tameson.nl

130 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.057 beoordelingen in totaal

19 feb 2024
Ik heb betaald met mijn persoonlijke kaart : ik heb geen toegang tot een betaalkaart van het bedrijf . Mijn bedrijf zal me wel terugbetalen . Maar eigenlijk heb ik liever dat het bedrijf rechtstreeks betaalt , en dat kan met een bankoverschrijving . Deze laatste mogelijkheid heb ik niet zien staan op de site . Jan Vandevelde .

7 feb 2024
Zeer slechte transport

Beoordelingen voor tameson.nl

WC
Wim C.
Scheulder
20 sep 2024

snel en goed aanrader

snel en goed is aanrader ook voor retour sturen doen niet moeilijk gewoon geld terug
30 sep 2024
Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle service en het gemakkelijke retourproces. We staan altijd klaar om je te helpen.
28 sep 2024
Correcte en snelle levering. Product voldoet aan alle eisen en ziet er netjes uit.
30 sep 2024
Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze correcte en snelle levering en dat het product aan alle eisen voldoet. We staan altijd klaar om je te helpen.
VR
valére r.
zonhoven
16 sep 2024
snelle levering en goed verpakt
23 sep 2024
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering en goede verpakking. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen!
25 sep 2024
Prima service en levertijd
30 sep 2024
Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en levertijd. We staan altijd klaar om je te helpen.
24 sep 2024
snelle afhandeling.
30 sep 2024
Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle afhandeling. We staan altijd klaar om je te helpen.
snelle levering
Antwoord van tameson.nl
Bedankt voor uw 5-sterrenbeoordeling en het compliment over onze snelle levering! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Als u vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor u klaar!
Antwoord van tameson.nl
Bedankt voor uw 5-sterrenbeoordeling! We zijn verheugd te horen dat u een positieve ervaring had met Tameson. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor u klaar!
Antwoord van tameson.nl
Bedankt voor uw 5-sterrenbeoordeling! We zijn verheugd te horen dat u een geweldige ervaring had met Tameson. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor u klaar!
Antwoord van tameson.nl
Thank you for your 4-star rating! We're glad you had a positive experience with Tameson. If there's anything we can do to improve or assist further, please let us know. Your feedback is valuable, and we're here to help!
Antwoord van tameson.nl
Bedankt voor uw 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat u een positieve ervaring met Tameson heeft gehad. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, staat ons klantenserviceteam voor u klaar.
25 sep 2024
30 sep 2024
Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Als je feedback hebt of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
16 sep 2024
Thank you for your 5-star rating! We're delighted to know you're pleased with our service. Your positive feedback encourages us to continue providing top-notch service. If you need any further assistance, please don't hesitate to contact us. Thanks for choosing Tameson!
1 okt 2024
Op website staat op voorraad dit blijkt niet zo te zijn.
Antwoord van tameson.nl
Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor de verwarring over de voorraadstatus. We doen ons best om dit te verbeteren. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice, zodat we u verder kunnen helpen.
PS
Peter S.
Bolsward

Snel vinden juiste onderdelen

Het makkelijk vinden van de onderdelen en het assortiment. Ik weet niet of er een chatbox is ,maar dat zou ik wel fijn vinden
26 aug 2024
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en je feedback! We zijn blij dat je onze onderdelen gemakkelijk kon vinden. We hebben inderdaad een chatbox voor directe ondersteuning. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met onze supportafdeling. We helpen je graag verder!
21 aug 2024
Zeer goeie voorafgaande info gekregen over het te bestellen product. Bestelling verliep foutloos. Met dank !
26 aug 2024
Hartelijk dank voor de 5-sterren beoordeling en je vriendelijke woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met onze informatie en bestelproces. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze supportafdeling. We helpen je graag verder!
18 aug 2024
Correcte prijs en een zeer snelle levering!
19 aug 2024
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u onze correcte prijs en zeer snelle levering waardeerde. Als u verdere hulp nodig heeft, neem dan gerust contact op met ons ondersteuningsteam.
2 sep 2024
Fantastisch product en snel geleverd
2 sep 2024
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! We zijn blij te horen dat u ons product fantastisch vond en de levering snel was. Als u verdere hulp nodig heeft, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
18 aug 2024
Duidelijke website, prompte levering.
19 aug 2024
Bedankt voor uw 4-sterren beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze website duidelijk vond en de snelle levering waardeerde. Als er iets is dat we kunnen doen om uw ervaring te verbeteren, laat het ons dan weten of neem contact op met ons ondersteuningsteam.
correcte en snelle levering
2 sep 2024
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze levering correct en snel vond. Als u verdere hulp nodig heeft, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
4 sep 2024
Snel geleverd goed verpakt
9 sep 2024
Bedankt voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle levering en goede verpakking. Mocht u nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar.