Zuss & Sap- Logo - Beoordelingen

Zuss & Sap
Beoordelingen:

96 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden296 beoordelingen in totaal  

4,78
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 nov 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Zuss & Sap voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Lekkere sapkuur met diverse smaken. Waren allemaal wel lekker met een paar toppers. Enige kleine minpunt vind ik de inhoud en de flesverpakking (veel plastic). Vooral de soep was te weinig, maar de overige sappen hadden voor mij ook net iets meer mogen zijn, bb 240ml ipv 180ml. Duidelijke uitleg en flexibiliteit in smaken kiezen. Kuur was goed vol te houden. Na de kuur 3 kilo afgevallen en een goed gevoel. Dat is top.
ES
Esther S.
Dordrecht

de meest kritische beoordeling

27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hadden te weinig soep volgens het meegeleverde schema . Zo en zo was iets warms erbij erg fijn dus had zelfs dan ook wat meer soep gehad?
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Zuss & Sap

Filter
 Sorteren  
Relevantie
ID
Ina d.
Medemblik
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb de 3 daagse sap kuur gedaan omdat ik mezelf even wilde resetten 8 sapjes en een lekker soepje, , ik vond het goed te doen hoewel ik wel een beetje hoofdpijn had op dag 2. vond niet alle sapjes lekker maar het ging er wel in en wist waar ik het voor deed. Ik was een paar cm in buikomvang kwijt en kon daarna goed doorpakken om geen koek en snoep meer te nemen, ik was als het ware afgekickt van zoetigheid. Ik ben inmiddels 4 kilo lichter. Zou het zo weer een keer doen, misschien 1 x in de maand.
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
8 mei 2024
Wat ontzettend leuk om je ervaring te lezen. Je zit weer in een lekkere flow, ga zo door! Dank je wel dat je het met ons wilde delen.
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super die sapjes en de gembershots voor de dagelijkse gezonde thee. Investeer in je gezondheid en bestel bij Zus en Sap.
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
6 mei 2024
Bedankt voor de 5 sterren!
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke sapjes! Ik had de sapjes van de balansdag en echt heel erg lekker! Bijna geen honger gevoel gehad.
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
2 dagen geleden
Bedankt voor je leuke beoordeling! :)
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vooral super lief dat ik nog even een e-mail kreeg of alles in goede orde was aangekomen.
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
13 mei 2024
Dankjewel voor de 5 sterren!! :)
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super aanbod, snelle levering, waardevolle effecten van de detox. Zeer tevreden over!
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
6 mei 2024
Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent! Bedankt voor je leuke beoordeling.
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd. En goed bevroren. Top
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
8 dagen geleden
Goed om te horen, bedankt voor de 5 sterren!
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
2 dagen geleden
Dankjewel voor de 5 sterren!!
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
2 dagen geleden
Bedankt voor de 5 sterren!
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
5 dagen geleden
Bedankt voor de 5 sterren!
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
7 dagen geleden
Dankjewel voor je mooie beoordeling, Anja!
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
6 mei 2024
Wauw! Dank je wel voor de 5 sterren!
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
7 mei 2024
Leuk dat je ons wilde beoordelen
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
1 mei 2024
Bedankt voor je leuke beoordeling! Liefs Zuss&sap.
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel goede ervaring met de sapjes! Goed voor een reset na drukke tijd met teveel eten en wijn:)! De meeste sapjes zijn echt lekker, m.n. de soepjes erg goed. Vond 3 dagen niets kauwen op dag 3 wel lastig en voelde me ook wat licht in het hoofd, maar al met al goed te doen! Voor herhaling vatbaar!
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
19 apr 2024
Leuk om je ervaring te lezen, fijn dat het goed bevallen is en voor herhaling vatbaar is. Bedankt voor je leuke beoordeling! :)
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Persoonlijke aandacht, super service en kwaliteitsproducten

Bedrijf met persoonlijke aandacht en een super service. Ook de kwaliteit en samenstelling van de sappen is echt top! Er werd goed meegedacht met mijn allergie voor kiwi en uitstekend opgelost. Na de 3 daagse detox voel ik me uitstekend en 2,5 kilo lichter, yoehoe!
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
26 apr 2024
Heel leuk om te horen! Erg fijn dat je de drie daagse kuur zo goed is bevallen. Bedankt voor je leuke beoordeling en de 5 sterren!! :)
II
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering ! Heerlijke eerlijke producten. Hele fijne communicatie. Goede service
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
8 apr 2024
Goed om te horen! Bedankt voor je leuke beoordeling. Liefs, Zuss&Sap.
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede bestel- en leverservice. Heel goede kwaliteit en variatie van de sapjes.
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
22 apr 2024
Dank je wel Marijke voor je mooie beoordeling. Hier zijn we ontzettend blij mee. Liefs Joselien
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heerlijke sapjes, uitstekende service!

Heerlijke sapjes en een uitstekende service van de dames.
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
4 apr 2024
Dat is leuk om te horen! Dankjewel! Liefs Zuss & Sap
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel antwoord en snel in huis

Snelle bestelling en ik kon het ook snel ophalen 👍
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
19 apr 2024
Bedankt voor de leuke beoordeling! Liefs, Zuss&Sap
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
lekker sap
Beoordeling melden
Antwoord van Zuss & Sap
15 apr 2024
Fijn om te horen, bedankt voor je beoordeling! Liefs, Zuss&sap.