stethoscoop-centrum.nl- Logo - Beoordelingen

stethoscoop-centrum.nl
Beoordelingen:

55 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden392 beoordelingen in totaal  

4,25
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb in de afgelopen 4 jaar diverse malen online een bestelling bij hen gedaan. Ook een keer advies gevraagd wat het verschil was tussen 2 producten, waarbij ik een duidelijke uitleg kreeg. Bestelling word direct bevestigd via de mail en verzonden. Spullen zijn van goede kwaliteit.

Meest relevante negatieve beoordeling

27 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Acquistato uno sfigmomanometro Welch Allyn ds 65 per € 81,62 il 21/05/2023. Mi sono accorto che era troppo complicato da usare e quindi l'ho rimandato indietro. L 'azienda mi ha fornito l'indirizzo e quindi ho rispedito il prodotto a mie spese ( € 21,86 ). Il 02/06/2023 il prodotto era già nelle loro mani. Dopo molte mail in cui reclamavo il rimborso, mi hanno scritto, testuali parole : "Your product had arrived in good order. Repayment will be placed in your PayPal account 15th June 2023" Ebbene, ancora non ho avuto nessun rimborso ed è passato quasi un mese da quando l'hanno ricevuto !!! Ora mi hanno scritto che vogliono la prova della spedizione !!! Non ho parole per commentare questo ! Questa azienda si è dimostrata poco seria e non la consiglio a nessuno !!! Alla larga !!!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor stethoscoop-centrum.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes verpakt en vlotte bezorging. Het apparaat dat ik bestelde werkt prima, maar de bijgeleverde batterijen waren waarschijnlijk heel oud, er werkte er geen een meer: minpunt!
Beoordeling melden
CV
Charlotte V.
Hazerswoude-dorp
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duurde heel lang voordat het kwam. Ondanks dat er voorraad was volgens de website.
Beoordeling melden
LJ
lemmenss j.
antwerpen
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Proficiat doe zo voort het kan niet beter jacques
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
ET
E T.
Hoofddorp
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Klantenservice slecht bereikbaar

Telefonisch zijn ze bij meerdere pogingen niet bereikbaar en bij vragen via de mail duurde het twee dagen voor er een antwoord kwam. Artikel naar tevredenheid ontvangen, maar ik vraag me af hoe ze een klacht afhandelen.
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel en goed. fijn dat er nog goede webwinkes zijn
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alle onderdelen van de studentenbox waren gegraveerd
Beoordeling melden
ED
Eveline D.
Huldenberg
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect
Beoordeling melden
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
really bad service, they charged me for gift packing but they did not pack at all.
Beoordeling melden
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed en betrouwbaar bedrijf

Ik heb in de afgelopen 4 jaar diverse malen online een bestelling bij hen gedaan. Ook een keer advies gevraagd wat het verschil was tussen 2 producten, waarbij ik een duidelijke uitleg kreeg. Bestelling word direct bevestigd via de mail en verzonden. Spullen zijn van goede kwaliteit.
Beoordeling melden
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

verzending en extra

ik had ook nog in een mail gevraagd om iets extra's, oordopjes voor een andere stethoscoop Helaas is daar niet op gereageerd Die ga ik wel ergens anders bestellen En het kleine pakje kwam in een flinke doos. Had ook in een enveloppe door de brievenbus gekund, paste precies
Beoordeling melden
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle service. ik had wel een paar extra oordopjes erbij verwacht, dat is het enige punt van op-/aanmerkingen.
Beoordeling melden
CL
Caroline L.
Sart-Dames-Avelines
14 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfect! De levering was super ( 2 dagen voor België) et de prijzen zijn niet te hoog. Dus proficiat
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
klantvriendelijke site; goed aanbod. gemak van bestelling en tijdige levering.
Beoordeling melden