highleytall.nl- Logo - Beoordelingen

highleytall.nl
Beoordelingen:

327 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden939 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een winterjas besteld en werd vlot geleverd. De jas was netjes verpakt en in perfecte staat. De jas zat top en was heerlijk warm. De mouwen zijn heel fijn, strakker deel met erover een stuk van de jas. De capuchon is helaas te klein, ook bij los haar gaat het niet ver over m’n hoofd. De zakken aan de voorzijde zitten niet helemaal gelijk en minder schuin naar beneden dan op site te zien was. Hierdoor komen er nu al rare vouwen in de zakken wanneer je de handen erin hebt gehouden.
NT
N T.
Rotterdam

Meest relevante negatieve beoordeling

10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede duidelijke maattabel bij de artikelen zetten. Dat verkleint de kans op retourzendingen of je moet de retourzending gratis maken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor highleytall.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Blij dat ik Hileytall.nl heb gevonden. Op zich vind ik mezelf niet extreem lang, maar voor een wielrenshirt moet je niet boven het gemiddelde uitstijgen, want die zijn overal irritant kort. Geen enkele keuze bij andere aanbieders voor zover ik gevonden heb. Dan kun je bij Higleytall.nl gewoon een perfect lang genoeg shirt vinden. Erg blij mee!
Beoordeling melden
7 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een mooie website met duidelijke info en goede service

Een mooie website met duidelijke informatie over het aanbod en verder een snelle en correcte levering. Minpuntje vond ik dat ik steeds opnieuw moest inloggen, maar dat is mogelijk een incident.
Beoordeling melden
LV
Lodi V.
Bornem
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakje was de volgende dag al geleverd. Super 😀 nu wel een pakje retour wegens te klein hopelijk gaat dat ook een beetje snel. Want heb men broek nodig 😀🤞🏻🤞🏻🤞🏻.
Beoordeling melden
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Eerste bestelling

Voor het eerst een bestelling gedaan mooie kwaliteit shirts ,duidelijke maat aanduiding. Snelle levering ,ben zeer tevreden.
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Correct

Correct, staan je telefonisch goed te woord en goederen worden razendsnel geleverd
Beoordeling melden
AD
Angelique d.
Eindhoven
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede pasvorm + prijs-kwaliteitverhouding. Ook top is de snelle levering.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Topwinkel!

Snelle verzending, goeie kwaliteit. Ruime keuze aan grote maten!
Beoordeling melden
6 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en service en passende kleding
Beoordeling melden
8 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Precies zoals omschreven en op tijd geleverd
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending. En super mooie broek 🤩
Beoordeling melden
7 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle retour en geld terug. Top service.
Beoordeling melden
9 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel, goede kwaliteit en mooie lengte.
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
zeer snelle levering en keurig verpakt
Beoordeling melden
7 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zit perfect
Beoordeling melden
10 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden