tameson.nlReviews

: 1.883Uitstekend

4,66

Beoordelingen voor tameson.nl

294 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.883 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


28 feb. 2022
Leve de internet winkel. Nee niet voor alles, o.a. boodschappen, kleding, huisraad koop ik toch graag in een stenen winkel. Maar voor specialistische artikelen, die je ook niet in allerlei mogelijke maten en materialen in een bouwmarkt zult aantreffen, is het een uitkomst. Zo werd ik erg blij van Tameson. Wat ik aan fittingen voor een projectje nodig had, kon ik daar vinden. En als bonus staat er ook nog wat ondersteunende info op de website, zoals een draadtabel met uitleg over BSPP /BSPT draad. Voor iemand zoals ik waar dit niet zo in de kennis ingebakken zit, is dit erg handig.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


7 dec. 2022
Dure prijzen , teveel verzendkosten , echt een slechte webshop , Volledig ontevreden bestel hier nooit nog iets en raad iedereen dit af
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor tameson.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Heb een vraag gesteld net buiten werktijd. Werd netjes te woord gestaan en degene gaf netjes aan dat ik binnen 24uur gebeld werd. Dit gebeurde en mijn vraag werd netjes beantwoord.
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
16 jan. 2023
Bedankt voor uw bestelling en positieve review! Graag horen wij hoe we de volgende keer een 5-sterren beoordeling kunnen behalen. Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Onderdelen een dag sneller aangekomen als verwacht. Uigebreide keuze, goede filters om te vinden wat je nodig hebt.
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
16 jan. 2023
Dank voor uw bestelling en uw positieve review! Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
makkelijk bestellen, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
16 jan. 2023
Hartelijk dank voor uw bestelling en positieve review! Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
goed product. wordt snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
13 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw bestelling en uw review, dat waarderen wij! Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Snelle en correcte afhandeling.
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
12 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw bestelling en uw review, dat waarderen wij! Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
De super snelle levering. Top.
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
16 jan. 2023
Bedankt voor uw bestelling en positieve review! Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023 
van THM K.
mooi op tijd gelevert
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
16 jan. 2023
Hartelijk dank voor uw bestelling en 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Alles zoals beloofd
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
2 jan. 2023
Bedankt voor uw bestelling en positieve review! Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Netjes en goed
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
16 jan. 2023
Hartelijk dank voor uw bestelling en 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
16 jan. 2023
Dank voor uw bestelling en 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
16 jan. 2023
Dank voor uw bestelling en 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023 
van Ed W.
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
16 jan. 2023
Bedankt voor uw bestelling! Graag horen wij hoe we de volgende keer een 5-sterren beoordeling kunnen behalen. Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
16 jan. 2023
Bedankt voor uw beoordeling. Graag horen wij van u hoe wij bij de volgende bestelling een 5-sterren beoordeling behalen. Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
2 jan. 2023
Hartelijk dank voor uw bestelling en 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
20 dec. 2022
Deze leveranciers staat in mijn TOPlijst vanaf nu. Overzichtelijke website, bij Tameson gevonden wat in Belgie onvindbaar was, goede service en verzending.
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
27 dec. 2022
Bedankt voor uw bestelling en uw zeer positieve review! Wij waarderen dit enorm! Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2022
snelle levering en tijdens het leverproces goed op de hoogte gehouden
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
27 dec. 2022
Bedankt voor uw bestelling en positieve review! Wij waarderen dit enorm! Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2022
Makkelijk bestellen, duidelijke informatie en foto, snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
9 dec. 2022
Bedankt voor uw bestelling en positieve review! Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
Snelle levering, zeer goede kwaliteit van de producten.
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
13 dec. 2022
Bedankt voor uw bestelling en positieve review! Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2022
Werkt precies zoals gewenst is en snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
9 dec. 2022
Bedankt voor uw bestelling en positieve review! Met vriendelijke groet, Tameson
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2022
fijne website, goede afhandeling, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van tameson.nl
9 dec. 2022
Bedankt voor uw bestelling en positieve review! Met vriendelijke groet, Tameson