dryly.com- Logo - Beoordelingen

dryly.com
Beoordelingen:

137 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden546 beoordelingen in totaal  

4,18
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na het lezen van alle reviews zijn wij enthousiast geworden om dryly bij onze zoon van 7 uit te proberen. We kregen het hele pakket vergoed van de verzekering. Onze zoon is nu na ruim 6 weken bijna iedere nacht droog, zelfs met alle drukte van sinterklaas en kerst. Zelf is hij ontzettend trots als zijn broek droog is gebleven. Voorheen konden wij 2 a 3 keer per nacht zijn bed verschonen of krijg een luier om die ontzettend vol zat. De app en apparaat zijn erg duidelijk en leuk gemaakt voor kinderen. Wij hebben wel gekozen voor de zender met trilfunctie omdat onze zoon erg diep slaapt. Van de trilfunctie wordt hij goed wakker en wist dat hij dan baar toilet moest om verder te plassen. Wij werden dan wakker van het alarm. Voor iedereen die twijfelt het is echt het proberen waard.

Meest relevante negatieve beoordeling

29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wij ervaren veel problemen met de plaswekker. In het begin elke dag een nieuw probleem: geen koppeling tussen wekker en sensor, geen koppeling met de app, geen verbinding met wifi etc etc. Deze problemen zijn na een complete reset, onder zeer vriendelijke telefonische begeleiding van de helpdesk, opgelost. Helaas ervaren we sinds 1,5 week weer veel problemen: de wekker valt telkens vanzelf uit, ook al is hij helemaal opgeladen, de verbinding met de app komt telkens niet tot stand, waardoor er geen punten worden gespaard en mijn zoontje dus minder gemotiveerd is; soms is de wekker wel aan, maar gaat hij niet af. Kortom, het levert veel frustratie op, werkt daardoor averechts en is zonde van het enorme bedrag dat we erin geïnvesteerd hebben. Erg teleurgesteld.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor dryly.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
28 mei 2024
Beste Wendy, Dank voor deze prachtige 5 sterren review! We zijn erg blij te horen dat de wekker naar jullie wens was en hopen dat jullie ondertussen resultaat hebben weten te behalen. Geniet van de droge nachten! Gr. Team Dryly
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
28 mei 2024
Beste Brenda, Dank voor deze mooie 4 sterren review! We zijn erg blij te horen dat de wekker naar jullie wens was en hopen dat jullie ondertussen resultaat hebben weten te behalen. Geniet van de droge nachten! Gr. Team Dryly
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Werking

Na verschillende pogingen, heeft het nog altijd niet willen werken, op vraag aan de klantenservice kreeg ik een vage antwoord zonder verder oplossing. Daar ligt mijn investering van 200 EUR. mvg
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
29 mei 2024
Beste Kazim Yasar, Wat enorm vervelend te horen dat u problemen ervaart met de wekker, dat mag zeker niet het geval zijn! Ik zie dat mijn collega op 23 mei uw mail beantwoord heeft met de instructies hoe te handelen, zojuist heb ik u ook telefonisch benaderd om met u mee te kijken dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Weet dat we graag met u meekijken om uw problemen z.s.m. op te lossen! Graag verzoek ik u om te reageren op de zojuist verstuurde mail of ons direct telefonisch te contacteren via tel.: +31 (0)85 106 0377 ma t/m vr 09:00-17:00. Dan kunnen we dit probleem z.s.m. voor u oplossen, zodat jullie de training weer kunnen hervatten! Gr. Team Dryly
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De doos had wel in een extra doos gekund. Deze was nu beschadigd en open gescheurd daarbij zie je aan de buitenkant wat erin zit. Niet prettig
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
17 jun 2024
Beste Kirsten, Dank voor je bericht. Wat enorm vervelend dat de doos niet juist is aangeleverd, zou je ons hiervan een foto met je ordernummer willen toemailen naar klantenservice@dryly.com ? Dan kunnen wij deze levering gaan escaleren bij onze koeriersdienst. We betreuren het ten zeerste als dat de levering niet juist wordt aangeleverd, vooral waar we vanaf moment 1 proberen in te spelen op een goede klantervaring en motivatie door een vrolijke doos te kiezen. We zien je mail graag tegemoet zodat we dit kunnen escaleren, mochten er door de levering problemen ondervonden zijn met de producten, neem dan ook zeker even contact op en dan lossen we deze graag voor je op! Gr. Team Dryly
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Helemaal geweldig!

