Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, fotoboeken en materialen. De snelle levering wordt veelvuldig geprezen en draagt bij aan een positieve service-ervaring. Daarnaast waarderen klanten de behulpzame en klantgerichte service, vooral bij problemen of vragen. Ook het gebruiksgemak van de software en bestelwebsite wordt als positief ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt doorgaans als goed beoordeeld. Sommige klanten vinden de prijs aan de hoge kant. Er zijn daarnaast opmerkingen over de afwerking van producten, zoals loslatende pagina’s of kleine gebreken.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsMyFUJIFILM NL
Afdruk Canvas
Dit keer viel mij op dat mijn…foto's te licht waren afdrukt, te eel geoptimaliseerd.
Dit keer viel mij op dat mijn fotoafdrukken door het optimaliseren veel lichter waren geworden dan de keren daarvoor. Jammer.
Het optimaliseren was te sterk ingezet, waardoor lichte delen te veel opvielen
Antwoord van MyFUJIFILM NL
Hi Dorothee, dank voor je feedback! We sturen je een mailtje zodat we dit goed kunnen bekijken en samen een oplossing vinden.
- Josje - Team MyFUJIFILM
Mooie afdrukken.
Goeie service. Mooi foto’s.
Goede afdruk op acrylglas
Snelle levering van de foto op acrylglas. Goed verpakt om beschadiging te voorkomen.
De automatische kleur/ belichting correctie bij Fuji kan beter, nu een beetje overbelichte afdruk
Had gevraagd om een nieuwe code om een fotoboek te maken maar deze werd geweigerd
Antwoord van MyFUJIFILM NL
Hoi Ronny,
We hebben je verzoek bekeken en een nieuwe code voor een volledig nieuw fotoboek was helaas niet mogelijk, omdat de oorzaak niet in de afdruk zat maar in het aangeleverde bestand.
We hebben wel met je meegedacht en een kortingscode aangeboden als tegemoetkoming. Jammer dat dit niet de oplossing was waar je op hoopte.
Uitstekend verzorgd fotoboek
Mijn fotoboek zoals altijd goed verzorgd en snel bezorgd.
Goede kwaliteit en service
Mooie afdrukken, snel geleverd, redelijke prijs
Kwaliteit
Goede kwaliteit en snelle levering
Kwaliteit en snelle levering
Goede service
Veel oude foto's gebruikt in mijn fotoboekje. de kwaliteit van de foto's was verrassend goed.
Mooi en netjes afgeleverd. Ziet er ook wel erg leuk uit! Blij dat ik het heb besteld!
Leuk ook voor verjaardagen of andere bijzonder gelegenheden. Aanrader!
mooie duidelijke kleuren
Meerdere formaat foto's in 1 order mogelijk
Dat het formaat foto's in 1 order meerdere kan bevatten.
Order is snel verwerkt en thuisgestuurd.
Kwaliteit is goed, van het papier als de afdruk zelf.