Klanten zijn erg tevreden over de snelle en stipte levering. Ook wordt de kwaliteit van de egaline en het eindresultaat positief beoordeeld. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Verder vinden klanten de prijs aantrekkelijk en waarderen zij het deskundige, eerlijke en behulpzame advies bij hun aankoopbeslissing. De verpakking van het product wordt meestal als netjes en goed beoordeeld. Er zijn enkele opmerkingen over vertragingen of problemen bij ontvangst van de bestelling. Daarnaast zijn er enkele verbeterpunten genoemd met betrekking tot de verpakking.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsegalinetotaal.nl
Duidelijke berekening en snelle levering.
Egaline is heel goed verwerkbaar en voldoet aan de verwachtingen.
Voor mij nieuw merk maar zeker tevreden ook qua prijs
Snel geleverd, egaline mooi verpakt in plastic zakken, product makkelijk te verwerken en resultaat naar verwachting.
Voordelige aankoop egaline
Vergeleken met andere (web)winkels heel erg aantrekkelijk geprijsde egaline i.v.m. (tijdelijke) aanbieding. Zeer correcte afhandeling van de bestelling en snelle levering. Informatie op de website is ook heel handig.
Goeie egaline voor een hele nette prijs en snelle levering!
Super service en snelle levering wat wil je nog meer.
Dikke aanrader
Telefonisch goed geadviseerd. Mijn bestelling werd nog aangepast omdat de medewerker toch een andere primer adviseerde, deze was goedkoper dat die ik in mijn mandje had toegevoegd. Binnen 2 dagen kreeg ik keurig het resterende bedrag retour gestort.
Duidelijk kwaliteit materialen, want de zoldervloer is mega strak geworden.
DIKKE aanrader dus 👍.
Snelle en goede levering en goede egaline
Fijne egaline en snelle levering!
Erg tevreden over de ikko 330 en de vlotte levering!
Snelle levering. En zeer fijne egaline om te verwerken, erg tevreden met het eindresultaat.
Levering was een dag later dan gepland wat mij niet uitkwam en iets moest regelen.
Ondanks slecht verpakte levering toch keurig netjes op tijd nieuw materiaal geleverd.
Gebruik Ikko 300 zeer goed bevallen.
Top,
Bestelling was snel geleverd volgens afspraak. De prijs was goed en het product wat precies wat het moest zijn. Niks negatiefs over te zeggen
vriedelijke vrachtwagen chauffeur