Klanten zijn bijzonder tevreden over de snelle levering van bestellingen. De zorgvuldige en mooie verpakking, vooral van breekbare of cadeauproducten, wordt veelvuldig geprezen. Ook de vriendelijke en oplossingsgerichte service, zowel online als in de winkel, krijgt positieve reacties. De goede kwaliteit van de ontvangen producten en het ruime aanbod, inclusief de beschikbaarheid van nieuwe producten, worden gewaardeerd. Daarnaast wordt het directe en vriendelijke telefonische contact bij vragen of problemen als zeer prettig ervaren. De communicatie rondom bestellingen en verzending wordt overwegend positief ervaren, maar enkele klanten zien hier nog verbeterpunten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewswoerdmankookkado.nl
Snelle levering, goed verpakt en product ontvangen zoals besteld.
Uitstekend!
Toch een kwetsbaar product voor online bestelling maar gelukkig met aandacht verpakt en correct bezorgd door PostNL
Heel fijn en aardig personeel. Bij een vraag krijg ik uitgebreide informatie, waardoor ik uiteindelijk tot een weldoordachte aankoop over ga. Super leuke winkel!
Snel en adequaat mijn kadotje verzorgd. Echt niets te mopperen of te zeuren! Fijne winkel!
Fijne winkel om wat te bestellen
Fijne site met mooie producten en keurig verpakt en verzonden
Goed advies, snelle verzending!
Goed verpakt
Leuke cadeau verpakking
Voldaan aan vraag, netjes en op tijd.
Snel en netjes verpakt
Snel verzonden en goed materiaal
Topservice!
Uitgebreid assortiment, snelle verzending en heel mooi ingepakt!
Absolute aanrader!
De cadeautjes waren met zorg ingepakt !
Goed geholpen!!
Bestelling HK living servies
Goed bereikbaar, snelle verzending, zorgvuldig verpakt. Kortom, dik in orde!