Wij hebben dit aangeschaft voor onze 6 jarige die elke ochtend wakker werd met een bomvolle luier. De levering was netjes binnen aangegeven termijn. Samen hebben we alles uitgepakt en helaas zat er een groot gat in de pandabeer. Hiervoor contact opgenomen en we kregen meteen een nieuwe opgestuurd. Heel netjes! De eerste nacht was het huilen vanwege het trillen (van schrik), maar de nachten erop was bekend wat er ging gebeuren en werd er meteen uit bed gekropen na het afgaan van het alarm. Rechtstreeks naar de wc. Als snel worden de plasjes in de onderbroek kleiner, maar ook volgen snel droge nachten. Nu 4 weken bezig en afgelopen week 6 nachten droog! Helaas waren 2 onderbroekjes niet goed. Bij beide kon de schijf er niet aan vast gemaakt worden. Heel netjes hebben ze aan mijn verzoek voldaan door het geld van deze broekjes terug te storten! Helemaal geen opmerken hierover. Klantenservice is top! En al helemaal fijn dat er geen luiers meer nodig zijn! Helaas krijgen wij alleen onze telefoons niet goed ingesteld. Toestemming gegeven voor Dryly in stille modus, maar het alarm gaat niet af. We worden wakker van het alarm van de ontvanger (ook prima). De prijs is hoog, maar bij ons vergoed door de zorgverzekeraar. Kijk of dit get geval is en schaf hem zeker aan! Luiers zijn ook duur..
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
22 mei 2024
Beste Iris, Dank voor deze prachtige review! Desondanks dat er toch wat complicaties hebben opgetreden, is het alleen maar super om te horen dat de klantenservice je ten alle tijde goed heeft kunnen helpen om hier zo weinig mogelijk hinder op te hoeven ervaren. Het is dan ook geweldig nieuws dat jullie na 4 weken al 6 droge nachten aan een stuk hebben weten te realiseren, een resultaat om trots op te zijn! Na 14 droge nachten opeenvolgend adviseren we de plaswekker op te bergen voor een eventuele terugval. Bedankt voor het delen van je uitgebreide ervaring en geniet van de droge nachten! Gr. Team Dryly
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Na 6 dagen droge nachten.

