bamled.nlReviews

: 20Uitstekend

4,80

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 mrt. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
bamled.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bamled.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 mrt. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
bamled.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bamled.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bamled.nl

20 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

20 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 jul. 2022
Super product. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij hadden voor dat we gingen bestellen een paar vragen over het product. We ontvingen vlot antwoord en zijn super te woord gestaan, erg klant vriendelijk en vakkundig. Wij bestellen hier zeker weer!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


2 aug. 2022
Ik wil retourneren maar krijg geen contact
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bamled.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
makkelijk te monteren. goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Supper service !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 uur geleden
Ik heb een hanglamp gekocht, maar dit lamp is helemaal anders dan de foto die ik op de website heb gezien.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022 
Voor de 2de keer een bestelling weer uitstekend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Ik wil retourneren maar krijg geen contact
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
Super product. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij hadden voor dat we gingen bestellen een paar vragen over het product. We ontvingen vlot antwoord en zijn super te woord gestaan, erg klant vriendelijk en vakkundig. Wij bestellen hier zeker weer!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jul. 2022
de lamp was niet leverbaar. ik kreeg hier meteen bericht van en had de keuze om het geld meteen terug te krijgen of als ik hem wel wou hebben moest ik iets langer wachten. gekozen om toch te wachten en kreeg daarna 2 gratis lichtbronnen erbij en 10 euro terug gestort naar mijn rekening. bedankt blij met de lampen en erg goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022
Afgelopen week een mooie set solar wandlampen ontvangen voor in de tuin. Ze werken perfect en ze maken de tuin een stuk gezelliger. Erg blij met de aankoop!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jul. 2022
Prachtige plafond lamp gekocht van deze website. Makkelijk te installeren en dat ook nog met een gratis pit!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022
Snelle levering mooi product en een goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 mrt. 2022
erg tevreden met de service van bamled. Snelle levering en een gratis led lichtbron erbij gekregen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 feb. 2022
Snelle bezorging en goeie service. Variërend aanbod, voor ieder interieur wel een passende lamp.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 mei 2022 
Snelle levering en mooi product en een gratis lichtbron erbij gekregen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 feb. 2022
verkeerde product geleverd. netjes opgelost en 5 euro korting gekregen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 feb. 2022
Goede kwaliteit producten bovendien was de levering ook snel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 feb. 2022
Blij met het product, past goed bij mijn inrichting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 feb. 2022
snelle levering en makkelijk te monteren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 feb. 2022
Snelle levering, blij met het product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 feb. 2022
Snelle levering en top kwaliteit
Beoordeling melden