17 reviews in totaal   17 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

17 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 26 jun 2026

morimatcha.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Reviewsmorimatcha.nl

Matcha feedback

De kwaliteit en smaak is wel echt top, maar de prijs is toch nog wel een beetje aan de hoge kant. Ik snap dat matcha duur is en al helemaal als het echt uit Japan komt, maar om jezelf te onderscheiden van de concurrenten in de markt zou ik de prijs iets verlagen. Ik denk dat dit uiteindelijk betere uitkomsten leveren.😊
Super mooi product! Qualitatief goeie matcha. Ik gebruik het zelf veel om te koken maar drink het ook, in een latte of gewoon zo als thee. Snelle levering, mooie verpakking en fijne smaak!

Stijlvol setje.

Een mooi stijlvol setje en snelle verzending. Jammer dat er geen optie is voor een mooie verpakking. Het was een cadeautje en dan is een kartonnen doosje met de losse onderdelen niet leuk om te geven. De matcha viel bij mijn kleindochter in de smaak.

Super matcha!

Ik heb matcha thee besteld bij morimatcha. Het werd gelijk verzonden en de thee gelijk geprobeerd. Zeker een aanrader ik ga volgende keer weer hier bestellen, Dankjewel!
Hele lekkere matcha thee! Ik had de matcha bij een vriendin mogen proeven en gelijk ook zelf besteld. Aanrader! Verzending en afhandeling gaat heel snel. Dankjewel!!
Matcha taste good. But i just hope that it came directly in the packaging not with extra foil package
Volgende ochtend in huis, mooie tools, heerlijke matcha!
Heerlijk matcha! Ik ga zeker weer terug komen als ze op zijn

Top kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit matcha en leuke verpakkingen.

Veruit de beste matcha

Fantastische matcha met een rijke smaak. Erg tevreden over zowel het product als de snelle levering.