Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, de kwaliteit van de producten en het ruime, gespecialiseerde assortiment. De persoonlijke, vriendelijke en oplossingsgerichte service wordt vaak geprezen, evenals de snelle en duidelijke communicatie. Ook de eerlijke prijzen en het deskundige, toegankelijke advies worden gewaardeerd. Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen en problemen met de vervoerder. Daarnaast zijn er klachten over te late terugkoppeling of standaardantwoorden vanuit de communicatie.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewspolijstweb.nl
Fijne communicatie
Correcte levering, en snelle reactie bij vragen.
Zelfs buiten reguliere openingstijden kreeg ik nog reacties.
Korte lijnen, ook bij speciale vragen
Autoglanz
Polijstweb was al goed in de persoonlijke aandacht en nu onderscheid zij zich door het merk Autoglanz serieus in de spotlights te brengen. Top!
Goed product makkelijk te bestellen
Snel geleverd wat ik nodig had .
Zeer adequate after sales in het geval er onverhoopt toch iets niet in orde is.
Snelle levering goede kwaliteit
Goede beschrijving van het artikel en bijzonder snelle levering.
Na een lichte communicatie-storing goed opgelost
Na een lichte communicatie-storing
De tussentijdse update over de vertraging vond ik top! Keurig uitgevoerd verwachtingsmanagement door de baas zelf. Ik ben onder de indruk. En ja de met zorg ingepakte spullenboel inmiddels ontvangen. Eén produktverpakking is standaard lek gevoelig en daar was rekening mee gehouden.
Snelle levering, vriendelijke service, kwaliteit is top.
Prima produkten, snelle bezorging en prijs/kwaliteit uitstekend.
goede en snelle service
Zeer goed geholpen en heel vlot contact, aanrader!
Fijne persoonlijke behandeling. Ze doen echt hun best voor je.
Deskundigheid van het personeel. Als je vragen hebt over de producten kunnen ze je gelijk een antwoord of goed advies geven. Altijd alles netjes verpakt bij een verzending. Eén woord TOP ga zo door.