreden.
Ik wilde een magneetventiel omruilen voor een elektrische kogelkraan. De retour procedure is heel snel verlopen, enkele dagen nadat ik het magneetventiel had teruggestuurd stond het bedrag al op mijn rekening bijgeschreven.
Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
13-06-2019
ik heb gekregen wat is besteld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
11-06-2019
blijf zo verder doen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
11-06-2019
Prima advies
Snelle levering
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
09-06-2019
zeer snelle levering van een prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
09-06-2019
correcte levering en op de afgesproken tijd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
05-06-2019
Snelle levering. Perfect
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
01-06-2019
Service Ik had een vraag via de mail prima geholpen en snel geholpen echt top ga zo door kom zeker nog een keer terug
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
01-06-2019
Zeer tevreden met snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
Alles prima verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
Prima shop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
Ik ben overgestapt van een honeywell systeem, waar na een paar jaar zowel de klep, als de motor, als de thermostaat het begeven heeft. Dit systeem heb ik natuurlijk nog niet zo lang, maar slechter als honeywell kan het nooit zijn. Het kost iig ongeveer de helft.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Prima materiaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
21-05-2019
gekregen wat ik besteld heb aan een goede prijs.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
21-05-2019
Geen
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
21-05-2019
snelle levering, zeer tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
20-05-2019
Zeer vlotte bestelling en zeer vlug geleverd. bedankt en keep up the good work.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
20-05-2019
Alles zeer vlot verlopen .
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
19-05-2019
Ik wist niet welke ik moest bestellen even gebeld en goed voor gelicht welke magneetschakelaar ik moest hebben top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
19-05-2019
alles zoals besteld keurig afgeleverd,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
19-05-2019
Uitstekend en een goede en snelle reacties op vragen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
18-05-2019
werk goed en snel geleverd super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
08-05-2019
Kwaliteit van de aangeschafte motorkleppen is goed voor onze toepassing.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
08-05-2019
Zeer vlotte en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
08-05-2019
tot nu toe heel positieve ervaringen
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
06-05-2019
Straatnaam niet vermeld op het adreslabel waardoor het pakje niet afgeleverd kon worden door UPS.
3.67
Goed

magneetventielshop.nl antwoordt: 07-05-2019
Inderdaad heeft u helaas enkel een huisnummer ingevoerd. Gelukkig is het pakket toch bij u aangekomen, zoals wij kunnen zien. We hebben voor de volgende keer uw gegevens aangevuld met informatie beschikbaar uit de telefoongids.

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
06-05-2019
Snel geleverd en prima produkt en verpakking.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
06-05-2019
alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
05-05-2019
Snelle levering, prima prijzen, heldere produktomschrijving.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
05-05-2019
Snelle levering goedemorgen en goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
04-05-2019
Alles naar wens en een zeer snelle levering in een stevige en mooie verpakking..
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
30-04-2019
30-04-2019
Snelle levering, Product lijkt in orde.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
24-04-2019
24-04-2019
Ik was op zoek naar een magneetventiel welke ik kan sturen met een klok om de planten in de serre van water te voorzien .Ik heb deze bij jullie gevonden aan een schappelijke prijs .het systeem is al geplaatst en werkt goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
20-04-2019
20-04-2019
bestelling netjes verpakt en geen lange wachttijd/levertijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
17-04-2019
Overzichtelijke site en een snelle levering
5.00
Uitstekend

magneetventielshop.nl

Contact
Torenallee 20
5617BC Eindhoven
Nederland
support@tameson.nl
magneetventielshop.nl
Winkel-exploitant
Tameson B.V.
Torenallee 20
5617BC Eindhoven
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jan-Willem Pustjens
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met magneetventielshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.