Wesdijk Hengelsport

12.330 reviews in totaal   72 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en vlotte afhandeling van bestellingen. Ook de persoonlijke, vriendelijke en oplossingsgerichte service wordt gewaardeerd, waarbij het meedenken bij eventuele fouten als positief wordt ervaren. Veel klanten noemen daarnaast de scherpe prijzen als een groot pluspunt. Het ontvangen van een extraatje of cadeautje bij de bestelling zorgt voor positieve verrassingen. Het contact met de klantenservice wordt beschreven als snel, vriendelijk en behulpzaam. De verpakking wordt doorgaans als goed beoordeeld. Er zijn echter soms kleine opmerkingen over de degelijkheid van de verpakking.

ReviewsWesdijk Hengelsport

Vijf sterren voor de snelle service en betrouwbaarheid. Mijn bestelling werd snel geleverd en alles verliep zoals verwacht. Wat mij betreft beter kan, is het retourproces en de retourkosten. Bij veel bedrijven is retourneren vanaf een bepaald bestelbedrag gratis en eenvoudig via de website aan te maken. Dat zou de service nog verder verbeteren. Verder ben ik zeer tevreden over mijn ervaring.

Probleemloze levering van mijn bestelling

Alles verliep geweldig. Ik heb een bestelling gedaan op de internet site van Wesdijk Hengelsport vanuit het buitenland. Eén keer een vraagje gesteld over levering in het buitenland, deze vraag werd zeer snel beantwoord via email. Pakketje goed kunnen volgen via de tracker-code. Dus al met al een gemakkelijke manier om mijn artikel te verkrijgen.

Erg tevreden en top service

Bestellen ging erg gemakkelijk en de ontvangst was ook snel. Altijd leuk een persoonlijke noot op de pakbon. Omdat ik zelf een verkeerd artikel heb besteld moest ik deze terug sturen. Ook dat was allemaal snel geregeld. Ohja niet te vergeten een kadootje bij de bestelling👌🏻 Top service👍🏼
R S
Rob S.

Gewoon goede zaak

Ik weet niet voor welk artiekel deze beoordeling eigenlijk moet zijn want ik heb de laatste tijd meerdere dingen besteld. Maar zoals altijd is de service gewoon goed, dus het is een prima zaak om je visspullen bij Westdijk aan te schaffen.

Vass-Tex Chest Water

Besteld aan een hele leuke prijs, vlotte levering en communicatie ten top! Beter zou niet mogelijk zijn! Daarom ook eigenlijk meer dan 5 sterren waard!

Wesdijk / Postnl

Ik bestel graag bij Wesdijk, omdat de prijzen meestal goed zijn. Ik heb de waardering 1 ster in mindering gebracht vanwege Postnl. Zij plaatsen mijn dure bestelling, tegen de afspraak in, tegen mijn deur en zetten zelf een handtekening.
Snelle verzending, goede prijs en ook nog een leuk presentje er bij gedaan inclusief persoonlijk briefje. Maak je niet meer mee! Ik bestel daar vaker.
Ik heb op 22 mei spullen besteld bij jullie. die had ik afgelopen weekend, de 30e, willen hebben. Spullen waren volgens mij op voorraad. Dan vindt ik het jammer dat ik meerdere keren te zijn krijg bij post.nl dat het geleverd gaat worden maar aan het eind van de dag weer zie dat het de volgende dag wordt. Ergens anders had ik ook iets besteld en dat was er binnen 2 dagen.

Antwoord van Wesdijk Hengelsport

Beste Peter, Jouw bestelling kwam op vrijdag na 14.00, dan zijn de pakketten al opgehaald. Dat is ook te zien in de checkout. @e pinksterdag waren wij gesloten en dus is jouw zending dinsdag 26-05 verstuurd.. De koeriersdienst heeft het rondom pinksteren extreem druk gehad, wat tot vertragingen heeft geleid. Zoals je begrijpt hebben wij hier geen invloed op. Veel visplezier iig, Groet Willem

Uitmuntend

Goed contact, snelle afhandeling van vragen. Daarnaast denken ze mee in een oplossing. Top bedrijf! Erg tevreden.
Hele goeie ervaring, hengel was goed ingepakt en ik kreeg nog een mooi cadeau erbij. Super tevreden.

tevreden

niet 100% gekregen van wat ik besteld had, 1 rubberen dop van de poten miste [opgelost doordat ik er nog 1 had van de oude driepoot steun] en niet de juiste hoes [ander merk maar wel blij dat er een hoes bij zat]Ik ga jullie wel missen, qua prijs en service zijn jullie verreweg de beste online

Super!!

Zoals altijd goed geholpen en een snelle verzending van de gekochte spullen.
Vlotte levering met bijpassend nuttig cadeau erbij maakt het leuk om bij Wesdijk te bestellen.
Het bestelde geleverd en binnen de genoemde tijd. Beter kan niet.
Geïmporteerde review

4 sterren heeft alleen te maken met de persoon aan de deur.

Mooie aanbieding maar op site stond afhalen mogelijk. Bij aankomst papier op deur dat jullie alleen nog online verkopen. Gelukkig was er iemand die opendeed. Was jammer genoeg niet de vriendelijke begroeting maar eerder geirriteerd. Beetje jammer. Maar moet wel zeggen mooie aanbieding en was zo geregeld.

Gewoonweg goed!!

Weer super tevreden mooie prijs, goede afhandeling en snel verzonden
Privéprofiel
Zoals altijd vlotte afhandeling van de bestelling
Geweldige service en snelle reactie op vragen!
Groot assortiment, en snel geleverd.
Geïmporteerde review

Makkelijk bestelproces, goede prijs, service en klantgericht.

Goede prijzen en goede aftersale service. Ik heb vorige week een hele mooie Daiwa Ballistic gekocht. Er ontbrak vanuit de fabriek een afdekdopje aan de zijde waar je de slinger niet opschroeft. Kan gebeuren. Mailtje gestuurd en binnen 24 uur kreeg ik m op de post met een aardige mail en brief.