bulbby.com/nl

18.409 reviews in totaal

18.409 reviews since 2 jul 2020

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit en degelijkheid van de producten. De snelle en stipte levering wordt gewaardeerd, net als de mogelijkheden tot personalisatie, die als uniek en aantrekkelijk worden ervaren. De klantenservice wordt als vriendelijk en behulpzaam gezien, en de website wordt als gebruiksvriendelijk en duidelijk ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt meestal als goed beoordeeld. Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen bij de levering en wachttijd bij de klantenservice. Sommige klanten melden technische problemen of beperkte opties op de website. Daarnaast worden de prijzen soms als aan de hoge kant ervaren of merken klanten prijsstijgingen op. Tot slot wordt de verpakking soms als onvoldoende gezien, waardoor producten beschadigd kunnen raken.

Reviewsbulbby.com/nl

De bestelling werd snel opgepakt en ik had het snel in huis. Echt fantastisch!!

Antwoord van bulbby.com/nl

Beste Ivan, Wat fijn om te horen! Super dat je bestelling zo snel is opgepakt en geleverd. Bedankt voor je enthousiaste review en heel veel plezier met je bestelling! Groetjes, Albin Team Bulbby
Praktische koffer en fijne toilettas. Mooie combi kortingen zou wel fijn zijn, koffertje is best prijzig en om het aantrekkelijk te houden om als geschenk te geven zou welkom zijn.

Late levering

Product : top! Heel mooi en kwalitatief! Website : prima! Duidelijk en overzichtelijk! Levering : jammer, heel jammer dat het niet geleverd werd op de initieel vermelde datum. We wilden het als geschenkje geven, maar hadden het nog niet ontvangen. We gingen met lege handen naar een feest voor ‘n 8-jarige. De communicatie was duidelijk (sorry, vertraging), maar dat is natuurlijk een magere troost.
Kleinkinderen zijn trots op hun bekers met eigen naam. Zeer snel geleverd!

Antwoord van bulbby.com/nl

Beste A, Wat ontzettend leuk om te horen! Super dat je kleinkinderen zo trots zijn op hun eigen bekers én dat ze snel in huis waren. Heel veel plezier ermee! Groetjes, Albin Team Bulbby
Normaal dik tevreden en zou ik 5 sterren geven, maar een tijdje zijn jullie notitieboekjes (groot in de kleuren rood, zwart en blauw) niet op voorraad en loopt jullie site telkens vast als ik een andere kleur selecteer en ander onderwerp. Het gevolg is dat ik bij elke bestelling de notitieboekje laat liggen terwijl ik die wel echt nodig heb en andere dingen bestel met verzendkosten. Het zou fijn zijn als jullie konden vertellen wanneer de notitieboekjes weer op voorraad zijn en daarnaast heb ik recentelijk een rugtas besteld en de verkeerde ontvangen. Dat is opgelost door een nieuwe bestelling te plaatsen zonder kosten. Jullie waren altijd zo een fijne online winkel om te bestellen maar met de november/december maand lijkt het niet zo goed te gaan. Jammer!
Prachtig kwalitatief product en snelle levering
Voldoet helemaal aan de verwachtingen dus helemaal tevreden!

Antwoord van bulbby.com/nl

Beste Els, Wat fijn om te horen! Super dat alles helemaal aan je verwachtingen voldoet. Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je bestelling! Groetjes, Albin Team Bulbby
Vlotte levering, ik hoop dat mn kleinzoon het eenleuk kado vindnet als zijn broer 2 jaar geleden kreeg hij een rolkoffer,

Antwoord van bulbby.com/nl

Beste klant, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je bestelling vlot is geleverd. Wat leuk dat je kleinzoon nu ook zo'n bijzonder cadeau krijgt, net als zijn broer twee jaar geleden. We hopen dat hij er net zo blij mee zal zijn. Heel veel plezier met het geven van het cadeau! Groetjes, Albin Team Bulbby
Mooie valiesjes. Prijs/kwaliteit super.
klantvriendelijk gebruik van de webwinkel/pagina Ik had een mail naar info bulbby gestuurd en snel, duidelijk en vriendelijk antwoord gekregen! Bulbby, het is aangenaam jullie te hebben ontdekken!

Nog mooier dan verwacht!

Nog mooier dan verwacht en ervaar het als een logistieke topprestatie!
Mooi product met prima opdruk. Mijn zoon is tevreden dus ik ook

Antwoord van bulbby.com/nl

Beste Anet, Wat leuk om te horen! En het allerbelangrijkste: een tevreden zoon! Heel veel plezier ermee. Groetjes, Team Bulbby
Snelle uitvoering van de bestelling en bezorging.
Veel keuze, mooie kwaliteit en snelle levering
Voldoet volledig aan verwachting

Portemonnee

Leuke portemonneetjes met naam voor de kleinkinderen. Kreeg het niet voor elkaar om de lettersoort te wijzigen.

Antwoord van bulbby.com/nl

Beste Pauli, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat de portemonneetjes met naam zo in de smaak vallen bij je kleinkinderen. Jammer dat het niet lukte om de lettersoort aan te passen. Mocht je daar in de toekomst hulp bij nodig hebben, dan helpen we je natuurlijk graag. Veel plezier met de portemonneetjes! Groetjes, Albin Team Bulbby
Alles goed en snel geregeld
Mooie producten en snelle levering.
Alles was in orde. En heel snel geleverd!

Trolley koffertje …

Ik heb al 7koffertjes besteld in de loop van de jaren. Leuk cadeau om te geven als kraamcadeau. Iedereen vind ze geweldig.