highleytall.nl

1.560 reviews in totaal   429 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle en correcte levering, de vriendelijke en behulpzame klantenservice en het eenvoudige retourproces. Ook de duidelijke en gebruiksvriendelijke website en de informatieve maattabellen worden positief beoordeeld. De ruime keuze aan kleding voor lange mensen en de goede tot uitstekende kwaliteit van de producten vallen eveneens in de smaak. Verder wordt de beschikbaarheid van specifieke lengtematen en de goede pasvorm gewaardeerd. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of problemen bij de bezorging. Daarnaast zijn er klachten over inconsistenties in pasvorm tussen verschillende merken of producten en verschillen in kleur of kwaliteit. Het retourproces verloopt niet altijd soepel vanwege de lange verwerkingstijd voor terugbetalingen. Ook kan het voorkomen dat bepaalde maten of artikelen niet op voorraad zijn, en sommigen missen extra foto's of informatie op de website.

Reviewshighleytall.nl

snel verstuurd en netjes verpakt

De broeken zijn snel verstuurd en netjes verpakt. Ik mis wel foto's op de site van mensen die de broeken dragen. Ik ben 1.85 meter en heb 2 lengtemaat 36 broeken gekocht. Eentje is iets te lang, maar de ander echt veel te lang waardoor ik het gevoel krijg dat lengtemaat 38 is opgestuurd. Dit is echter niet te controleren, want de lengtemaat staat niet op het kaartje in de broek. Op de pakbon staat wel dat het de juiste maat is, maar dat kan natuurlijk ook een vergissing zijn. Wel prettig dat als je een artikel wilt ruilen het artikel gratis wordt opgestuurd, want retourzendingen zijn al voor eigen rekening. De service kan ik niks over zeggen, maar moet ik beslist een cijfer geven...
het is een duidelijke site de kleding is goed op lengte ik ben twee meter en de mouwen zijn mooi op lengte alleen valt de kleding wel ruim want ik had xxl wat mij normaal gesproken goed zit maar bij jullie aan de ruime kant was maar dat is natuurlijk altijd beter dan aan de krappe kant dus mijn volgende bestelling wordt een maatje kleiner en dan maar eens zien hoe dat valt
Fijn bedrijf. Snelle verzending, en goede kwaliteit producten. Klantvriendelijkheid is top. Onlangs een paar sportbroeken besteld. De verzending was door post.nl zoek geraakt. Zonder vragen werd mij een nieuwe zending gedaan. Top service

X

Heb nu een 2x wat besteld en wil niet elke keer jullie beoordelen want het is erg goed zoals jullie levering en de site maar dit doe ik eenmalig en heb dit vorige week al gedaan
Snelle verzending. Überhaupt fijn dat er een winkel is die het mogelijk maakt te shoppen in mijn maat. Enige minpuntje ligt niet zo zeer aan jullie, maar aan het merk. Mac jeans. Ik heb er 1 en bestelde 3 andere bij jullie. Waarvan degene die ik heb en 2 nieuwe in een bepaalde maat passen en 1 vet te klein. Dus dan betreft maatvastheid jammer. Maar wel weer makkelijk retour.

Eindelijk online gemak bij aanschaf lengtematen

Eindelijk een winkel waar je broeken in lengtematen kunt bestellen! Natuurlijk zijn er speciaalzaken waar je kunt passen, maar bij highleytall kun je naast casual- ook sportkleding kopen. Dus ik hoef geen lange kousen meer aan om een te korte trainingsbroek te maskeren. Versturen van de artikelen gaat ook supersnel!
Lange yogabroek gekocht en het is fijn dat die lang genoeg is! Wel vreemde breedtematen, want daar staat 'taille', wat overal als omtrek genomen wordt. Bij Hihgleytall is het niet omtrek, maar de breedte van een andere broek die je goed past (dus niet voorkant + achterkant, wat omtrek zou zijn) Verder snelle levering.

Al met al zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden over Highleytall. Ze hebben een mooi assortiment ook al is mijn taillemaat (XXL) en lengtemaat (ik ben 2.04 meter en heb normaal gesproken lengtemaat 36) qua joggingbroeken niet altijd (meer) op voorraad. Ik vind wel dat de prijzen iets aan de hoge kant zijn, maar met Black Friday was er natuurlijk een mooie aanbieding dus dat scheelde wel.

Supersnelle levering.

Eindelijk, eindelijk, eindelijk...is het mij gelukt,een winkel te vinden waar ik broeken kan kopen met de "voor mij", juiste lengtemaat, zijnde L38. Dank u HighlyTall.
Mavi Samara Flared dark Shaded glam is een hele mooie jeans met hoge taille (tot ongeveer aan mijn navel, ik ben 1.88 m) die lekker zit en net iets ruimer valt. Het is voor mij heel moeilijk om een broek met een hogere taille te vinden. Perfecte lengte voor mij. Ik zou deze ook nog in het zwart willen.
Supersnelle verzending en goede service. Er was een korting actie. Ik was de code vergeten en ik kreeg de korting alsnog.
Duidelijke correspondentie. Eindelijk een broek anders dan een jeans in maat 48 die lang genoeg is.

Merken en maten kloppen niet

Ik vind het lastig dat de maten niet van alle merken hetzelfde vallen. Van de het ene merk te klein, maat groter niet voorradig, bestel ik een ander merk is de broek weer te groot. 2x terug gestuurd, 2x 4,95 port betaald en nog geen broek. Hierdoor zal ik niet vaak iets bestellen.

Goede en snelle service

Bestelling wordt snel geleverd. Ook het retourneren gaat eenvoudig en wordt snel afgehandeld.

Fijn Brigg vest

Maattabel komt goed overeen, kwaliteit Brigg vest is goed, maar kleur is veel lichter dan op de website getoond en dat vind ik wel jammer.
Bestellen ging goed en gemakkelijk. Bezorging was een stuk minder. Pakket werd op een andere locatie geleverd als afgesproken waardoor ik 16 km moest fietsen om het op te halen bij een post NL punt. Ook kreeg ik hierover geen mail maar moest dit zelf ontdekken in de track en trace.
Een Mustang jeans in lengtemaat 40 is 10 euro duurder dan een broek in lengtemaat 38. Dat scheelt 2,54 cm , en daar betaal je 10 euro meer voor. Ik snap dat de oplage van de langere maat minder is waardoor de prijs stijgt maar toch blijft het knullig. Verzin er iets op! Voor de rest een prima adres.
Bestelde trui had ik te groot besteld. Door invaliditeit niet direct mogelijk om trui te retourneren waardoor ik het juiste exemplaar niet op tijd binnen zou hebben. Via meedenken van de dame van de klantenservice, Ariette, toch in het weekend de goede maat in huis.
Snelle levering, duidelijke maattabellen, fijne website voor lange mensen

Ik bestel al vele jaren bij Highleytall tot mijn grote tevredenheid.

Ik bestel al vele jaren bij Highleytall, tot mijn tevredenheid.