Houtmarkt.nl

1.464 reviews in totaal   409 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 29 dec 2022

houtmarkt.nl/nl/ voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de producten, de scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook het bestelproces via de website wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De service van het personeel wordt vaak geprezen als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Daarnaast wordt de afhandeling van bestellingen, van ophalen tot inladen, grotendeels positief beoordeeld. De levering vindt men meestal snel en correct en de communicatie rondom bestellingen wordt vaak als duidelijk ervaren. Toch geven klanten aan dat er regelmatig gebreken zijn aan de producten, zoals kromme of beschadigde planken. Ook zijn er klachten over onverwachte of onduidelijke aflevermomenten en de plaatsing van goederen. Sommige klanten vinden dat de communicatie rondom levering en timing beter kan, en er zijn suggesties om de logistiek ter plaatse verder te verbeteren.

ReviewsHoutmarkt.nl

Top bedrijf, klein verbeter puntje

Goed materiaal en een uitstekende prijs. Aanhanger gratis mee krijgen is ook heel handig. Klein verbeter puntje. Ze hebben een prachtig kantoor waar je kan betalen en klein spul kan kopen. Maar na het afrekenen wordt je naar een loods gestuurd voor het hout en ben je een beetje aan je lot overgelaten. Als ze dat nou zouden stroom lijnen met een kleine balie in de loods waar de klant weet waar de terecht kan.
Zeer snelle reactie en goede service. Zeer nette plinten!
Recent 3 aparte leveringen ontvangen. Bij 2 vd 3 leveringen is er 1 artikel teveel geleverd. Uw klantenservice maakte hiervan geen probleem, maar ik vind het wel zonde.

Beste houtmarkt van Europa

Kom nu van ver hier voor de tweede keer; uiterst vriendelijk, efficiënt want je bestelling ligt al klaar bij de balie. Uitstekende kwaliteit van materiaal en uitstekende prijs. Ik kom hier graag.
Goede kwaliteit van producten tegen een goede eerlijke prijs, helpen je met inladen. en als er iets is denken ze met je mee en doen moeite voor je en lossen het naar tevredenheid op
Goede prijzen en snelle levering en mooi recht hout
Prima hout Enkele planken krom en scheef gezaagd maar prijs en qualiteit prima

Kwaliteit

Goedkoop, betrouwbaar, kwaliteit

Top

Multiplex plaat bestelt, heb de plaat zelf opgehaald om de kosten te drukken, maar bij aankomst. Alles was zeer degelijk ingepakt om beschadigingen tegen te gaan. al met al ben ik een tevreden klant. Misschien een puntje de bezorgkosten zijn naar mijn mening iets wat aan de hoge kant. Maar die keus ligt bij de klant

Goede prijs/kwaliteit

Bestellen ging goed en de prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Wel vreemd dat geen bericht is verstuurd wanneer er geleverd werd. Kreeg alleen 's morgensvroeg een telefoontje van de chauffeur dat hij over een half uur kwam afleveren...
Snel en op tijd geleverd.

Echt rechte balken met een grote lengte.

Ik wilde vuren balken met een lengte van 5.40m. Was daarbij bang dat deze balken niet recht genoeg zouden zijn ,voor waar ik ze ging gebruiken . S'morgens heel vroeg werden de balken bezorgd door een prima bedrijf (Brink XL). Zag al heel snel dat er met zorg was gekeken door houtmarkt .nl naar mijn wens : rechte balken . Alle balken voldeden naar mijn wens . Ook de rest van mijn bestelling was met zorg verpakt en van prima kwaliteit. Voor mij in ieder geval : een pluim voor dit bedrijf én voor de firma Brinks XL.
Prijs was goed en snel geleverd.

Zaken goed voor elkaar daar !

Kreeg een beetje laat bericht dat ik m'n bestelling op kon halen. eenmaal ter plekke werd ik snel en uitstekend geholpen door vriendelijke mensen.
Levering was snel en de prijs was interessant. Er zaten echter enkel behoorlijk kromme balken en planken tussen. Verder blijkt 'fijngezaagd' erg ruw te zijn, mijn idee bij fijn gezaagd was anders.

andere afmeting

De vlonderplanken hebben een andere afmeting dan bestelt. 145 cm breed bestelt en daadwerkelijk maar 142 breed. Niet handig als je een berekening van een terras hebt! De hardhout balken zijn erg krom. Dat hadden we ook niet verwacht.
B D
Barry d.

Houtmarkt.nl

De webshop voor al je hout en bouwmaterialen.