highleytall.nl- Logo - Beoordelingen

highleytall.nl
Beoordelingen:

294 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden837 beoordelingen in totaal  

4,63
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
highleytall.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een winterjas besteld en werd vlot geleverd. De jas was netjes verpakt en in perfecte staat. De jas zat top en was heerlijk warm. De mouwen zijn heel fijn, strakker deel met erover een stuk van de jas. De capuchon is helaas te klein, ook bij los haar gaat het niet ver over m’n hoofd. De zakken aan de voorzijde zitten niet helemaal gelijk en minder schuin naar beneden dan op site te zien was. Hierdoor komen er nu al rare vouwen in de zakken wanneer je de handen erin hebt gehouden.
NT
N T.
Rotterdam

de meest kritische beoordeling

24 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
De uitgebreide info qua breedte en lengte van het kledingstuk is handig bij inkoop alleen moet die informatie wel juist zijn.Bij de laatste order had ik een sweatshirt van Redfield in maat M besteld op de maat info staat dat de rug lengte 73 cm ,de sweatshirt die ik ontving heeft een ruglente van 79cm.Bij een eerder order kocht ik een mooi kort zwart jack van Gipsy in maat L hier ook verkeerde informatie ruglengte van mijn jack meet 74 cm bij jullie info gaat het over 70 cm .Qua levering alleen maar lovende krediet.Ik de indruk dat het aanbod kleding vanaf de covid tijd in vergelijking met ervoor een stuk minder is geworden.
LV
Luc V.
Antwerpen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor highleytall.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijn om eens een echt goed zittende broek te kunnen bestellen

Maatadvies was goed, bestelling werd snel geleverd en zoonlief met erg lange benen heeft in tijden niet zo’n goed zittende broek gehad. We zullen vaker bestellen!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden klant

Mooie kleding, goede service. Ik was op zoek naar jeans, viel niet mee om de goede te vinden. Dus ik moest er twee terugsturen omdat de maat niet klopte. Nu een Mac maat 42. Wat groot nog maar is nergens in maat 40 te vinden. Dan maar wat wijder. Geld terug procedure duurt wel wat lang…
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Te goede spullen! Ik weet natuurlijk dat het niet voor niets highley tall heet, maar met zulke goede spullen zou het fijn zijn om iig ook alles in 34 (een iets gangbaardere maat) te verkopen.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle toezending was een pluspunt. Minpunt is dat er naar mijn idee geen telefonisch contact mogelijk is. Alles kan per mail maar dat werkt toch minder snel.
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi compleet assortiment. Enige minpuntje is dat de maattabel ook binnen een merk kunnen verschillen. Dus echt even goed kijken in de Maattabel van elk model.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De kleding is van zeer goede kwaliteit en de maten zoals aangegeven. Snelle levering. Helemaal tevreden dus.
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooie en zeer comfortabele producten. Snelle levering ook! Heerlijke producten voor de lange mens ;-)
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Vlotte service. En eindelijk een mooie, goeie trainingsbroek die lang genoeg is voor m'n zoon van 1.95.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, En fijn dat op de website vermeld wordt of het product voorradig is
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijn dat ik als grote vrouw een goed passende zomerjas bij jullie kon vinden.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Eindelijk joggingbroek gevonden waarvan de beenlengte ruim voldoende is
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne broeken bestelling ook optijd voor herhaling vatbaar
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hier kan je gewoon ook lengte in grote maten krijgen
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kleding, goede kwaliteit en snel geleverd.
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, mooie pyama broeken.
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede maatvoering, goede kwaliteit!
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, goeie kwaliteit
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie producten, snelle levering
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle levering.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden