koro-shop.nl

1.564 reviews in totaal   382 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg positief over de hoge kwaliteit en smaak van de producten. Daarnaast wordt het brede en unieke assortiment gewaardeerd. De prijs wordt veelal als eerlijk ervaren, en ook de klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid van de service wordt geprezen. De snelheid en punctualiteit van levering vallen goed in de smaak bij veel klanten. Verder wordt de zorgvuldige verpakking en de duidelijke communicatie en productinformatie gewaardeerd. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of beschadigingen bij de levering en merken op dat de verpakking niet altijd voldoende beschermt. Ook vinden enkelen de verzendkosten of productprijzen aan de hoge kant, en geven aan dat productomschrijvingen duidelijker kunnen zijn.

Reviewskoro-shop.nl

Fijne producten en goed werkend process om te bestellen. Van mij zou er nog meer nadruk op biologisch mogen komen.
Ik krijg nog een vraag beantwoord over de werking van kurkuma bij iemand die bloedverdunners gebruikt. Hun kwaliteitsmanagement zoekt dit uit voor mij omdat hier niets in de productgegevens stond geschreven. De levering is goed en de verhouding kwaliteit en prijs is goed. Waarom voorzichtigheid geboden is Versterking van het effect: Kurkuma kan de bloedverdunnende werking van medicijnen versterken, wat kan leiden tot een verhoogd risico op bloedingen. Wisselwerking: Er kan een wisselwerking optreden tussen kurkuma en medicatie, waardoor de medicijnen minder goed of juist sterker kunnen werken. Wat te doen Raadpleeg je arts: Bespreek altijd met je arts voordat je kurkumasupplementen gebruikt als je bloedverdunners of andere medicijnen slikt. Volg het advies van je arts: Je arts kan adviseren om de dosering van je medicijnen aan te passen of kurkuma te vermijden. Wees voorzichtig met supplementen: Vermijd het combineren van kurkumasupplementen met bloedverdunners, tenzij je hiervoor toestemming hebt van je arts.
Verzendkosten vindt ik erg hoog ! Maar het gembersap is super.👍

Goede service

Goede spullen en goede service als er iets mis gaat
Mooie producten en veel biologisch
Producten en de levering voldoen 100% aan de verwachting.

Heel tevreden

Mooie producten, makkelijk winkelen en snel bezorgd.
Goede kwaliteit en snelle correcte levering
De communicatie over de verzending. De tijd tussen bestelling en bezorging En de goede verzorging van het pakket.

prima assortiment

snelle levering, goed product
Heel goed verpakt ivm glas. Alles netjes en goed ontvangen.
Levertijd is aanzienlijk versneld. Zoals gewoonlijk prima kwaliteit van de producten.

Gemak van hele goede biologische producten online kunnen bestellen.

Gemak van bestellen, de vele producten die zei kunnen leveren, levering gaat heel makkelijk via DHL.
Snelle correcte levering. Omschrijving (grootte verpakkingen) niet overal even helder op de website. Met name voor gepofte dingen zegt het gram gewicht niet zoveel.

Eerste bestelling

Alles is netjes verlopen

Verkruimelde koekjes

De koekjes die ik met nog andere producten had gekocht, zaten onder in de doos. Daardoor zaten er twee hele koekjes in het pak en de rest bestond uit kruimels. Heel jammer, want ze waren wel lekker. Ik kon de koekjes dus niet aan gasten aanbieden…

Antwoord van koro-shop.nl

Beste, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er iets mis is gegaan bij de bezorging. We hebben je zojuist een e-mail gestuurd met betrekking tot deze melding. Zou je je inbox (en eventueel spamfolder) in de gaten willen houden? We helpen je graag verder en kijken uit naar je reactie. Met vriendelijke groet, Team KoRo Nederland
De maar doorgaande emailtjes voor ervaring zijn wel een beetje irritant voor de rest is het goed allemaal.
Schwartzkummel olie is echt de beste die ik heb gehad. Levering is top
Prima spullen, deze keer duurde het relatief lang voor we de producten ontvingen, wellicht lag dat aan de vervoerder, dat weet ik niet.