Novashops.com- Logo - Beoordelingen

Novashops.com
Beoordelingen:

582 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.118 beoordelingen in totaal  

4,55
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop al jaren bij Nova shops. De bezorging gaat bijna altijd foutloos en snel. Ik vind het jammer dat er tegenwoordig nooit een sample bijzit om nieuwe producten te introduceren. En dat producten soms zonder uitleg uit het assortiment gaan. Zoals de kleine reepjes met pinda en die met marsepein en de kaaskoekjes. Na jaren gebruik ik vooral nog de kleine reepjes en het marsepein voor de lekkere trek. Voor de rest eet ik nu succesvol koolhydraatarm met veel groente en blijf ik zo goed op gewicht.

Meest relevante negatieve beoordeling

24 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg de verkeerde bestelling, en zonder enige info te vragen of naar mijn bewijs te kijken werd mij verteld dat ik gekregen had wat ik had besteld. Zelfs de mensen in het magazijn vertelde dit volgens de chat medewerker. Het was zo overduidelijk dat ik t verkeerde had ontvangen dat ik geirriteerd raakte. Want ze weigerden gewoon naar mijn bestelbevestiging en mijn foto van t ontvangen product te kijken. Toen werd mij ook nog even verteld jammer dat u t zo ziet, en of ik wat vriendelijker kon zijn. Terwijl de medewerker gewoon alles weigerde na te kijken. Na een boze mail naar de klantenservice, met belofte een slechte review te schrijven , kwam de chat medewerker weer in beeld. Ineens had zij t nagekeken en had ik toch wel gelijk. Ze begreep nu wat ik bedoelde. Sorry, maar zo moeilijk was het niet. Als je de mail en mijn foto naast elkaar had gehouden zoals ik je herhaaldelijk vroeg, had je t gelijk gezien.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Novashops.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
RV
roger v.
heist op den berg
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
NH
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg de verkeerde bestelling, en zonder enige info te vragen of naar mijn bewijs te kijken werd mij verteld dat ik gekregen had wat ik had besteld. Zelfs de mensen in het magazijn vertelde dit volgens de chat medewerker. Het was zo overduidelijk dat ik t verkeerde had ontvangen dat ik geirriteerd raakte. Want ze weigerden gewoon naar mijn bestelbevestiging en mijn foto van t ontvangen product te kijken. Toen werd mij ook nog even verteld jammer dat u t zo ziet, en of ik wat vriendelijker kon zijn. Terwijl de medewerker gewoon alles weigerde na te kijken. Na een boze mail naar de klantenservice, met belofte een slechte review te schrijven , kwam de chat medewerker weer in beeld. Ineens had zij t nagekeken en had ik toch wel gelijk. Ze begreep nu wat ik bedoelde. Sorry, maar zo moeilijk was het niet. Als je de mail en mijn foto naast elkaar had gehouden zoals ik je herhaaldelijk vroeg, had je t gelijk gezien.
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Altijd misserie met de levering

Ze beloven voor 22u00 bestellen morgen in huis klopt niet. Ik bestel 22 december voor 22u00 maar geen coli op 23/12. daarna coli verdwenen en de leveringsdienst heeft 4 dagen om coli terug te vinden. Ik zeg aan novashop dat als ze coli terugvinden het naar hun te sturen want ik wou de coli niet meer en hebben ze hem toch naar mij laten komen. Nu zogezegd de coli geleverd terwijl ik niet thuis ben, want overal bellen en hem in de gang leggen is natuurlijk gemakkelijker, ik heb de coli niet ontvangen en nu krijgen ze 10 dagen om dit uit te zoeken. intussen zijn we 09/01 en ik heb steeds mijn geld niet terug voor fouten die niet bij mij liggen, ik heb besteld eerlijk betaald en niks ontvangen
Beoordeling melden
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Duur en incompleet pakket

Pakketten opsturen die compleet zijn. Ik had een heel ketopakket besteld Was niet echt goedkoop Brochure ontbrak,dus moest ik eerst bellen en daarna zelf de brochure uitprinten. Dit waren wel een stuk of 25 pagina's,dus daarna inkt van de printer leeg. Ook zaten niet alle producten in de doos. Daar ook weer achteraan bellen. Dit was s'morgens om 11.00 Om 16.30 weer gebeld omdat ik nog niks had gehoord. Al met al heel veel werk en ongemak voor mij Heel vervelend
Beoordeling melden
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bijna een week later bestelling ontvangen.

Bij het bestellen stond er 'Bestel nu, ontvang morgen in huis' ik had het donderdagochtend 21 december besteld en het zou vrijdag komen. Zonder enig tegenbericht of wat dan ook pas woensdag 27 december gekomen. Iksnap dat het drukker is rond de feestdagen maar laat mensen dan niet in de waan. Bol.com staat ook 'volgende dag geleverd' dit is wel weer goed gegaan. Dat vind k alleen een beetje jammer.
Beoordeling melden
18 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Klantenservice. Bij een klacht waarbij de fout bij de levering g is zou ik de klant niet de dupe laten zijn / laten wachten op haar bestelling. Mijn bestelling werd op verkeerd adres afgeleverd, duidelijk te zien op gps van leveringsmaatschappij en toch wacht ik nu al meer dan 14 dagen op mijn bestelling . Klant is koning ?!
Beoordeling melden
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Geen beloftes maken, als je die niet kunt nakomen.

In het XL Shake pakket zaten niet de beloofde/op de website aangegeven 9 smaak varianten. Het pakket kwam 2 dagen later aan dan zou moeten. En... op mijn mail hieromtrent wordt niet gereageerd.
Beoordeling melden
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles is niet de schuld van Novashops maar na een week wordt pakje weer niet geleverd. Ik ben het zat! Wil gewoon mijn geld terug. Dit is erover.DPD geen cent waard!
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Niet geleverd

Ik had een pakketje besteld ten 1 het zou geleverd worden begin januari. Toen heb ik contact opgenomen omdat ik het niet had ontvangen. Zegt de dame daar het is verzonden.... Later krijg ik een bericht sorry het is niet op voorraad. Wil je daarop wachten... verwachte levertijd doorgekregen. Maar ook dat klopte natuurlijk niet. Jmmr zo gaat t natuurlijk niet goed met jullie als bedrijf
Beoordeling melden
11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
DPD bedrijf steld teleur. Vijf e mails gekregen uiteindelijk pakje niet geleverd. De andere dag mocht ik er om ga maar gezien ik naar zee vertrok moet ik het nog steeds gaan halen. Daarvoor blijf je dan een dag thuis om dan niet te leveren. Terwijl ze een bericht gestuurd hadden dat het ging geleverd worden tss 16 en 17 uur. Schandalig vindt ik dat.
Beoordeling melden
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben niet blij met de bezorgdienst v nova shops. DPD Al 2x gehad dat ik wel thuis was en men niet wacht tot de deur geopend wordt maar meteen weggaat en briefje achterlaat waar op te halen. Gekozen bezorgpunt is In mijn geval steeds het punt dat een kwartier rijden vanaf m’n huisadres is. Prijzen van de producten zijn relatief hoog.
Beoordeling melden
25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Sommige voedingswaarde overdreven gezoet. Vb croissant. Cornflakes met vanille, havermout. Echt niet lekker, ook wetende dat je eigenlijk van al die suikers af wil. Krijg het niet gegeten. Spijtig. Repen zijn dan wel ok. Soep redelijk eetbaar. Brood en toast lekker
Beoordeling melden