Rootsum.nl

8.137 reviews in totaal   1.477 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.477 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 7 feb 2024

rootsum.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten waarderen de snelle en stipte levering, het deskundige advies en het meedenken bij specifieke problemen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met snelle reacties via mail of telefoon. Veel klanten zijn positief over het milieuvriendelijke en duurzame karakter van de producten en verpakking. De producten worden doorgaans als eenvoudig in gebruik ervaren en de gebruiksaanwijzingen worden vaak als duidelijk en behulpzaam omschreven. Ook wordt er vaak snel en effectief resultaat gezien. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten merken op dat er incidenteel bezorgproblemen voorkomen. De prijs wordt regelmatig als (te) hoog ervaren, vooral bij grote of herhaalde aankopen. De gebruiksaanwijzingen missen soms detail of consistentie en bij hardnekkige plagen of verkeerde toepassing is niet iedereen tevreden over het resultaat. Daarnaast zijn er soms opmerkingen over de montage of toepassing van de producten.

ReviewsRootsum.nl

Snel geleverd en ziet er top en duurzaam uit. Dit jaar is mijn pruimenoogst mislukt. Ik vestig mijn hoop op volgend jaar met de mottenval van Rootsum.
De verpakking is netjes, de beschrijving is duidelijk en goed. Of het werkt? Na het verpotten van mijn huisplanten waren de vliegjes eigenlijk opeens al verdwenen, maar alsnog Rootsum behandeling gegeven. Dus ik weet niet of het middel werkt, maar ben tevreden dat ik het heb toegepast, kan vast geen kwaad.

Ziet er goed uit!

Snel bezorgd, keurig verpakt en goede uitleg Leger good bugs aan het werk gezet! Nu hopelijk snel minder "nare" beestjes
We hadden ontzettend last van rouwvliegjes. Ze vlogen zelfs de neus in en lag mn vensterbank ineens vol net dooie rouwvliegjes! Ik zag jullie filmpje en bestelde het meteen. Binnen een week was alles weg! Heel erg tevreden!

Geweldig en slim!

Snelle en goede levering en geweldig slim verpakte lieveheersbeestjeslarven! De lieveheersbeestjes doen hun werk geweldig! Dit is echt de beste oplossing voor bladluis! Super! Zodra het weer nodig is, bestellen we weer!
Mijn ervaring kon gewoon niet beter. Eén insectennet (gaas) was kwalitatief niet goed geproduceerd. Even een foto opgestuurd en zonder discussie kreeg ik kosteloos een nieuw net opgestuurd. Een geweldige service!!!!!
Privéprofiel

Effective and easy to use

Products arrived quickly, inatructions on use were easy to follow and I noticed visible improvement in plant health within a day.

Goed product!

Snelle levering. Gezonde actieve beestjes die de reis goed hadden doorstaan dankzij zorgvuldige verpakking en die meteen aan de slag gingen.

Uitstekende communcatie

Overzichtelijke website en makkelijk te bestellen. Als er probleempje met vertraagde levering is en je meldt dat, krijg je heel snel een informatief antwoord. Goede communicatie en geleverd vervolgens volgens afspraak. Verbeterpuntje: het leverprobleempje (inpakken door vervoerder) had pro-actief gemeld kunnen worden.
S S
Sander S.
Snel in huis en het werkt gewoon. Verbetering is wellicht de communicatie over het gebruik. De mail kwam later binnen dan het product, dus dat was al gebruikt. De handleiding stond ook op het product overigens.

Heel blij met de aaltjes.

Heel blij met de aaltjes tegen rouwvliegjes. Heel veel planten op ons kantoor hadden last van deze vliegjes en vooral de wortels van deze planten werden aangevreten. Na de eenvoudige behandeling met aaltjes, zijn er na 2 weken geen vliegjes meer gesignaleerd en zijn de planten weer gezond.
Het is een degelijk apparaat maar het werkte niet voor mij. Ik kreeg het nauwelijks de veengrond in. Met mijn volle gewicht moet ik er op springen om hem in de grond te krijgen. Ook de verkruimellaar werkte niet goed doordat de kluiten te vast waren. Jammer dat er niet vermeld bij staat dat bij te droog of te nat weer het niet werkt op veen grond. Ik had meer baat gehad bij een woeker zonder messen maar met pinnen.
De woelvork is heel stevig en werkt prima. Hiervoor 5 sterren. Maar: de instructies voor de montage is beroerd. Op de tekeningen is nauwelijks te zien hoe de verkruimelaar gemonteerd moet worden. Ik snap wel dat de ruimte beperkt is, maar ipv alle schroefjes en ringetjes af te beelden had er beter een duidelijke detailtekening van de montage getoond kunnen worden. Totaaloordeel dus helaas maar 4 sterren

Aaltjes doen hun werk goed.

Paar dagen nadat ik de aaltjes had toegevoegd geen rouwvliegjes meer. Nu anderhalf week later zie ik ook dat mijn planten het weer beter doen. Komen weer nieuwe bladeren uit. Ga er dan vanuit dat de aaltjes hun werk goed doen. Of gedaan hebben, weet niet hoelang ze leven. Als er weer rouwvliegjes komen wacht ik niet zolang meer maar bestel dan direct jullie aaltjes.

Roversmijt

Het product wat we besteld hebben roversmijt werkt perfect we vinden geen bloedluis meer bij de kippen absoluut een aanrader.
Lieveheersbeestjes larven besteld voor de verjaardag van mijn dochter. Het setje kwam met een lief verjaardagskaartje. Uiteindelijk wel 20 lieveheersbeestjes kunnen vrijlaten. Ze vond het geweldig!
T V
Tonny V.
Fijne website, snel te vinden ik heb de aaltjes er net in dus kan er nog niet wat over zeggen Maar het was verrassend snel in huis

Doet wat het moet doen

Al binnen 1 week zat het eerste plaatje helemaal vol. Na 2 weken merkte ik dat de vliegen een heel stuk waren afgenomen. Gezien de grote plaag bij mij is het zeer goed gegaan voor de eerste behandeling. Al bijna helemaal geen vliegjes meer te zien bij alle kamerplanten in door het gehele huis.
Snelle levering en ook nog een uitleg van het product ontvangen op mijn e-mai Heb het adres van jullie al doorgegeven aan een vriendin 👍
Snel verzonden en werkt goed. Erg fijn ook om geen chemicaliën te hoeven gebruiken. Ook de verpakkingen waren van karton/papier met duidelijke instructies. Zeer tevreden met het resultaat en zal hier zeker weer bestellen.

Rootsum.nl

Bij Rootsum, voorheen Biogroei, geloven we dat elke tuin telt. Onze missie is duidelijk: we willen een netwerk van biodiverse tuinen creëren dat natuurgebieden met elkaar verbindt. Of je nu een kleine...