highleytall.nl- Logo - Beoordelingen

highleytall.nlReviews

: 260Uitstekend

4,71

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
highleytall.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij highleytall.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 24 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
highleytall.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij highleytall.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor highleytall.nl

259 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

260 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


3 jan. 2022 
Ik had een aanvraag van “ hou mij op de hoogte” gedaan omdat iets niet op voorraad was en dat ging helemaal prima. De ontvangen kleding is mooi en inderdaad fijn lang! Toch is dat nog wel een zoektocht, niet alleen op jullie site trouwens. Het zou bijvoorbeeld heel fijn zijn om de mouwlengte van een product te weten...bijvoorbeeld vanaf de oksel. Zo ook de binnenbeen lengte. Ook de ruglengte is fijn om te weten...dat zijn nu net de knelpunten als je lang bent. We zijn heel blij met de kleding die we ontvangen hebben:) Fred en Annemieke
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


27 jun. 2022
ik had een trui gekocht die heel smal uitviel en doordat die net onder de 50 euro kostte dus 5,50 post moest betalen. Dus een andere trui uitgezocht en die dan als ruiling aangegeven, maar moet even nog 7,50 betalen voor het terugzenden. Dus hoef ik de volgende trui ook niet want als die ook niet past kost het me weer 7,50. Ik zoek wel een ander bedrijf die geen retourkosten rekent
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor highleytall.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022 
Heerlijk om als lange man keuze in kleding te hebben. En daarbij ook nog snel, correct en aan huis geleverd te krijgen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle verzending. Heel fijn dat zij wel een sportbroek verkopen die lang genoeg is voor onze puberzoon!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Tikkeltje prijzig, maar de maatvoering is geweldig voor mijn man met een lengte van 2.05 mtr.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Vlotte en snelle levering, goede kwaliteit. Lang gezocht naar een goede site!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Wat fijn een winkel met goede lengtematen en ook nog lekker snel bezorgd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
snelle levering, exact zoals van te voren aangegeven. Prima producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022 
van Ria V.
Zeer goed geslaagd voor mijn mijn man met zijn grote lengtemaat 👍👋
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden 
Mooie broek krimpt niet in de was. Wel aan de prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Prima broeken en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
snelle reactie op de retouren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Niks aan doen, gaat goed zo.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Alles onder controle daar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
van LS S.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Snel gestuurd, telefonisch goed bereikbaar en advies
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden