bamled.nl- Logo - Beoordelingen

bamled.nlReviews

: 91Goed

4,04

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 mrt. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
bamled.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bamled.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 mrt. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
bamled.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bamled.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bamled.nl

91 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

91 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 jul. 2022
Super product. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij hadden voor dat we gingen bestellen een paar vragen over het product. We ontvingen vlot antwoord en zijn super te woord gestaan, erg klant vriendelijk en vakkundig. Wij bestellen hier zeker weer!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


2 aug. 2022
Ik wil retourneren maar krijg geen contact
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bamled.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Prachtige lamp, kwaliteit behoorlijk goed vergeleken met andere online aanbieders. We hadden nog een aantal vragen aan de klantenservice over de dimbaarheid en deze werden heel snel beantwoord! erg prettig en bestel er zeker nog is vaker.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Een erg goed ervaring met bamled. Netjes geholpen via de app, en de volgende dag een prachtige stalen plafondlamp ontvangen! 5 sterren van mij.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Goed contact met de verkoper, snelle levering en een mooie lamp. De lamp brengt een warme sfeer in ons huis echt een aanrader
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
bedankt voor de snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Uitstekend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
glazen vide met 8 lampen besteld. Wat een enorm grote lamp wij zijn er erg tevreden over. ophangen en een foto opsturen misschien winnen we dan 150 euro terug.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snelle levering goeie service prima lampen mogen ontvangen voor een scherpe prijs! Zeker blij mee
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Goeie Service, Blij met mijn producten en alles keurig binnen de levertijden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Bestelling geplaatst daarna niks meer gehoord of gezien
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Super mooie wandlampen ontvangen voor in de tuin !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Goeie kwaliteit lampen! En goeie snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Snelle levering, goeie kwaliteit zeer blij mee
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Goed afgewerkte lampen en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snelle levering en goeie kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
De bestelling afgerond en betaald maar na een week nog geen lampen of mail over de voortgang.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Glazen hanglamp smoked, 3-lamps open besteld. super gave lamp.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
2 draadloze wandlampen ontvangen en wat zijn ze gaaf.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Goed geholpen door Jildou van de klantenservice.
Beoordeling melden