highleytall.nl- Logo - Beoordelingen

highleytall.nlReviews

: 396Uitstekend

4,73

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
highleytall.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij highleytall.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 24 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
highleytall.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij highleytall.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor highleytall.nl

303 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

396 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 sep. 2022 
Heerlijk om als lange man keuze in kleding te hebben. En daarbij ook nog snel, correct en aan huis geleverd te krijgen!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


27 jun. 2022
ik had een trui gekocht die heel smal uitviel en doordat die net onder de 50 euro kostte dus 5,50 post moest betalen. Dus een andere trui uitgezocht en die dan als ruiling aangegeven, maar moet even nog 7,50 betalen voor het terugzenden. Dus hoef ik de volgende trui ook niet want als die ook niet past kost het me weer 7,50. Ik zoek wel een ander bedrijf die geen retourkosten rekent
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor highleytall.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
De bestelling ging vlot. De levering net zo vlot. De jas is erg mooi, precies de goede lengte en de mouwen, waar het vooral om ging, zijn van een prima lengte. In 1 woord dus "geweldig".
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Van de mouwlengte 7 jassen van de site wordt ik nu al meerdere malen mega enthousiast. Goede kwaliteit en pasvorm... fantastisch!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Beschrijving van een onderdeel/ kledingstuk kan beter. B.V. wijde pijpen of pijpen met elastiek enz.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Ik heb best wel een aantal bestellingen bij Highley Tall gedaan en het gaat zonder problemen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Vlot en netjes geleverd. En de maattabel klopte goed dus dat is ook prettig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Snelle levering. Een mooi en lekker lang sportshirt. Ben er blij mee.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
de nieuwste trainingsbroek gekocht. De lengte en wijdste is perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
De kwaliteit is goed en de maten voor iemand van 2.03 zijn perfect.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Wat beviel was de snelle levering en keurige stevige verpakking
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Alles netjes verpakt. Snelle levering. Goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Snel geleverd en volledig volgens beschrijving
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden 
van Bep W.
Snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Goede en snelle service, overzichtelijke site!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Goede kwaliteit broeken voor lange mensen!👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023 
Snelle en vlotte levering. Goede producten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023 
Eindelijk sportbroek die niet te kort is
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023 
Een zeer vlugge bediening daarvoor dank
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
snelle beantwoorden van een mail
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Goede producten snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Levering en kwaliteit prima
Beoordeling melden