Klanten zijn erg positief over de smaak van de sapjes en soepen, de versheid en kwaliteit van de producten, en de variatie in het aanbod. Het gemak van de sapjes, het duidelijke schema en het feit dat het goed vol te houden is, worden veelvuldig genoemd. Daarnaast wordt de klantenservice als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren. Veel klanten merken positieve gezondheidseffecten zoals meer energie, een beter gevoel, een 'reset' of gewichtsverlies. Sommige klanten vinden bepaalde smaken minder lekker en geven aan dat er soms meer variatie in het aanbod gewenst is.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsZuss & Sap
Goede restart van je lijf!
Lange ziekteperiode en vele medicijnen heeft veel impact op mijn energie gehad. Ik ben nu maanden middels gezond eten en bewegen aan het werk gegaan om energieniveau te verbeteren, maar had toch behoefte aan stapje verder en heb ik voor 3-daagse detox gekozen. In begin even getwijfeld, maar toch ervoor gegaan. Het is absoluut een hele goede beslissing geweest! Eerste dag was best pittig, vooral het hongergevoel, en daardoor ook weinig energie. Dag 2 was al iets makkelijker en bij dag 3 merkte ik eigenlijk op dat ik geen maagpijn meer heb, geen opgeblazen gevoel en ondanks weinig calorieën kon ik best veel doen. Ik had energie om actief bezig te zijn, super fijn! Na detox ben ik doorgegaan met gezond eten (veel groenten). Zo'n detox is zeker voor herhaling vatbaar, zelfs mijn partner wilt het een keer proberen.
Antwoord van Zuss & Sap
Jeetje wat een ontzettende mooie review heb je voor ons geschreven. Je kan heel trots op jezelf zijn dat je kiest doormiddel van gezonde voeding om aan de slag te gaan met je energieniveau. Je lichaam is je dankbaar hiervoor en je voelt je gelijk een stuk beter. Superfijn voor je. Dank je wel voor de moeite om deze review voor ons te schrijven, hier hebben we heel veel aan ❤️
Wat een service!! :)
Wat een service! Ik had tweemaal de 3daagse detox besteld en deze werd door de externe vervoerder maar niet geleverd. Zelfs het 2e pakket wat Z&S verstuurde kwam niet aan (uitzonderlijk!). Drie keer is scheepsrechten; die kwam aan. Grote dank aan Zuss&Sap voor hun moeite en service!!
Antwoord van Zuss & Sap
Dank je wel Evelien voor het schrijven van deze review. Ik ben blij dat je uiteindelijk toch je pakket hebt ontvangen. Fijne dag vandaag en geniet van de sappen ❤️
Het is de derde keer dat ik de Zuss&sap kuur doe en het is me weer goed bevallen. In de avond voel ik me wat slap, los dit op door een stuk winterwortel in dunne plakjes te snijden en goed kauwend op te eten. Alle sapjes vond ik lekker.
Antwoord van Zuss & Sap
Wat fijn om te horen dat het steeds zo goed bevalt. En goede oplossing om net even wat extra's te nemen als je je wat slap voelt. Leuk dat je alle sapjes lekker vindt. Bedankt voor de mooie review. Liefs ons
De sapkuur is heel goed te doen! Ik heb ook andere detoxen gedaan van andere bedrijven en dat was een stuk moeilijker. Deze keer geen hoofdpijn of hongergevoel, wel drie kg afgevallen en een schoon opgeruimd gevoel!
Antwoord van Zuss & Sap
Wauw, heel mooi om te lezen. Fijn dat het zo goed is gegaan. Bedankt voor het delen met ons. Liefs team Zuss & Sap
Fijn om zo nu en dan een reset te doen. We hebben het nu een paar keer gedaan en ik heb daarna altijd een betere mindset. Wel denk ik dat de soepjes wel heel weinig zijn. En jammer dat je een verzoek mag doen (we wilden liever geen sapjes met bieten) en dat dat werd genegeerd.
Antwoord van Zuss & Sap
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Goed om te lezen dat je de reset fijn vindt om zo nu en dan te doen. We zullen je tip over de soepen meenemen, dank je wel hiervoor. En enorm balen dat je verzoek om geen bietensappen te ontvangen niet gelukt is, want dit is zeker mogelijk. Mijn excuses hiervoor en geef het volgende keer gerust weer aan, want het is geen enkel probleem. Liefs ons
De dag goed beginnen met een gembershot.
Heerlijke gembershots besteld. Vlot geleverd en ze smaken echt heel lekker. Pittig genoeg om een kick van te krijgen en lekker genoeg (door de toevoeging van ander fruit) om onverdund als shot in één keer achterover te slaan. Fijn om een voorraadje in de vriezer te hebben.
Antwoord van Zuss & Sap
Bedankt voor je mooie beoordeling! Superleuk dat je zo enthousiast bent over de gembershots. Geniet ervan! 😊
Ik had niet verwacht dat de sapjes zo lekker zouden zijn. Voor mij is dit de manier om een beetje aan mijn dagelijkse portie gezondheid te komen ;-)
Antwoord van Zuss & Sap
Wauw, wat super leuk om te lezen! Dank je wel :)
3 dagen detoxkuur
Ik had de 3 dagen detoxkuur gedaan. Een aantal weken van te voren was ik al gestopt met snoep/koek/chips. Dit scheelde enorm!
Ik hou niet zo van gember, en dat zit wel in veel sapjes. Dat vond ik wat minder.
De meeste sapjes waren goed te doen. Maar het zijn natuurlijk geen smooties:)
Alleen die met bieten vond ik echt niet lekker.
