Alle planken in de breedte structureel te klein. Als verklaring zou dit volgens houtmarkt komen door 'houtwerking'. Op 18 planken in totaal 9cm te kort. Betreft dus geen houtwerking, maar een gehele order die te klein is gezaagd. De planken zelf zijn verder prachtig.
Het hout was voor een mooie prijs. We zijn er zeer tevreden over.
Correcte en snelle afhandeling van een online bestelling. Kwaliteit van hout PRIMA.
Best gelopen
Makkelijk bestellen, top chauffeur die het kwam brengen
Leveren wat je besteld en super goede kwaliteit en service zal daar nog heel vaak bestellen
Prima levering en mooi materiaal
netjes gedaan
De kwaliteit is een stuk beter als van de hornbach net als de prijs, een klein nadeel is dat je rekening moet houden met een week levertijd.
Maar daar kan je op plannen, verder dik in orde.
Al het bestelde netjes geleverd en van prima kwaliteit en conform de afspraak.
Prima platen multiplex
Makkelijk bestellen, eenvoudig afhalen van prima populieren multiplex platen
Producten netjes op tijd volgens afspraak geleverd.
Altijd snel en goed geprijst.
Kom er graag.
Niks is moeilijk.
Gewoon top
Makkelijk te bestellen, goede prijs kwaliteit, goede communicatie.
Snel geleverd,
Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling, niet tevreden over de kwaliteit van het geleverde vlonderhout
Ik ben zeer tevreden over het bestelproces, de communicatie, de bezorging en het vakmanschap en innemendheid van de bezorgende chauffeur. Minder tevreden ben ik over de kwaliteit van de Douglas vlonderplanken. Duidelijk is dat de planken een C keuze zijn daar zij bestaan uit erg veel spinthout en veel noesten bevatten, in tegenstelling tot de getoonde foto op de websitepagina. De vermelde levensduur van 10 tot 15 jaar zal dus zonder extra maatregelen niet worden gehaald, 4 à 5 jaar lijkt meer voor de hand liggend. Overigens bestaat er niet zoiets als "kwalitatief hout". Hout kan een bepaalde een bepaalde kwaliteit hebben, bijv.: A, B, C of D, waarbij C flinke noesten en relatief veel spinthout.
Je bent geweldig. De officiële website was erg gebruiksvriendelijk voor het bestellen van de tablets, en ik wil de bezorger in het bijzonder bedanken.
Bestellen en ophalen is goed geregeld.
Keurig op tijd geleverd en prima kwaliteit
Prima service en goede prijzen
Goed hout en goede levering
De bestelling is vrij snel geleverd en de kwaliteit van is ook goed