koro-shop.nl

1.517 reviews in totaal   370 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit en smaak van de producten. Het brede, unieke assortiment met veel biologische opties wordt gewaardeerd, evenals de zorgvuldige en milieubewuste verpakking. De klantenservice wordt als behulpzaam, klantvriendelijk en oplossingsgericht omschreven. Ook de snelle en nette levering en de eerlijke, betaalbare prijzen vallen in de smaak bij de meeste klanten. Toch ervaren sommige klanten vertraging of beschadigingen tijdens het transport en zijn er klachten over te ruime of beschadigde verpakkingen. Daarnaast vinden sommigen de prijzen aan de hoge kant voor de geboden kwaliteit en is er soms onduidelijkheid bij problemen en het retourneren.

Reviewskoro-shop.nl

Snelle correcte levering. Omschrijving (grootte verpakkingen) niet overal even helder op de website. Met name voor gepofte dingen zegt het gram gewicht niet zoveel.
Schwartzkummel olie is echt de beste die ik heb gehad. Levering is top

Verkruimelde koekjes

De koekjes die ik met nog andere producten had gekocht, zaten onder in de doos. Daardoor zaten er twee hele koekjes in het pak en de rest bestond uit kruimels. Heel jammer, want ze waren wel lekker. Ik kon de koekjes dus niet aan gasten aanbieden…

Antwoord van koro-shop.nl

Beste, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er iets mis is gegaan bij de bezorging. We hebben je zojuist een e-mail gestuurd met betrekking tot deze melding. Zou je je inbox (en eventueel spamfolder) in de gaten willen houden? We helpen je graag verder en kijken uit naar je reactie. Met vriendelijke groet, Team KoRo Nederland
De maar doorgaande emailtjes voor ervaring zijn wel een beetje irritant voor de rest is het goed allemaal.
Prima spullen, deze keer duurde het relatief lang voor we de producten ontvingen, wellicht lag dat aan de vervoerder, dat weet ik niet.
M W
Marieke W.
Wat een geweldig assortiment! Chatgpt heeft jullie gevonden en aangeraden en na mijn eerste bestelling heb ik meteen nog maar een keer besteld, het is allemaal fantastisch, goede prijzen en zorgvuldig verpakt. Ik kan heel wat maanden vooruit en ben superblij met mijn heerlijke producten.
M W
Marieke W.

een dikke 10

Groot assortiment bulk, scherpe prijzen, ik heb inmiddels al 3x ingeslagen en ik ben supertevreden. Goede kwaliteit en fijn om voorraad te hebben! Snelle levering, zorgvuldig verpakt. Een dikke 10.
Breed assortiment van hoge kwaliteit producten.
Alle pakketjes kwamen goed aan zonder beschadigingen. All packages arrived in good order without any damage.
Heerlijk producten Eerlijke prijzen
Privéprofiel
Als altijd juiste product keurig op tid.
R B
Richard B.
Mooie website, goede producten en goede prijs.
De kinderen zijn dol op de pindakaas en de aardbeienjam. Goede producten en service. Problemen worden goed opgelost!
Perfecte bezorging van perfect eerlijke en goede producten
Heerlijke producten, snelle levering
H H
Henk H.
Zeer uitgebreid assortiment, en snel geleverd
Fijne producten, prettige website, snel in huis.
Bestelling was beschadig en product ontbrak. Binnen no time opnieuw opgestuurd. TOPPERS 🙏👏
Kwaliteitsproduct gekregen!
Fijne producten, goede service