Gecertificeerd sinds: 23 nov 2021
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden met de kwaliteit van de tapijten en prijzen het materiaal, de afwerking en het comfort. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als goed ervaren, en het bestelproces via de website verloopt meestal eenvoudig en duidelijk, wat bijdraagt aan een prettige koopervaring. Veel klanten waarderen daarnaast de snelle en correcte levering, het makkelijke en snelle retourproces en de vriendelijke, oplossingsgerichte klantenservice. Ook worden meldingen over de beschikbaarheid van producten gewaardeerd en zijn er positieve ervaringen met het kleurverschil wanneer dit positief uitvalt. Toch zijn er enkele aandachtspunten: er zijn incidentele opmerkingen over defecten, loslatende draden of een geur aan het tapijt. Klanten melden ook kleurverschillen tussen de foto’s en het echte product, waarbij dit soms negatief uitpakt. Er is regelmatig kritiek op onduidelijke communicatie over bezorgtijden en de gekozen vervoerders, en sommige klanten ervaren traagheid of een gebrek aan adequate opvolging bij de klantenservice. Het retourneren van grote tapijten wordt soms als onhandig ervaren en er zijn meldingen van vertragingen bij terugbetalingen. Daarnaast worden prijsverschillen met vergelijkbare producten elders aangestipt, en klagen sommige klanten over lange wachttijden of het ontbreken van updates bij niet op voorraad zijnde tapijten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewstapeso.nl
Goedemiddag Tapeso
Zeer zeer mooie tapijten, minpunt bij de netheid
Tevreden met onze tapijten
Vriendelijke en ongecompliceerde service
Snelle service
fijn tapijt
Fast delivery and expected quality bit smelled terribly for 2 weeks!
Top 🔝
Jute buitenkleed Sunset Shores
Friendly but the delivery need to be improved.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Cross-market beoordelingen
Beoordelingen die zijn verzameld via samengevoegde profielen. Deze beoordelingen zijn opgenomen in de algehele beoordeling en kunnen in vertaalde vorm worden weergegeven.Beoordeling in Nederland
tapeso.nl
- +31512788105
- www.tapeso.nl
- sales@tapeso.nl
- Drachten, NLD
tapeso.nl
Jouw interieur laten stralen, dat is voor ons belangrijk. Een vloerkleed dat bij je past! Is niet voor niets ons motto. Wij gaan ver voor onze producten dit zie je terug in de prijs, kwaliteit en serv...