stateofart.com
Beoordelingen:

1.658 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.178 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
stateofart.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hebben via internet een bestelling gedaan maar de pasvorm was niet helemaal goed, dus zijn we naar Rotterdam gereden en hebben daar het pakket afgegeven en ter plaatse een ander model gepast er was geen juiste lengtemaat voorradig in dit filliaal en ze hebben het voor ons besteld en leveren dit aan huis. Voorzien van een lekker kopje koffie en heel vriendelijk en behulpzaam personeel zijn wij tevreden naar huis gereden. Het bedrag van het retourpakket stond een dag later al op de rekening teruggestort.👍👍👍
MW
M W.
Bergambacht

de meest kritische beoordeling

6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had de webshop een jas gekocht grootte obv maattabel vd webshop. Behoudens de maat betrof het een mooie jas van goede kwaliteit. De bestelde XXXL jas was veel te groot. Ik heb de jas in 1e instantie omgeruild voor maat XXL. De 2e XXL jas was te klein, het leek wel een XL. Ik heb nu ook de 2e jas retour gezonden en wacht op teruggave van het aankoop bedrag. Het lijkt mij beter gewoon in de winkel te gaan kijken, passen en kopen. Dat schild veel tijd, bespaard kosten voor retourzenden, tijd voor verzending en wachten op terugstorten van het aankoopbedrag.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor stateofart.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering!! Al langer bekend met State of Art kleding, uitstekende kwaliteit en super draagcomfort.
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat moet ik nog zeggen,! Al jaren neem ik kleding af van state of Art kwaliteit en fijn om te dragen. Top.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Mijn favoriete kleding winkel

Altijd vriendelijke persoonlijke benadering. Goede kleding adviezen en goede kwaliteit van de producten.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
4 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u altijd vriendelijk en goed geholpen wordt. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend merk

Altijd keus uit hele leuke kleding. Snelle levering en niet moeilijk doen als het een keertje tegenvalt.
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bijzonder

Wat ik bijzonder vond was dat van een gelijktijdige bestelling 2 artikelen op aparte dagen bezorgd zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
5 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. In de Sale periode worden bestellingen vaak in deelleveringen verstuurd omdat er zowel vanuit ons magazijn als vanuit de State of Art winkels wordt verstuurd. Het kan dan ook voorkomen dat u meerdere zendingen ontvangt.
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd ,mooie kwaliteit overhemden . Omdat het een leuke prijs was, konden we er 2 nemen .
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw email. Leuk om te horen dat u in de sale geslaagd bent voor een aantal mooie artikelen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit, vlotte levering en retouren goed afgehandeld. Communicatie ook goed geregeld.
Beoordeling melden
TT
Ton t.
Zevenaar
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke webwinkel. Bestellen gaat eenvoudig en prima afgeleverd bij een pakketpunt.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u het gebruikersgemak van onze website als prettig ervaart. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima, echter bestelling kwam in 3 delen binnen, dus 3x naar het DHKL afhaalpunt.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u alles heeft ontvangen, alleen wel vervelend dat u meerdere malen naar het servicepunt moest gaan om uw bestelling compleet in huis te krijgen. Wij wensen u ondanks dat veel plezier met uw aankoop.
JM
Jos M.
Amerongen
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede prijs, prima kwaliteit. Zoals gebruikelijk bij State of Art.
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie artikelen van een goede kwaliteit en altijd leuke end of season aanbiedingen.
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zit Lekker

Net als Calvin Klein onderbroeken draag ik al jaren State of the Art. Zit perfect
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
5 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze artikelen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijke manier om kleding online te scoren tegen een vriendelijke prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
5 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te lezen dat u het gebruikersgemak van onze website als prettig ervaart. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De levering was een paar dagen later, maar wel duidelijk gecommuniceerd
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
4 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Jammer te horen dat uw bestelling wat vertraging heeft opgelopen. Fijn om te horen dat u goed op de hoogte bent gehouden over de status van uw levering.
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd prima kwaliteit en goede pasvorm. Snelle verzending. Top bedrijf.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u graag terug.
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correct, goed verpakt, incl retourbon, gebeurd niet altijd bij collegae
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
9 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat alles naar wens is en u de levering als prettig hebt ervaren. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
12 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zowel aflevering als retourneren conform afspraak goed geregeld. Dank.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima geleverd in twee pakketjes en gelukkig in een aflever moment!!
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
9 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geleverd. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
JV
Jan v.
Dronten
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Kleding is van topkwaliteit en meeste producten passen mij zeer goed
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze artikelen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Correcte en snelle levering

Prettig om op de hoogte gehouden te worden van de (snelle) levering.
Beoordeling melden