107 reviews in totaal   64 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

107 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 1 jun 2026

urnenspecialist.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en vlotte levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen en overtreft meestal de verwachtingen. Ook wordt de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en meedenkend ervaren, met snelle en passende oplossingen bij problemen. Daarnaast zijn klanten tevreden over de zorgvuldige, nette en veilige verpakking van hun producten. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als eerlijk en betaalbaar genoemd. De vriendelijkheid en het respectvolle contact met medewerkers vallen in positieve zin op. Tot slot zijn klanten positief over de duidelijke en persoonlijke communicatie tijdens het bestelproces.

ReviewsUrnenspecialist.com

Heel bijzonder en mooie kattenurn

Heel bijzonder... beter beeldje arriveerde precies op de dag dat ik mijn lieve kat moest laten inslapen. Het beeldje lijkt ook op mijn mooie burmees. Hij staat nu op zijn lievelingsplekje bij het raam. De kwaliteit is zeer goed en ik ben er ontzettend blij mee.

Antwoord van Urnenspecialist.com

Bedankt voor de mooie review! Heel veel sterkte!
Zeer goede ervaring, fijne service en zeer goede kwaliteit! Post NL heeft niet het pakket bij ons thuis afgeleverd maar Urnenspecialist was zo lief ons een nieuwe toe te sturen, deze is aangekomen, enorm veel dank daarvoor…

Prachtig mooi vogeltje

Zo blij met het vogeltje. Nu heeft mijn moeder eindelijk in fijn plekje dichtbij ons. Niemand herkent het als een urn, vinden het gewoon een heel mooi vogeltje ❣️ Prijs kwaliteit is ook dik in orde.

Geïmporteerde review
Het overlijden van een dier is nooit leuk en kan behoorlijk emotioneel zijn. Maar de urn die we hebben mogen ontvangen is echt perfect en past echt bij haar persoonlijkheid. Ook de service was uitstekend en na een paar dagen al in huis, terwijl we in het buitenland wonen. Heel erg bedankt.

Slechte goedkoop uitziende graffering

+ Urn goede kwaliteit - Graffering slechte kwaliteit. Lijkt meer alsof het erop getekend is. Niet diep. Hierdoor niet mooi. Ingekleurd met een witte stift, in plaats van gewoon gelaten zoals ik had gehoopt. Hierdoor ziet alles er goedkoop uit, ondanks dat de urn zelf van goede kwaliteit is. En vanwege deze goedkoop uitziende graffering een vertraging op de levertijd van 3 weken! Zeker niet de moeite waard. Totaal 4 weken moeten wachten.

Antwoord van Urnenspecialist.com

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de urn zelf. Wel willen we graag iets verduidelijken over de gravering. Onze urnen worden professioneel met een laser gegraveerd; er wordt hierbij geen witte stift, verf of andere inkleuring gebruikt. Omdat de urn van aluminium is en met de hand wordt voorzien van een kleurfinish, verwijdert de laser tijdens het graveren plaatselijk deze afwerklaag. Hierdoor wordt de oorspronkelijke, lichtere kleur van het aluminium zichtbaar. Dit kan inderdaad een wit/zilverkleurige uitstraling hebben, maar is dus het aluminium zelf dat door de lasergravering zichtbaar wordt. We vinden het jammer dat de uitstraling van de gravering niet aan uw verwachtingen voldoet, maar willen wel graag benadrukken dat deze volgens de gebruikelijke lasergraveertechniek is aangebracht en niet is ingekleurd of bijgewerkt met een stift.

Goede service

De urn is tijdens het bezorgen beschadigd. Super netjes opgelost door de medewerkers van Urnenspecialist. Had de volgende dag een nieuwe in huis. Hele goede service en netjes opgelost.

Bedankt voor de mooie review!

Zeer tevreden over product en de bezorging

Ondanks de droevige aanleiding van de bestelling, kun je zien dat dit met liefde, zorgvuldigheid en medeleven is ingepakt. Bestelling wordt snel verzonden. Erg fijne ervaring in zo’n moeilijke tijd. Bedankt

Bedankt voor de mooie review!
Het beeldje (vogel) is precies als omschreven bij de foto. Besteld, snel geleverd, ondanks dat op de site stond dat het ge pre-ordert was. Duidelijke communicatie wat betreft de levering. Heel tevreden.

Bedankt voor de mooie review!
Snelle verzending en hele mooie urnen. Heel goed en degelijk ingepakt ook. Zowel de gouden als de zwarte hondenpoot besteld met bijbehorende standaard. Erg mooi en erg blij mee.

Bedankt voor de mooie review!
Precies zoals gewenst en zoals aan/weergegeven op uw site, super tevreden mooi afgewerkt en zwaar materiaal

Druppel.

Een warm, en meedenkend bedrijf,, mijn bestelling is prachtig geworden. Betaalbaar, zal er zeker, nog meer bestellen
Een mooie vorm, vogeltjes zowel de zwarte als de antiek goud. De kleinkinderen vonden het erg mooi. snelle levering, goed verpakt.
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen heel respectvol ik ben erg tevreden kan iedereen aanraden om hier heen te gaan
Alles is correct verlopen En de urn die ik gekozen had was mooier dan ik dacht

Bedankt voor de mooie review!
Een afspraak telefonisch gemaakt voor de showroom, konden al binnen 24uur terecht. Alles werd duidelijk uitgelegd qua opties.

Bedankt voor de mooie review!
De vogel is heel mooi, enorm veel goede reacties op gehad. Goede kwaliteit. Heel blij mee!

Bedankt voor de mooie review!
De bezorging door Post.nl is slecht de bestelling is heel lang onderweg geweest en was een tijd niet te traceren. Dat is uiteraard niet jullie schuld maar goed om te weten.

Antwoord van Urnenspecialist.com

Bedankt voor de review, we gaan de feedback over Postnl hier intern bespreken!
Goede bereikbaarheid en mooie kwaliteit

Bedankt voor de mooie review!
Snelle levering en op een vraag werd persoonlijk gereageerd

Bedankt voor de mooie review!
Mooie producten, snel geleverd en erg netjes verpakt.

Urnenspecialist.com

Urnenspecialist.com is dé specialist in unieke urnen en betaalbare urnen voor mens en dier. Met een zorgvuldig samengesteld assortiment biedt Urnenspecialist een bijzondere collectie urnen die troost,...