Wesdijk Hengelsport

12.504 reviews in totaal   246 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 24 apr 2026

wesdijkhengelsport.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De persoonlijke noot of boodschap bij de bestelling wordt als zeer positief ervaren. Ook prijzen klanten de scherpe en eerlijke prijzen van de producten. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en adequaat ervaren. Daarnaast waarderen klanten de snelle en duidelijke communicatie. Het bijgevoegde cadeautje wordt als attent en leuk gezien. Problemen worden over het algemeen snel, vriendelijk en adequaat opgelost. Sommige klanten zouden liever telefonisch contact willen hebben. Het retourproces wordt soms als omslachtig of niet gratis ervaren, hoewel het doorgaans wel correct wordt afgehandeld.

ReviewsWesdijk Hengelsport

Vijf sterren voor de snelle service en betrouwbaarheid. Mijn bestelling werd snel geleverd en alles verliep zoals verwacht. Wat mij betreft beter kan, is het retourproces en de retourkosten. Bij veel bedrijven is retourneren vanaf een bepaald bestelbedrag gratis en eenvoudig via de website aan te maken. Dat zou de service nog verder verbeteren. Verder ben ik zeer tevreden over mijn ervaring.

Probleemloze levering van mijn bestelling

Alles verliep geweldig. Ik heb een bestelling gedaan op de internet site van Wesdijk Hengelsport vanuit het buitenland. Eén keer een vraagje gesteld over levering in het buitenland, deze vraag werd zeer snel beantwoord via email. Pakketje goed kunnen volgen via de tracker-code. Dus al met al een gemakkelijke manier om mijn artikel te verkrijgen.
Het kleine berichtje Hand geschreven op de pak bon, met de tekst veel vis plezier geweest. Dat deed het helemaal voor mij. Alleen ik vis niet ik gebruik de wartels voor de modelbouw, maakt niet uit goed bedoeld en daar gaat het om.

Erg tevreden en top service

Bestellen ging erg gemakkelijk en de ontvangst was ook snel. Altijd leuk een persoonlijke noot op de pakbon. Omdat ik zelf een verkeerd artikel heb besteld moest ik deze terug sturen. Ook dat was allemaal snel geregeld. Ohja niet te vergeten een kadootje bij de bestelling👌🏻 Top service👍🏼

Kado

Als je voor rond de 700,00 euro besteld en je krijgt gratis als kado een paternoster van 3 euro vind ik dat wel een heel groot gebaar !! Maar moet er wel bij zeggen dat de levering netjes en snel geleverd is. Groet Gert-Jan

Antwoord van Wesdijk Hengelsport

Beste Gert-Jan, uiteraard bedankt voor je bestelling en het vertrouwen. We hebben een standaard kado deze weken bij bestellingen v.a 79,- namelijk een meetsticker, die heb je gehad. Daarnaast geven we bij bestedingen v.a 500,- een extra kado, dat is deze weken een handgeknoopte Cox & Rawle paternoster van € 7,- De Daiwa molens en de Vercelli hengel die je gekocht hebt, staan super scherp geprijsd (wellicht dat je daarom je eerste bestelling bij ons gedaan hebt) , er waren geen verzendkosten en met een persoonlijke handgeschreven groet hebben we je veel visplezier gewenst. De levering was goed en snel. Mag ik vragen wat een ondernemer in deze tijd moet doen om wel 5 sterren en geen gezeur te krijgen? Veel visplezier, Groet Willem
Soepel besteld en snel geleverd. Alleen blijkt mijn molen niet op de hengel die ik besteld heb, te passen. Hopelijk gaat het retourneren net zo gemakkelijk!
Snelheid van verzenden en informatie over de status van de bestelling. Ps bedankt voor het kadootje en de persoonlijke notitie op het aankoopformulier 😀 wordt erg gewaardeerd!
De enige die een extra spoel op voorraad hadden voor mijn Daiwa Fuego! Levering duurde ietsjes langer dan verwacht maar voor mij geen probleem!
Snel verzonden en goed verpakt. Altijd een beetje spannend een hengel via de post, maar hij zat echt goed verpakt in de doos.
R S
Rob S.

Gewoon goede zaak

Ik weet niet voor welk artiekel deze beoordeling eigenlijk moet zijn want ik heb de laatste tijd meerdere dingen besteld. Maar zoals altijd is de service gewoon goed, dus het is een prima zaak om je visspullen bij Westdijk aan te schaffen.
Service is goed met een persoonlijke tintje.... Leuke geschreven boodschap op de factuur. Helemaal goed!

ultralight hengel en draagtas

ultralight hengel besteld en draagtas, dit kwam keurig verpakt met bruikbaar cadeautje voor het lichte materiaal. Dat maakt het net effe leuker, goed gedaan.

Leuk assortiment kunstaas en reishengels

Net wat andere artikelen in het assortiment dan bij andere winkels, nette prijs, snelle verzending en een leuk cadeautje ontvangen. Helemaal prima!
Makkelijk te bestellen en snel verzonden,goede service en ook belangrijk,voor een mooie prijs.
Snelle levering van goed product! Erg leuk dat er op de bon geschreven stond zoiets van: Veel visplezier met je nieuwe aankoop!
Snelle en goede service met een persoonlijke note. Kan , voor mij, niet beter. Ga zo door Mvg Hans
Het bestelde visgerei kwam prima en verzorgd aan binnen de aangekondigde tijd en voorzien van een tekst van veel visplezier. . IK zou zeggen zo doorgaan

Wesdijk een topper in e-commerce!

Professioneel advies, snelle afhandeling en keurig verzorgd!

Wesdijk is top!

Altijd behulpzaam, vriendelijk persoonlijk bericht op de factuur. Goed verpakt, ! Kundig over materiaal,
Snelle levering, ook retour snel geregeld en terugbetaald!

Wesdijk Hengelsport

Al meer dan 60 jaar is de naam Wesdijk een begrip in de hengelsportwereld. Wat ooit begon als een passie voor het water, is uitgegroeid tot een van de meest vertrouwde namen voor sportvissers in Neder...