stethoscoop-centrum.nl- Logo - Beoordelingen

stethoscoop-centrum.nlReviews

: 301Goed

4,49

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt. 2022
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
stethoscoop-centrum.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij stethoscoop-centrum.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 20 okt. 2022
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
stethoscoop-centrum.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij stethoscoop-centrum.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor stethoscoop-centrum.nl

78 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

301 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


24 apr. 2022
Snelle service, alleen in de berichtgeving geen rekening gehouden met 2e paasdag waardoor levering een dag later was dan aangegeven
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


20 sep. 2022 
Belachelijk dat een setje stethoscoop oordopjes in een hele doos worden gestopt. Verspilling van materiaal en 6.50 verzendkosten moeten betalen voor de verzending terwijl het gewoon door de brievenbus paste.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor stethoscoop-centrum.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden
Snelle levering en mooie korting tijdens Black Friday!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Snelle afhandeling van een goed product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Alles was uitstekend geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 uur geleden
Als je iets wil verkopen is het handig dat je het op voorraad hebt. Niet eerst eenn bericht sturen dat het is verzonden en dan melden dat het niet op voorraad was...., Niet geloofwaardig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022
ik heb mijn stetoscoop nog steeds niet ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van stethoscoop-centrum.nl
6 dagen geleden
Excuses voor de 3 dagen vertraging in de verzending. We zien dat u uw bestelling reeds heeft afgehaald op het PostNL punt en wensen u veel gebruiksplezier van uw stethoscoop.
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Bestelling is nog steeds niet geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van stethoscoop-centrum.nl
6 dagen geleden
Opberghoes blauw is uit voorraad gelopen. Excuses voor dit ongemak. Wij hebben u een email gestuurd met diverse opties. Graag uw reactie zodat we de verzending in gang kunnen zetten.
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
Prijs/kwaliteit zeer goed, en zeker als je weet dat de stethoscoop ook op universiteit gebruikt wordt. 24 uurs levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
donderdag onderdelen besteld en vrijdag al geleverd. En gelijk weer aan het werk!.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Snelle levering, goede klantenservice
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Snel en efficient!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022
Snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Prettige website, snel verzonden en goed geleverd. Goede prijs-kwaliteitverhouding voor de stethoscoop.
Beoordeling melden