reisartikelen.nl- Logo - Reviews

204 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden550 reviews in totaal

reisartikelen.nl- Logo - Reviews

reisartikelen.nl

204 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden550 reviews in totaal

De reviews voor reisartikelen.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. Ze waarderen de goede kwaliteit en stevigheid van de producten, evenals de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Ook de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de klantenservice, vooral bij retouren of problemen, wordt positief genoemd. Verder wordt de duidelijke en gebruiksvriendelijke website gewaardeerd, wat het bestelproces prettig maakt. Tot slot merken klanten op dat de producten netjes en zorgvuldig verpakt worden.

Reviews voor reisartikelen.nl

Door Max gids U site gevonden met duidelijk ingedeelde artikelen.

Uw site gevonden door de Max gids en zodoende eerst voor mijzelf een voor Transavia goedgekeurde underseat rugzak gevonden. Snelle keurige levering, prima rugzak, partner ook gelijk enthousiast en een 2e gekocht. Geen waterfles houder aan de buitenkant, maar binnenin 2 prima zakken hiervoor. Alles goed in te delen, dikke stof voor stootvrij vervoer. Paspoort of portemonnee veilig aan de rugkant in vak. We zijn zeer blij met de aankoop!
Eagle Creek Moneybelt besteld. Logistieke afhandeling perfect. Ook snel in huis. Het is een prachtig en praktisch tasje. 2 Ritsen aan de voorzijde. Past precies paspoort, vliegticket etc. in. Weegt amper iets. Had voor mij nog een extra rits aan de achterzijde mogen hebben. De elastieken band is zeer zacht. Misschien te zacht/kwetsbaar? Dat zal het gebruik moeten uitwijzen.

Snelle levering, goed product

Mooi artikel gekocht. Duidelijke beschrijving op de site. Zeer snel geleverd.

Snelle levering/scherpe prijs

Snelle levering, scherpe prijs en mooie grote koffer. Nog niet gebruikt dus kan de kwaliteit en stevigheid nog niet beoordelen maar ziet er zeer solide uit.
Ik had een koffer besteld maar het slot was niet goed. Binnen 2 dagen weer een goede koffer gekregen. Prima service. Kan deze zaak aanbevelen bij een ieder
Het product was niet zoals verwacht (lag aan mijzelf) maar de retour en de bijbehorende klantenservice was uitstekend.
Super snelle verzending en prachtige kwaliteit van de Dakine trolley. Scherpe prijzen en direct geleverd!
Snelle verzending en mooie backpack voor prima prijs
It looks very strong I am sure that I will have a comfortable journey with it.
Supergoede service!! Snelle reactie en kon zelfs in noodgeval bij het magazijn m’n order ophalen. Vriendelijke mensen ook.
De inhoud. Verder moet ik het gebruiken om te ervaren.
Privéprofiel
Het zijn goede valises
Snelle levering, goede kwaliteit prijsverhouding product en snelle afhandeling wijziging huisnummer door klantenservice. Tot nu toe geen verbeterpunten
Super mooie koffers ontvangen en dus blij mee. Hopelijk gaan we ze veel gebruiken. Prima afhandeling en bezorging.

Top koffertje

Goed verpakt, mooie kleur koffer, licht van gewicht
Op het laatste moment besteld. Maar er is voor gezorgd dat ik de koffer gelijk had. Hartelijk bedankt

Goede service

Snel geleverd, helaas niet wat ik van het artikel had verwacht, dus retour. Gratis, heel fijn. Na een week al geld terug. Goede service.
Snelle levering en een goede prijs.
Hele snelle levering en een product van top-kwaliteit, ik ben heel blij met de tas, ook de kleurstelling is mooi
MD
Marja D.