STAS picture hanging systems - stas.nl

2.538 reviews in totaal   642 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen erg tevreden over het product dankzij het eenvoudige en snelle installatieproces, de degelijkheid en nette afwerking, en de praktische toepasbaarheid in dagelijks gebruik. De levering wordt meestal als snel en correct ervaren, met waardering voor de goede verpakking. Ook valt de klantenservice in de smaak door de snelle, behulpzame en oplossingsgerichte aanpak. Veel klanten vinden de prijs redelijk voor de geboden kwaliteit en er is positieve feedback over de meegeleverde accessoires. Enkele klanten ervaren echter uitdagingen bij de installatie in specifieke situaties, zoals bij strakke plafonds of beperkte ruimte. Er zijn opmerkingen over de kwetsbaarheid van bepaalde onderdelen en materiaalkeuze. Daarnaast wordt er soms melding gemaakt van gebrekkige communicatie met de klantenservice, vertraagde of beschadigde levering, en wordt het systeem of onderdelen als prijzig ervaren. Tot slot zijn er suggesties om de accessoires vollediger te maken.

ReviewsSTAS picture hanging systems - stas.nl

Hoe sterk het perlon koord ook is ik zou de volgende keer toch voor staaldraad kiezen, dat krult tenminste niet zo hinderlijk - vooral bij lichtgewicht objecten.
Super snelle levering, duidelijke instructies betreffende ophangen en het is makkelijk te bevestigen!!

Miniclip systeem eenvoudig te installeren.

Miniclip systeem is vrij eenvoudig te installeren. Daarna de touwtjes met haakjes er in ophangen en je bent klaar.

Enkel positief

Ik ben zeer positief over het contact met de klantenservice en de wijze van verzending (berichtgeving over de bezorging en de super verzorgde verpakking). Het systeem hangt echter nog niet en is daardoor nog niet in gebruik.
Maakt de reclame helemaal waar. Eenvoudige montage, mooi resultaat. Heel blij mee.
Er zou een afpas blokje bijgeleverd kunnen worden om de afstand tussen de bevestigingsschroef op de muur tov het plafond niet zelf te hoeven afmeten.
B H
Bert H.
Ophangen is een fluitje van een cent. Overschilderen in de kleur van de muur ook.

Pakketje was niet compleet, prima services.

Pakketje was niet compleet, na telefoontje binnem 2 dagen nieuwe ontvangen, tijdens transport was er iets fout gegaan.

Redelijk compleet

Zorg voor een waterpas bij de installatie en neem voldoende ruimte van het plafond. Makkelijk te installeren. Iets meer draden erbij zou fijn zijn.

Het nieuwe dorpshuis De Gaffelaar in Zwartewaal.

Het nieuwe dorpshuis De Gaffelaar in Zwartewaal hebben wij helemaal voorzien van minirail en het u - rail systeem van STAS. Best een uitdaging. maar mede door de snelle leveringen ( na het bestellen ) konden wij vrijdagmiddag j.l. alles opleveren ( alle schilderijen e.d. waren opgehangen ) zodat er tijdens het Boks Gala op zaterdagavond niet alleen rake klappen te zien waren.

Mooi en betrouwbaar systeem voor het ophangen van lijsten.

Het STAS systeem en de bijbehorende accessoires is goed doordacht. Het grote voordeel is dat je de lijsten eenvoudig op de juiste hoogte kunt hangen en horizontaal kunt verschuiven. Daardoor kun je hele speelse effecten realiseren. Wil je meerdere lijsten op dezelfde hoogte hangen dan is dit ook goed te doen. Wat wel van belang is, dat het gebruik van het STAS systeem een andere kijk op het ophangen van lijsten vraagt. Je lijsten zullen niet altijd helemaal vlak tegen de wand hangen. Ze kunnen aan de bovenkant een beetje van de wand af komen te hangen. Vooral, als je scheeflopende wanden blijkt te hebben. Je moet er even aan wennen.
Service is goed, systeem werkt perfect,, is ook makkelijk te monteren.
Geen 5 sterren, want het is absoluut onmogelijk de rail strak onder het plafond te monteren. Geen boormachine kan gaten boren zo vlak onder het plafond.
Het ontvangen product bevatte een gebrek. In notime ontving ik een nieuw exemplaar.
snel geleverd en vroeger alles op mijn werk bij jullie besteld. werkt perfect.
Mooi, strak ophangsysteem. Handige boor accessoire mee geleverd. Duidelijke uitleg in bevestigingsfilmpje, via QR code te bekijken. Aardige servicemedewerkers tijdens contactmoment.

Stas is echt een geweldig product en geeft echt heel goede service

Wij hadden stas al in de oude woning, toen we afgelopen maand verhuisd waren wilde we weer Stas. Wat een geweldig systeem is dat. En een geweldige service. Wat moest worden gemonteerd was zo voor elkaar en gisteren heeft de monteur alles in huis gemonteerd. Een kundige en aardige man. Wij hebben alles weer snel opgehangen. Het is werkelijk een prima product en een geweldige montage en service. Voor iedereen die het boren en al die gaten zat is is Stas echt een aanrader.
Mooi systeem en makkelijk te bevestigen en handig in gebruik
Duidelijke gebruiksaanwijzing. Alles volledig geleverd.
Super nette oplossing om een poster op te hangen. Dankzij de goede service heb ik ondanks een foutieve levering hele nette oplossing gekregen. Snel en hele nette kwaliteit