reisartikelen.nl- Logo - Reviews

204 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden550 reviews in totaal

reisartikelen.nl- Logo - Reviews

reisartikelen.nl

204 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden550 reviews in totaal

De reviews voor reisartikelen.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. Ze waarderen de goede kwaliteit en stevigheid van de producten, evenals de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Ook de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de klantenservice, vooral bij retouren of problemen, wordt positief genoemd. Verder wordt de duidelijke en gebruiksvriendelijke website gewaardeerd, wat het bestelproces prettig maakt. Tot slot merken klanten op dat de producten netjes en zorgvuldig verpakt worden.

Reviews voor reisartikelen.nl

Bestelling nog steeds niet toegekomen
Antwoord van reisartikelen.nl
Goedemiddag, Bedankt voor je beoordeling. Ik heb even bij je bestelling teruggezocht en zie dat er een dag na je bestelling is geprobeerd om hem te bezorgen. Omdat dit niet is gelukt is hij nu onderweg naar het PostNL-punt. Kun je contact opnemen met de klantenservice als dit product morgen nog niet wordt geleverd op het PostNL-punt? Dan gaan we er even voor je induiken.
Het artikel kwam te laat, 3 x vertaging door postnl. Ik moet t terugsturen dus na thuiskomst!