wlsproducts.nl

1.211 reviews in totaal   173 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelheid en correctheid van de levering. De kwaliteit en effectiviteit van de producten worden als goed beoordeeld, en het gemak van bestellen, doseren en innemen wordt gewaardeerd. Ook de smaak van de producten valt in de smaak bij veel klanten. De website wordt als duidelijk en overzichtelijk ervaren, wat het bestelproces vergemakkelijkt. Daarnaast wordt de klantenservice geprezen om de duidelijke communicatie, deskundigheid en snelle hulp. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten merken op dat de geur of grootte van de producten niet altijd optimaal is en noemen af en toe de zuurheid als minpunt. Daarnaast vinden klanten de prijs regelmatig aan de hoge kant en geven ze aan prijsvoordeel te waarderen.

Reviewswlsproducts.nl

Ik gebruik de Vitamine D3 en K2, magnesium en zink. Al deze producten bevallen goed alleen wat ik lastig vind is dat je een halve tablet van zink mag nemen per dag. De tabletten zijn zo klein dat ze niet te halveren zijn. Ik neem ze nu dan om de dag. Hopelijk kunnen jullie dit veranderen.

Antwoord van wlsproducts.nl

Je kunt er ook voor kiezen om om de dag één tablet van 50 mg zinkcitraat te nemen. Gemiddeld komt dat neer op ongeveer 25 mg zink per dag, wat goed past binnen een veilige en effectieve dosering voor langdurig gebruik. De dagelijkse inname van 50 mg zink wordt gezien als een hoge therapeutische dosering en is bedoeld voor tijdelijk gebruik (bijvoorbeeld 3 maanden). Bij inname om de dag is langdurig gebruik geen probleem. Mvg- Team WLS Products - Nancy
De multi vitamine hebben een afschuwelijke geur, moet hier van braken....

Antwoord van wlsproducts.nl

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te lezen dat de geur van de multivitaminen voor jou zo onprettig is. Wel fijn dat je eerst een proefpakket hebt besteld, zodat je kunt ontdekken welke multivitamine het beste bij je past. Geur en smaak kunnen per product en per persoon heel verschillend worden ervaren. Misschien sluit een multivitamine van ons eigen merk beter aan bij jouw voorkeur. Mocht je hierover advies willen, dan helpt onze klantenservice je graag met het vinden van een alternatief dat beter bij je past. Team WLS Products - Kaylee
De multivitamine kauwtabletten aardbeiensmaak zijn zeer lekker. Ook geen maagklachten zoals bij sommige andere merken. Zeker een aanrader.

Goede producten voor een GBP😜

Goede producten voor een GBP. Deze producten zijn wel duurder in vergelijking met de drogist als het zo mag vergelijken. Maar worden beter opgenomen in je lichaam met de juiste vitamine(s).

Antwoord van wlsproducts.nl

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie. De producten uit de drogist kunt u inderdaad niet vergelijken met onze hoog gedoseerde complete Multivitamines inclusief calcium en ijzer als Kauwtabletten. Het is een uniek en allesomvattende kauwvitamine! De Complete Kauw Multivitamine is een kauwtablet die alles bevat wat u nodig heeft na uw maagverkleining! Multivitaminen worden gecombineerd met ijzer en calcium waar geen andere supplementen nodig zijn. Met 2 x 2 kauwtabletten per dag is het nu heel gemakkelijk geworden om goed voor jezelf te zorgen. Je hebt dus geen andere supplementen meer nodig. Vriendelijke groeten, Team WLS Products - Nancy
A V
Anja v.

WLS zonder ijzer

Vanwege een te hoog ijzergehalte nu overgestapt naar de WLS zonder ijzer. Prima in te nemen, geen last van. En super fijne hulp en informatie via de mail. Zeker een aanrader.

Op zich goed voor mekaar.

Goed: bestellen gaat makkelijk en snel. Minder goed: WLS original is niet vindbaar onder de ijzerformules terwijl het wel degelijk ijzer bevat. Ook wordt het lage gehalte aan B6 als een pluspunt gezien, maar dat geldt voor mij niet.
Zeer snelle service, heel goede producten. Omwille van mijn gastric bypass verdraag ik niet veel producten maar deze verdraag ik heel goed

Zwaar op de maag

Jullie zijn de enige die capsules verkopen zonder ijzer erin. Alleen ze zijn zo groot en vallen als een blok beton in de maag. Dat kan wel verbetering gebruiken. Ik kan helaas alleen capsules verdragen na mijn gbp. Prijs mag ook wel iets aantrekkelijker.

Antwoord van wlsproducts.nl

Wat vervelend dat de capsules zwaar op de maag liggen. Je neemt de multivitamine PURE (zonder IJZER) twee keer per dag. Door twee capsules verspreidt over de dag te nemen, zou de capsule juist minder zwaar op de maag vallen, dan de WLS Original Multivitamin MET IJZER (1x per dag ). We raden altijd aan om de capsules tijdens of direct na een maaltijd in te nemen. Ook mag je de capsules openen en mengen met wat eten, bijvoorbeeld een hapje appelmoes. Wellicht helpt dit voor je maag. Mvg - Team WLS Products - Nancy
Heerlijke kauwbonbons. Misschien vermelden dat er wel nog ijzer ingenomen moet worden bij de Tropical. Mvg

Antwoord van wlsproducts.nl

Dit staat vermeld in de webshop bij "producteigenschappen": Multivitamines zonder ijzer. Wellicht heeft u dit over het hoofd gezien. Maar heel erg fijn om te horen, dat u deze kauwbonbons lekker vindt. Groet Team WLS Products - Carla.
Producten zijn eenvoudig te bestellen. Het calcium kauwtablet zijn door de milde kersensmaak goed te doen.
De multivitamine zijn iets aan de zure kant,maar de kauw tabletten zijn net als snoep (fruitella) , ze doen hun werk prima
C N
Christel N.

Top zelfs na 12 jaar

Fijne tabletten precies wat je nodig hebt na een Gbp. Ben in 2013 al geopereerd en heel lang nam ik niks meer als toevoeging echter nu toch weer mee begonnen en merk dat het wel beter is.
Snelle levering , fijn dat er meerder smaken kauw tabletten zijn 🌈

Snelle levering en zeer goed product

Snelle levering, goed product wat ècht werkt! (Blijkt uit bloedwaarden). Erg blij mee!
super goed geholpen met een vraag over supplement
Ben erg tevreden. Werd van de capsules erg misselijk. Daarom met deze begonnen en vind ze fijn om te nemen.
Snelle en nette levering, prettige capsules om in te nemen en geen last van negatieve effecten

Variatie probeerverpakking

De variatie in producten om te proberen. Echt heel fijn.
Snel en eenvoudig te bestellen, levering altijd correct uitgevoerd