toyacademy.nl- Logo - Beoordelingen

toyacademy.nl
Beoordelingen:

279 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden279 beoordelingen in totaal  

4,44
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel besteld en snel thuis en snel 1 ding helaas retour maar gaat heel makkelijk met retourbon printen thuis. Het hoofdstel van het stokpaardje van mijn dochter bleek helaas niet de juiste maat. Wist niet dat er zoveel verschil in zat en mijn dochter ook niet. Maar de meebestellen rozet is prima en heel blij mee! Ik zou hier gerust vaker bestellen!
HH
Heidi H.
Helmond

de meest kritische beoordeling

23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op de afbeelding een stokpaard te zien in de tekst staat stokpaard acc oornetje €30 euro Heel misleidend dacht een stokpaard te ontvangen en kreeg nu een gebreid oornetje. Om het terug te sturen is dramatisch moet met GLS is voor eigen rekening. In mijn buurt nergens een post die pakketjes aanneemt voor GLS. Terug sturen moet namelijk naar Denemarken. Kortaf belachelijk eerste keer en zeker de laatste keer dat ik hier heb besteld.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor toyacademy.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
EP
Eli P.
Mechelen
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen. Ik heb de levering gepland voor morgen en GLS is vandaag langsgekomen. Vorige keer waren we gewoon thuis en GLS heeft zelfs niet aan de deurbel gebeld.
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Slechte bestelling en oplossing duurt erg lang

Pop besteld waarbij deze in het filmpje kan huilen. Pop die ik kreeg kan dat niet, zit niet eens een mechanische in. Vervolgens contact opgenomen en nu weer 2 dagen verder zonder oplossing.
Beoordeling melden
31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop glow in de dark stiften , maar het is een soort lijm , het geeft vieze klodders, en het oplichten valt ook erg tegen , ik heb er niks aan , dus weggegooid, zonde van het geld
Beoordeling melden
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op de website stond dat de levertijd 2-3 werkdagen is, maar dat klopt niet. (Als ik had geweten dat het speelgoed uit Denemarken moest komen had ik dat wel kunnen bedenken).
Beoordeling melden
30 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het duurde meer dan een week voordat ik het pakket kon ophalen. Waardoor twee kleintjes geen cadeau hadden. Ik snap dat het met Kerst langer duurt, maar dit is erg lang!
Beoordeling melden
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas is het pakketje door GLS Kwijt geraakt. Geen directe schuld natuurlijk van de webshop, maar toen ik belde om dit te melden werd er niks van oplossing aangeboden.
Beoordeling melden
18 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dat je automatisch aan een verzekering zit. Wel de eerste 30 dagen gratis. Ik vraag niet om die verzekering. Moet er dan zelf weer achteraan om het ongedaan te maken.
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levertijd van het cadeau van mijn zoon zou 2 tot 3 werkdagen zijn. Dat bleek uiteindelijk een volle week waardoor het cadeau te laat kwam voor zijn verjaardag.
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bezorging duurde 8 dagen. Pakket bleek uit Denemarken te komen. Netjes verpakt. Koffertjes plus plus oogden groter op de website, maar inhoud klopt.
Beoordeling melden
5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Lange levertijd

Dinsdag besteld, levertijd zou 2-3 werkdagen zijn, maar het is er nog niet, dus we hadden geen cadeau voor mijn nichtje die 1 werd. Heel jammer!
Beoordeling melden
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Niet op voorraad

Het Dino verkleedpakje dat ik had besteld bleek helemaal niet op voorraad. Vervolgens duurde het 5 dagen voor ik mijn geld terug had.
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leveren wat op de foto staat bij het artikelen en niet zonder overleg een totaal andere kleur sturen
Beoordeling melden
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Leuk speelgoed maar slechte bezorging

Leuk speelgoed. Zeer slechte bezorging door GLS. Pakketje na 1,5 nog steeds niet ontvangen.
Beoordeling melden
6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel te lange levertijd weinig updates.
Beoordeling melden
20 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling nog steeds niet ontvangen
Beoordeling melden
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn bestelling nog niet ?
Beoordeling melden
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerde beschrijving artikel
Beoordeling melden