angelartkunstenzo.nl

114 reviews in totaal   50 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, wat vaak als positief en verrassend wordt ervaren. Ook wordt de zorgvuldige en mooie verpakking van de producten gewaardeerd. De kwaliteit van de producten wordt veelvuldig geprezen en zorgt voor tevreden klanten. De communicatie met de klantenservice wordt als snel, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast worden de aangeboden cursussen en lessen als duidelijk, leuk en waardevol beschouwd. Klanten prijzen bovendien de vriendelijkheid en het persoonlijke contact van de service.

Reviewsangelartkunstenzo.nl

Snelle verzending en mooie producten

De bestelling was goed beschermd verpakt. Mooie producten en snelle verzending. Op de website vind ik het soms lastig om een bepaald specifiek product te vinden.
Leuke lessen, snelle service, goede materialen
Snelle levering, goed verpakt en meteen gratisonljne cursus aquarel erbij. Fijn om even mijn skills op te frissen.
L D
Liliane D.
Vandaag een erg mooi beginnerspakket ontvangen. Dit was duidelijk met veel zorg ingepakt en ziet er erg leuk uit. Ik ga er spoedig mee aan de slag.
Snel geleverd en kreeg snel antwoord op mijn vragen. Dankjewel
Pin’s besteld voor te knutselen. De pins zijn van goede kwaliteit, waren snel verzonden en net ingepakt.
Snelle levering, zorgvuldig ingepakt.
Mooi product en snelle levering!
Snelle en persoonlijke reacties, goede communicatie, leuke cursusinhoud
Snelle levering, mooie producten

Mooie kleuren inkt en mooi ingepakt

Mooi ingepakt, snel geleverd en geweldig mooie kleuren inkt kussentjes. Dank je wel!
Fijne keuze, snel geleverd
Mooi materiaal