De reviews voor Rootsum.nl zijn constant positief. Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, het gebruiksgemak, de behulpzame en vriendelijke klantenservice, en de effectiviteit van de producten. Ook wordt de duidelijke en uitgebreide informatie op de website gewaardeerd, net als het milieuvriendelijke karakter en het vermijden van chemicaliën. De prijs wordt door sommige klanten redelijk gevonden in verhouding tot de kwaliteit.
Toch zijn er incidentele klachten over vertragingen en problemen met de verpakking. Enkele klanten vinden de instructies en handleidingen onduidelijk of missen extra details bij de informatievoorziening. Er zijn daarnaast twijfels of gemengde ervaringen over het uiteindelijke resultaat van de producten en sommigen ervaren de prijs als aan de hoge kant.
Reviews voor rootsum.nl
Snel verzonden en werkt goed. Erg fijn ook om geen chemicaliën te hoeven gebruiken. Ook de verpakkingen waren van karton/papier met duidelijke instructies.
Zeer tevreden met het resultaat en zal hier zeker weer bestellen.
Great costumer support
My first order never got delivered by DHL but the team at Rootsum sent a new one that was delivered promptly this time. Great costumer support. I look forward to saving my plant from the annoying flies with the peoduct.
Snelle levering vriendelijke klantenservice
Snelle levering en zeer klantvriendelijk toen ik een vraag had. Of het ook werkt dat moet ik nog gaan ervaren, want ik heb het een paar dagen geleden gebruikt op mn planten tegen de rouwvliegjes. Ik had 2 verpakkingen aaltjes besteld omdat ik dacht, dan hoef ik maar 1x verzendkosten te betalen en dan heb ik alvast een reserve voor de toekomst. Maar toen ik het product ontving bleek dat er een korte houdbaarheidsdatum op zat van een maandje. Als ik dat geweten had van tevoren dan had ik gewoon 1 zakje aaltjes besteld. Nu kan ik er 1 weggooien of over maandje gewoon toch nog een keer mn planten mee behandelen. Ik weet eigenlijk niet of dat wel oke is? Mssn kunnen jullie daar nog antwoord op geven?
De aaltjes werken fantastisch! Ik had veel last van rouwvliegjes, maar met de aaltjes was het zo verholpen :) Binnen twee weken was het al aanzienlijk minder. Ik doe nog een tweede kuur voor de laatste overblijvertjes, maar het is nu al fantastisch.
Voor ons eerste ervaring met rootsum in goed.
Product is correct geleverd en de uitleg via mail en op de website is duidelijk.
Over de werking hebt veel vertrouwen daar ik uit professionele ervaring bekent ben biologische gewasbescherming.
Bij ons hangt de fruitmotten val pas één dag op14 april best wel vroeg.
Het werkt gewoon!
Voor mijn vakantie waren de bloedluizen weer actief in mijn kippenhok. Dus via Rootsum roofmijten gekocht en uitgezet in het kippenhok. Bij terugkomst was de testkoker 'schoon'. De mijten doen hun werk goed!
Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de aaltjes tegen de rouwvliegjes. Voor wat betreft de rattenval: simpel maar doeltreffend. En misschien niet zo diervriendelijk……..maar daar was het ook om te doen, sorry! De plantenvoeding ben ik nog aan het testen.
Altijd goede service
Altijd goed service, betrouwbaar, goed telefonisch bereikbaar, denken mee met de klant. Bestel regelmatig (levende) aaltjes, nog nooit slecht of bedorven product ontvangen (itt andere leveranciers!)
Bestelling snel in huis, en de kaartjes gelijk in de planten gehangen. Het is nu een aantal dagen later en ik zie al wat larfjes. Het is nog te vroeg om te zeggen dat de planten nu ook van de plagen zijn verlost, maar ik heb goede hoop. Ze hebben last van hardnekkige spint en wolluis, dus het zou heel fijn zijn wanneer ze daar geen last meer van hebben.
Rootsum heeft de juiste producten!
Rootsum heeft precies de producten die ik nodig heb en had.
De buxusmotval met bijbehorend feromoon is een prima product.
Daarbij is er goede en waardevolle informatie op de website terug te vinden.
Ik zal daar zeker nog vaker producten kopen.
Goed spul met duidelijke instructies.
Advies bij bestelling over wanneer het beste moment is voor de bestrijding is duidelijk. Maar nog idealer zou een suggestie zijn die rekening houdt met het weer op de locatie van de ontvanger.
Ik heb een aantal weken geleden de 1e verpakking besteld en toegepast. Dat had niet helemaal het gewenste resultaat. Er waren minder vliegjes, maar ze waren niet weg. Daarom 2 weken geleden een 2e bestelling toegepast. Hopelijk is dat afdoende. Ik zie nu nog heel af en toe een vliegje, die ik dan kan vangen. Ik heb de instructies zorgvuldig gevolgd, maar ben niet helemaal tevreden.
Antwoord van Rootsum.nl
Beste Yvonne,
Dankjewel voor de feedback.
Afhankelijk van de grootte van de plaag, zie je na 1-3 weekjes verbetering tot resultaat van de aaltjes hun werk. Zeker na 2 behandelingen zou je vliegjes vrij moeten zijn.
We hebben je even een mailtje gestuurd met enkele extra vraagjes, zo kunnen we even met je meekijken om je goed verder te helpen zodat je van de vervelende vliegjes verlost raakt.
Groetjes,
Team Rootsum
Helaas had ik de pech dat een koolmeesje in mijn feromoon val is gekropen om vliegjes te eten. De mees is vastgeplakt en de hongerdood gestorven.
Ik koop die dingen dus niet weer.
Een waarschuwing voor andere gebruikers is aan te bevelen.
Oplossingsgerichte en snelle service
Het zakje van de aaltjes was opengeknapt of -gescheurd bij mij bezorgd. Ik heb toen direct gemaild en kreeg ook meteen een behulpzame reactie. Na een foto van het zakje te hebben gestuurd, kreeg ik ook meteen de volgende dag een nieuw (intact) zakje met aaltjes thuis bezorgd. Goed gehandeld door Inez.
Aanrader voor zowel thuis als de peuter- en kleutergroepen.
We hebben voor het 2e jaar het lieveheersbeestjes pakket besteld en wederom een succes bij ons thuis en voor de peuter en kleutergroepen. Het is eenvoudig in gebruik en op deze manier haal je de natuur naar binnen!
Snelle levering en na wat puzzelen de woelvork met verkruimel deel helemaal zelf en alleen in elkaar gezet !
Hij werkt voor mij heel goed met beperkte kracht en ik kan toch de grond zelf beluchten!
Vriendelijke support die mij hielp met mijn duizend vragen. De bestrijding tegen wolluis op mijn geliefde strelitzia nicolai heeft ook geholpen. Dank!
Pakketje ziet heel netjes uit binnen zowel buiten n makkelijk in de brievenbus.goed uitleg over👍
Baby’tjes zijn inmiddels al gegroied🥰 n mooi kleur
Zoals gewoonlijk: super!
Joepie! De blogs zijn leerzaam, de producten duurzaam en van hoge kwaliteit en snel geleverd. Weer enorm blij met mijn bestelling en de tuin ook.
Some seems to work, but some bags are clearly duds as there are no mites established on the plant after two weeks (checking with magnifying glass). Customer service will be gaslighting you that shipping mites in cold weather (around 5 degrees and less) is absolutely fine, but then mites arrives in a packages that have a clear warning not to keep them in temperatures under 12 degrees. They also don’t offer a heat pack to make sure mites are fine.