bamled.nl- Logo - Beoordelingen

bamled.nl
Beoordelingen:

87 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden241 beoordelingen in totaal  

4,21
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
na dat ik besteld had heb ik een aantal reviews gelezen. Ik snap de slechte reviews over de communicatie niet! Ik werd super goed geholpen en de bestelling was de volgende dag al in huis. Ik had 5x de draadloze wandlamp besteld en 1 keer met draad. Achteraf had ik de lamp met draad niet meer nodig. Deze retour gestuurd en na 3 dagen had ik het geld weer op de rekening. Super goede service 100 punten!

de meest kritische beoordeling

19 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ruim een week geleden een lamp besteld. Er staat op de website dat ze binnen 2 a 3 werkdagen verzenden. Mails gestuurd, eenmalig antwoord gekregen met de vraag wat het ordernummer was, daarna geen reactie meer vernomen!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bamled.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Reageren niet, bestelling wordt uitgesteld, ik krijg geen contact... ruikt naar oplichting.
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Niet doen!

Waardeloos. Na 2 weken staat onze bestelling nog steeds als "in behandeling". Geen enkele communicatie vanuit bamled omtrent afgeronde en betaalde bestelling en evt indicatie van levering. Zelfs via whatsapp geen reactie van klantenservice. Zeer slecht. Adviseer om even verder te kijken op een andere site of winkel.
Beoordeling melden
8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
na dat ik besteld had heb ik een aantal reviews gelezen. Ik snap de slechte reviews over de communicatie niet! Ik werd super goed geholpen en de bestelling was de volgende dag al in huis. Ik had 5x de draadloze wandlamp besteld en 1 keer met draad. Achteraf had ik de lamp met draad niet meer nodig. Deze retour gestuurd en na 3 dagen had ik het geld weer op de rekening. Super goede service 100 punten!
Beoordeling melden
4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooi materiaal - geen warm licht

Mooi materiaal. Super makkelijk te monteren. Let op. Licht is zeker geen warm licht, maar wit licht - heb de lampjes een kunststof goudkleurig hoesje moeten geven en schijnen nu warm licht. Ringetjes voor montage zitten er niet bij - wat overigens niet zo erg is. Magnetisch plaatje en bewegingsdetectie werken prima.
Beoordeling melden
6 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie verlichting, snelle levering. Super service. Helaas ging 1 lampje na 2 weken stuk. Na contakt is binnen 24 uur het probleem naar tevredenheid opgelost. ( kreeg gratis een nieuwe) Top service
Beoordeling melden
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het was een aangename eerste ervaring: perfecte afhandeling en zeer goeie en vlotte communicatie, ook snelle reactie op de vragen. Heel aangenaam - goed gedaan, bedankt !
Beoordeling melden
Antwoord van bamled.nl
15 nov 2023
Bedankt voor de feedback. Met vriendelijke groet, Team Bamled
13 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed bedrijf ik had een paar vragen voor dat ik ging bestellen. Deze vragen werden snel beantwoord. en de volgende dag had ik de bestelling al in huis
Beoordeling melden
1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Klantenservice is prima. ik had een vraagje over het product en ik ben meteen netjes geholpen. volgende dag het product al in huis. Zeer tevreden
Beoordeling melden
19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voor onze fietsenwinkel hebben we de railverlichting besteld. Super handig nu kunnen we de helmen in de spotlight zetten. zeer degelijk product en snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van bamled.nl
20 nov 2023
Bedankt voor uw feedback Goed om te horen! Met vriendelijke groet, Team Bamled
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
erg tevreden klantenservice dacht goed mee, bestelling na 1 dag al geleverd en de kwaliteit van de producten is ook zeer goed. Ik bestel hier zeker vaker!
Beoordeling melden
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel mooie buitenlampen gekocht, welke reeds gemonteerd zijn bij de voordeur. Goede service, mooi en goed ingepakt. En bij dat alles een mooie prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van bamled.nl
20 nov 2023
Bedankt voor uw feedback Goed om te horen! Met vriendelijke groet, Team Bamled
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dit was mijn eerste bestelling bij bamled.nl makkelijk te bestellen -snelle levering -goed verpakt-van begin af alles goed te volgen via mail
Beoordeling melden
Antwoord van bamled.nl
15 nov 2023
Bedankt voor de feedback. Met vriendelijke groet, Team Bamled
29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een vraag over de combinatie van de spots en de GU10 lichtbronnen, netjes geholpen via whatsapp! Snel geleverd en goede kwaliteit.
Beoordeling melden
8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
dik tevreden met onze bestelling, De railsverlichting werkt super goed. deze gaan we in de toekomst zeker uitbreiden!
Beoordeling melden
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Overtreft mijn verwachting! Heel mooi warm licht en heel makkelijk te bevestigen. Binnen 2 dagen geleverd.
Beoordeling melden
1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Boven verwachting goed, Snelle levering en een mooi product
Beoordeling melden
12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Lights looking great and fast delivery
Beoordeling melden
10 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
We zijn super blij met onze bestelling!
Beoordeling melden
Antwoord van bamled.nl
15 nov 2023
Bedankt voor de feedback. Met vriendelijke groet, Team Bamled
12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
top service en kwaliteit verlichting
Beoordeling melden
19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
3de keer dat ik hier een lamp bestel. weer super snel geleverd en de kwaliteit is weer erg goed.
Beoordeling melden
Antwoord van bamled.nl
20 nov 2023
Bedankt voor uw feedback Goed om te horen! Met vriendelijke groet, Team Bamled