14 aug. 2023
Lekkere sapkuur met diverse smaken. Waren allemaal wel lekker met een paar toppers. Enige kleine minpunt vind ik de inhoud en de flesverpakking (veel plastic). Vooral de soep was te weinig, maar de overige sappen hadden voor mij ook net iets meer mogen zijn, bb 240ml ipv 180ml. Duidelijke uitleg en flexibiliteit in smaken kiezen. Kuur was goed vol te houden. Na de kuur 3 kilo afgevallen en een goed gevoel. Dat is top.
De smaken van de sapjes zijn echt prima, maar ik had veel meer last van bijverschijnselen (ook met keurig afbouwen) dan met andere detoxkuren. Voor mij is het te weinig om nog normaal te functioneren en dat heb ik met een ander merk niet.
15 aug. 2023
Hi Esther,
Bedankt voor je feedback! Fijn dat de kuur goed was vol te houden en dat je er een goed gevoel aan over hebt gehouden.
20 aug. 2023
Zeer tevreden
Sapjes kwamen bevroren aan, ideaal omdat je ze dan in vriezer langer kan bewaren. Sapjes zijn fijn geprijsd en smaakvol. Duidelijke Website, tussendoor emailtjes over levering e.d.
21 aug. 2023
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Blij om te lezen dat je tevreden bent!
1 sep. 2023
Goede service
Persoonlijk contact, snel met reageren en altijd tijdige levering.
4 sep. 2023
Fijn dat onze service goed bevalt en lief dat je het wilde delen, dank je wel!
4 aug. 2023
De smaken waren erg sterk. Ik heb sommige als siroop gebruikt.
7 aug. 2023
Bedankt voor het delen van je ervaring met onze sappen
11 aug. 2023
Goede communicatie en oplossingsgericht
14 aug. 2023
Bedankt voor je mooie beoordeling!
17 aug. 2023
18 aug. 2023
Super bedankt voor de beoordeling van 5 sterren!
18 jun. 2023
Handig en lekker.
Ik ben door een auto-immuun ziekte minder energiek en vatbaar voor virussen. Met de sapjes nu sinds een jaar gaat het duidelijk beter. Soms wordt ik nog wel ziek maar ben ik sneller weer beter en minder ziek. Vooral de sapjes met gember zijn favoriet.
19 jun. 2023
Wat ontzettend fijn om te horen. Heel blij dat het duidelijk beter gaat. En fijn dat de sappen hierin bijdragen. Bedankt voor het delen van je verhaal. Liefs ons
Geïmporteerde beoordelingen