Tussen de sapjes door, dronk ik alleen maar water. Ik moest dan ook heel vaak naar de wc :D
Al met al tevreden over de kuur en ik vond 3 dagen goed te doen.
Antwoord van Zuss & Sap
Leuk om te horen hoe je de drie daagse reset hebt ervaren.
Het vaak naar de wc gaan horen we vaker, maar is alleen maar goed om je lichaam te ontgiften.
Supergoed dat je de drie dagen hebt volgehouden ook al vond je niet elk sapje lekker.
Bedankt voor je mooi beoordeling! 😊
Gezonde en lekkere boost
Ontzettend lekkere sapjes. Ze worden door onze hele gezin zeer gewaardeerd. Ik kon het snel ophalen. Superfijn!
Antwoord van Zuss & Sap
Heel leuk om te horen, dank je wel. Liefs ons
Jullie service was echt goed!!! Het zo voor mij fijn zijn als het laatste sapje echt een "zoete" zou zijn ;)
Antwoord van Zuss & Sap
Bedankt voor je waardering en het delen van je voorkeur voor een echt zoet sapje ;)
Lekkere sapjes (goede smaak combinaties en gladde structuur), perfect voor een balansdag of detox van een paar dagen. Goed verpakt verzonden waardoor je het in de vriezer kunt bewaren, zodat je op een voor jou goed moment kunt starten. Mooi concept!
Antwoord van Zuss & Sap
Wat fijn om te lezen! Dank je wel voor je mooie review, hier help je ons echt mee. Ik wens je een fijne dag en geniet van de sappen. Liefs Joselien | Zuss & Sap
Voor het eerst voor mij een detox.
Ik heb het 5dagen gedaan.
Ook daarbij gestopt met roken en koffie.
Ik had op dag 2 en 3 wat hoofdpijn.
Maar inderdaad wat jullie aangaven blijven bewegen dat heb ik gedaan, en dat hielp!
Vandaag dan een dagje sauna.
Ik kan jullie zeggen ik ben een nieuw mens. Me huid is prachtig!
En wat een heerlijk gevoel.
Antwoord van Zuss & Sap
Wauw wat goed! Goed dat je hebt doorgezet op dag 2 en 3.
Bedankt voor je mooie beoordeling! 😀
Heb deze sapjes besteld omdat ik een kaakoperatie moest ondergaan. Nu voor de komende weken alleen maar vloeibaar eten. En wat ben ik blij dat ik zuss&sap heb ontdekt.
Ik had vooraf een proeverijtje besteld en dat beviel goed. Nu een hele diepvries vol met 120 flesjes en zo moet ik de komende weken vast wel doorkomen.
De sapjes smaken heerlijk en ik heb het gevoel dat ik voldoende vezels en vitamines binnen krijg.
Zal de sapjes ook zeker blijven drinken als
dit alles straks achter de rug. Zijn gewoon heerlijke, gezonde tussendoortjes.
Antwoord van Zuss & Sap
Wat fijn om te horen dat de sapjes je zo goed smaken en je herstel een stukje makkelijker maken! Veel beterschap en bedankt voor je mooie beoordeling!
Prettige ervaring
Prettige site, duidelijke informatie, ook bij vragen snelle reactie.
Antwoord van Zuss & Sap
Yes, leuk om te horen! dank je wel voor je mooie review. Mocht je nog tips hebben om 5 sterren te ontvangen i.p.v. 4 dan horen we het ook graag. Geniet van je weekend! :)
Lekkere sapjes en snelle levering.
Antwoord van Zuss & Sap
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dank je wel!
Shotjes zijn zo fijn en gemakkelijk in het gebruik. Hierdoor let ik meer op mijn gezondheid👍
Antwoord van Zuss & Sap
Fijn dat ze zo'n goede uitwerking op je hebben, hier worden wij heel blij van. Bedankt dat je het met ons wilde delen. Liefs!
Supersap en -bedrijf
Heerlijke sappen, klantvriendelijk bedrijf, er wordt met zorg gedacht en gehandeld.
Antwoord van Zuss & Sap
Wauw , wat een mooie woorden, dank je wel voor het compliment! Liefs ons
Ik had drie sapkuren besteld tegelijkertijd. Het was niet voor een huishouden. Het zou fijn zijn wanneer de sapkuren per eigen doos verpakt kunnen worden. Heb mega lang alles moeten uitzoeken en verdelen. Klein min puntje. Dit zou voor mij een reden zijn om elders te bestellen.
Heb veel ervaring met verschillende organisaties. Ben dit nog niet tegengekomen op deze manier.
Antwoord van Zuss & Sap
Hoi Sabine, wat een goede tip. Dank je wel voor het delen van je ervaring. Het lijkt me inderdaad heel onhandig om het allemaal te moeten sorteren per persoon. Bij een eventuele volgende bestelling kun je deze wens aangeven in het opmerkingen vak. Samen met bijvoorbeeld je voorkeur van smaken of eventuele andere wensen. We zullen je bestelling dan zo aanleveren als jij wilt. Ik wens je een fijne dag vandaag. Liefs team Zuss & Sap
Snelle levering en weer heerlijke sapjes!
Antwoord van Zuss & Sap
Yes, leuk! Dank je wel voor het delen!
Ik vind de sappen heerlijk en heel fijn dat ik niet meer hoef na te denken voor een gezonde shot in de ochtend.
Antwoord van Zuss & Sap
Bedankt voor je leuke review. Wat goed om te horen zeg!! Super leuk.