stethoscoop-centrum.nl- Logo - Beoordelingen

stethoscoop-centrum.nl
Beoordelingen:

57 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden377 beoordelingen in totaal  

4,33
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
stethoscoop-centrum.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb in de afgelopen 4 jaar diverse malen online een bestelling bij hen gedaan. Ook een keer advies gevraagd wat het verschil was tussen 2 producten, waarbij ik een duidelijke uitleg kreeg. Bestelling word direct bevestigd via de mail en verzonden. Spullen zijn van goede kwaliteit.

de meest kritische beoordeling

27 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Acquistato uno sfigmomanometro Welch Allyn ds 65 per € 81,62 il 21/05/2023. Mi sono accorto che era troppo complicato da usare e quindi l'ho rimandato indietro. L 'azienda mi ha fornito l'indirizzo e quindi ho rispedito il prodotto a mie spese ( € 21,86 ). Il 02/06/2023 il prodotto era già nelle loro mani. Dopo molte mail in cui reclamavo il rimborso, mi hanno scritto, testuali parole : "Your product had arrived in good order. Repayment will be placed in your PayPal account 15th June 2023" Ebbene, ancora non ho avuto nessun rimborso ed è passato quasi un mese da quando l'hanno ricevuto !!! Ora mi hanno scritto che vogliono la prova della spedizione !!! Non ho parole per commentare questo ! Questa azienda si è dimostrata poco seria e non la consiglio a nessuno !!! Alla larga !!!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor stethoscoop-centrum.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afwikkeling, erg tevreden!
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
klantvriendelijke site; goed aanbod. gemak van bestelling en tijdige levering.
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede ervaringen

We hebben de afgelopen jaren diverse bestellingen gedaan. Een tevreden klant
Beoordeling melden
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Deze aankoop was een superervaring.
Beoordeling melden
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn pakketje nooit ontvangen en jullie reageren ook nergens op
Beoordeling melden
3 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle service. ik had wel een paar extra oordopjes erbij verwacht, dat is het enige punt van op-/aanmerkingen.
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top kwaliteit.

Perfect, veilig en neutraal verpakt. En alles zoals gevraagd. Top dus.
Beoordeling melden
15 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima

De site is niet erg intuïtief. Maar in het algemeen prima.
Beoordeling melden
MV
Marc v.
Vlijmen
6 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, mooi product.
Beoordeling melden
24 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen duidelijkheid over de levering. Er worden beloftes gedaan die men niet waar weet te maken. Ben duidelijk en eerlijk en geef op de site aan, dat iets niet op voorraad is.
Beoordeling melden
29 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
25 November besteld. “voor 16:30 besteld, morgen in huis” Tot op heden geen bericht van bezorging. Vreselijk jammer.
Beoordeling melden
4 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van prima spullen. Eindelijk weer eens passende handschoenen.
Beoordeling melden
EV
Eric v.
Leeuwarden
23 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed verpakt binnen gekregen
Beoordeling melden
29 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima kwaliteit en snelle levering 🍀
Beoordeling melden