Samin ICT & Sound

585 reviews in totaal

585 beoordelingen sinds 21 mei 2024

Gecertificeerd sinds: 21 mei 2024
saminictsound.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de algehele service, die als uitstekend en persoonlijk wordt ervaren. De vriendelijke, behulpzame en persoonlijke benadering van het team wordt gewaardeerd. De communicatie verloopt duidelijk, snel en proactief, met veel updates en persoonlijk contact. Ook de snelheid van service, bouw en levering wordt vaak geprezen als bijzonder vlot. Klanten geven aan zeer tevreden te zijn over de kwaliteit van de geleverde producten en het vakmanschap. Het deskundige advies en het meedenken met de klant worden als een grote meerwaarde gezien. Het persoonlijke contact via diverse kanalen wordt als uniek en erg prettig beschouwd. Daarnaast worden de verpakking en levering als veilig, netjes en snel ervaren.

ReviewsSamin ICT & Sound

Snelle Reactie en duidelijke communicatie
Super goede service! Pc is super mooi geworden en het bestellen van de pc ging super soepel, ik wou een andere case en dat was ook geen probleem dus als je nog een nieuwe computer zoekt koop hem dan zeker hier!

Antwoord van Samin ICT & Sound

Beste Broes, Bedankt voor je 5 sterren review en wat een monster van een PC heb je daar staan. Wij wensen je nog veel succes met je streaming carriere en natuurlijk veel game plezier met je monster bak! 😊 - Samin ICT & Sound

Top bedrijf!

Zeer vriendelijke eigenaar! Enorm blij hoe netjes mijn pc is in elkaar gezet naar mijn wensen + de nette kabelmanagement. Service en communicatie was top zeker een aanrader !!

Antwoord van Samin ICT & Sound

Beste Yassin, Hartelijk bedankt voor je mooie review. Wij wensen je nog veel plezier toe met jouw bestelling! 😊 - Samin ICT & Sound

Vriendelijkheid, behulpzaamheid, service gerichtheid.

Vriendelijkheid, behulpzaamheid, na komen van de afspraken, service gerichtheid. Ook de adviezen over het voorkomen van de zéééér dure geheugens, waren zeer welkom. Kortom heel blij dat ik bij Andy ben terecht gekomen.

eerste PC

ik heb hier mijn eerste Pc besteld. het is goede kwaliteit werk goed en ziet er mooi uit. de communicatie vanuit het bedrijf is erg goed en duidelijk.

Antwoord van Samin ICT & Sound

Beste Kyra, Hartelijk bedankt voor je mooie review en dat je eerste PC zo goed is bevallen. Wij wensen je nog veel plezier toe met jouw bestelling! 😊 - Samin ICT & Sound

Top ervaring!

Snelle service hele vriendelijke enthousiaste service niks op aan te merken! Nieuw in de pc wereld net zoals ik was? neem een kijkje bij Samin! Hij kan je van alles uitleggen met passie voor het vak

Antwoord van Samin ICT & Sound

Beste Thomas, Hartelijk bedankt voor je vijf sterren review. We zijn het compleet met je eens, met zulke toffe hardware kan je niet onopgemerkt rustig blijven en zijn we razend enthousiast. ;-) We wensen je nog veel plezier met je bestelling! - Samin ICT & Sound
Goede en betrouwbare informatie voorziening. Snelle service en goede communicatie. Verzending ook keurig en veilig ingepakt.
Heel vriendelijk Goede hulp en goede service! Echt een aanrader
Geweldige service! Echt een aanrader als je echt wilt genieten van unieke game ervaring! Ook reageren ze supersnel op je mails wat ook echt superfijn is!

Antwoord van Samin ICT & Sound

Beste Remey, Hartelijk bedankt voor je mooie review. Wij wensen jou en je broer nog veel plezier en succes toe! - Samin ICT & Sound
Top PC. Super chill bedrijf en zeker een aanrader om hier een pc naar wens te halen. Reageren snel en staan ervoor open om je te helpen!

Antwoord van Samin ICT & Sound

Beste Matthijs, Hartelijk bedankt voor je mooie review en dat jullie inmiddels al 4 pc's bij ons hebben afgenomen. Dat is het mooiste compliment wat wij mogen ontvangen. Heel veel plezier met je monster PC! 😎 - Samin ICT & Sound
Super service. Andy = GOAT
Echt een super adres voor informatie en niet te vergeten amazing builds!!

Heel tevreden met mijn nieuwe gamepc! Top service en goed geluisterd naar alles wat ik met de pc wil.

Antwoord van Samin ICT & Sound

Beste Bob, Bedankt voor je mooie review. Hopelijk geniet je net zo erg van je prachtige PC als dat wij dat deden met het assembleren en samenstellen. Wat een bak! All the best😎 - Samin ICT & Sound

Samin ICT & Sound is de specialist voor kant-en-klare game pc's, custom gaming pc's, content creation pc's, streaming pc's en livestream en audiodiensten. Daarnaast kun je bij Samin ICT & Sound terech...