Zuss & Sap- Logo - Beoordelingen

Zuss & Sap

114 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden332 beoordelingen in totaal

7 mei 2024
Ik heb de 3 daagse sap kuur gedaan omdat ik mezelf even wilde resetten 8 sapjes en een lekker soepje, , ik vond het goed te doen hoewel ik wel een beetje hoofdpijn had op dag 2. vond niet alle sapjes lekker maar het ging er wel in en wist waar ik het voor deed. Ik was een paar cm in buikomvang kwijt en kon daarna goed doorpakken om geen koek en snoep meer te nemen, ik was als het ware afgekickt van zoetigheid. Ik ben inmiddels 4 kilo lichter. Zou het zo weer een keer doen, misschien 1 x in de maand.
ID
Ina d.
Medemblik

25 aug 2024
Leveren niet op de afgesproken datum Was meer dan een week van te voren besteld en nog gaat het mis. Wilde leveren op vrijdag maar volgens hun planning werd dat zonder overleg naar maandag verplaatst. Aangezien de producten in de koeling bewaard moeten worden ligt het dat weekend in een sorteer centrum. Geen contact mogelijk en op de robot chat wordt gezegd dat ik over 5 dagen antwoord krijg. Beetje vreemd

Beoordelingen voor Zuss & Sap

15 aug 2024
Ik ben heel tevreden over Zuss en sap. Lekkere smaken en je kan een sapje tussendoor nemen ipv iets ongezonds. Ik heb er een aantal in de koelkast staan. En in de ochtend een bleekselderij of gembersapje.
15 aug 2024
Bedankt voor de leuke beoordeling! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de sappen. :)
17 aug 2024
De sappen zijn een welkome aanvulling op mijn voedingspatroon. De ene smaakt mij meer dan de andere maar dat maakt niet uit.
19 aug 2024
Bedankt voor je leuke beoordeling!
Sapjes waren zeer lekker! Zeker een aanrader. Ze zijn wat klein, voor de prijs zouden ze iets groter mogen zijn.
Antwoord van Zuss & Sap
Wij balen ook altijd als het flesje alweer leeg is. We moeten ze idd groter maken. Dank je wel Kim voor je beoordeling. Liefs team Zuss & Sap

Snel, duidelijk en zeer praktisch. Werkt uitstekend en lichaam reageert prima.
Antwoord van Zuss & Sap
Wat een mooie recensie zeg, dank je wel dat je ons hebt beoordeeld met 5 sterren. Liefs team Zuss & Sap
15 aug 2024
Prachtig product met zeer goede service.
15 aug 2024
Bedankt voor je leuke beoordeling! Leuk om te horen. :)
Bedankt voor je beoordeling. Liefs Thekla van Zuss & Sap
Lieve Simone, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Liefs Joselien
23 aug 2024
26 aug 2024
23 aug 2024
20 aug 2024
22 aug 2024
Dank je wel voor de 5 sterren!
19 aug 2024
20 aug 2024
Bedankt voor je beoordeling :)
16 aug 2024
25 aug 2024
26 aug 2024
Goedemorgen Lian, Wat ontzettend balen zeg dat je levering vertraging heeft opgelopen. Onze verzendservice heeft vriezers staan op het sorteercentrum waar je pakket in bewaard kan worden. Als de sappen toch niet goed bevroren bij je aankomen kun je natuurlijk altijd een mail sturen naar goedbezig@zussensap.nl zodat wij het ook weten. Zo stel je ons in de gelegenheid om het op een juiste manier op te lossen. Je betaalt voor een pakket dus moet je hem ook goed ontvangen. Hopelijk komen de sappen vanavond toch goed bij je aan. Jammer dat je Zuss & Sap direct een beoordeling hebt gegeven met 1 ster voor iets wat natuurlijk altijd kan gebeuren. Wij én onze collega's van de verzendservice zullen er altijd alles aan doen om het goed te laten verlopen en anders uiteraard goed op te lossen. Laat je het ons weten hoe de sappen bij je zijn aangekomen? We horen het graag van je. Liefs Joselien, Zuss & Sap
22 aug 2024
Hoi Melanie, wat jammer dat je ons 2 sterren hebt gegeven. Ik ben benieuwd wat we kunnen verbeteren. Zou je het met me willen delen door een mail te sturen naar goedbezig@zussensap.nl ? Liefs Joselien
28 jul 2024
Snel en goed
29 jul 2024
Bedankt voor je leuke beoordeling!
10 aug 2024
15 jul 2024
15 jul 2024
Bedankt voor de 5 sterren! :)
30 jul 2024
30 jul 2024
Wat jammer dat je geen goede ervaring hebt gehad. Ik begrijp uit verder mailcontact dat je de smaak niet fijn vond en daarom ons hebt beoordeeld met 2 sterren. Dank je wel dat je het alsnog met ons wilde delen
30 jun 2024

Ik vind alle sapjes goed te doen!

Ik vind geen één sapje echt ‘vies’. Ik heb vaker (bij andere aanbieders) een sapjeskuur gedaan maar dan waren er altijd sapjes bij waarbij ik met mijn neus dicht dronk 😂 Dat heb ik bij ZUSSENSAP niet.
1 jul 2024
Wat fijn om te horen! Bedankt voor je leuke beoordeling :)
20 jun 2024
Fijne service en heerlijke sapjes, ook net dat stapje extra in begeleiding en meedenken. Super fijne communicatie 👌
20 jun 2024
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling ❤️