Mijn dochter, die bijna 6 jaar is, was tot voor kort nog nooit een nacht droog geweest. Het wakker maken voor een toiletbezoek had geen effect. We zagen enigszins op tegen een traject van 6-8 weken, maar mijn dochter was gemotiveerd. We besloten te starten met Dryly en verbazingwekkend genoeg was mijn dochter al na zes nachten volledig droog. Als ze 's nachts moet plassen, wordt ze nu uit zichzelf wakker. Mijn dochter is enorm trots en wij natuurlijk ook. Zo snel droge nachten hadden we niet durven hopen.
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
30 apr 2024
Beste Maud, Dank voor je geweldige review! Wat een prachtig nieuws, voor dit soort ervaringen doen we het dagelijks en vinden we dan ook erg leuk om terug te horen. Droog na 6 nachten is dan ook enorm snel, iets waar jullie beiden terecht trots op mogen zijn. We adviseren om na 14 droge nachten aan een stuk de wekker weer op te bergen voor een eventuele terugval. Zo is de kans op een terugval het kleinste. Geniet van de droge nachten! Gr. Team Dryly
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wij hadden snel problemen met de zender en ontvanger maar ik ben heel goed geholpen geweest en heb een nieuwe opgestuurd gekregen. Mijn zoontje was elke nacht nat en sinds we de plaswekker gebruiken (nu 2weken ongeveer) wordt hij snachts wakker om te gaan plassen of slaapt door zonder dat hij nat is. Hij heeft sindsdien nog maar een paar ongelukjes gehad.
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
7 mei 2024
Beste Sara, Bedankt voor deze mooie review over de service en jullie resultaat. Voor dit soort momenten staat onze klantenservice dagelijks klaar om je te assisteren en te ondersteunen tijdens de training, we weten hoe belangrijk dat dat is. We zijn dan ook erg blij te horen dat jullie inmiddels nagenoeg tot het volledige resultaat gekomen zijn en wensen jullie dan ook nog succes met de laatste stappen! Gr. Team Dryly
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Werkt snel. Maar soms gaat het alarm voor niks af. En als je denkt dat het alarm hebt uit gezet gaat ie daarna weer af. Midden in de nacht wilnjenhemnhet liefst zo snel mogelijk uit hebben. Dus het is niet fijn als ie daarna weer af gaat. Maar ze was binnen een week zo goed als droog. Toevallig vannacht 1 ongelukje.
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
7 mei 2024
Beste Daphne, Dank voor je bericht. Wat een geweldig nieuws dat jullie al zo enorm spoedig resultaat hebben weten te behalen! Na 14 droge nachten op een rij adviseren we om de plaswekker weer op te bergen, zodoende zorg je ervoor dat de kans op een terugval zo klein mogelijk is. Zorg er in ieder geval voor dat je de zender altijd eerst van het broekje afhaalt voordat je er mee gaat schudden. Anders krijgt de ontvanger weer de impulsen van het natte broekje binnen en blijft deze alarmeren. Het kan zelfs zo zijn dat als je op het begin nog enorm grote ongelukjes had, dat je de zender dient droog te maken met een handdoek omdat het vocht op het metaal is gekomen. Mocht dat de oplossing niet bieden, twijfel dan niet om direct contact op te nemen met de klantenservice. Zij kijken altijd graag met je mee! In ieder geval erg goed te horen dat de resultaten zo spoedig zo goed waren, geniet dan ook van de droge nachten! Gr. Team Dryly
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Verbaasd op reactie snelheid.

Ik heb deze dryly goed ontvangen, en is al 2 maanden in gebruik nu. We hebben geen pampers meer moeten kopen en eens om de 2 weken een natte onderbroek we zijn verbaasd op de reactie een paar druppels in de ondergoed maar geen natte lakens ofso. Uitstekend product.
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
2 mei 2024
Beste Nourdine, Dank voor deze mooie 5 sterren review. We zijn erg blij te horen dat jullie al een tijd van de pampers af zijn en dat jullie binnen de 2 maanden de training hebben kunnen afronden! Als dat je kind de blaas onder controle heeft, dan zal het inderdaad bij een paar druppels blijven, wat een hoop was kan schelen! Nogmaals dank voor de mooie review en geniet van de droge nachten! Gr. Team Dryly
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Met 7,5 jaar, en heel veel proberen, is onze zoon binnen 2 weken nu eindelijk s nachts eindelijk droog. Heel bijzonder hoe snel dat ging. Hij vond het ook echt heel leuk om met de knuffel te slapen.
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
13 mei 2024
Beste klant, Dank voor deze prachtige review. Wat een geweldig nieuws dat jullie zoon na 2 weken al volledig droog is, dat is inderdaad erg snel! Dat je zoon aan de training werken daarnaast ook nog is erg leuk vond is natuurlijk een super verdienste. Geniet van jullie resultaat en de droge nachten! Gr. Team Dryly
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Binnen 4 weken droog

Onze zoon van 7 was binnen 4 weken droog. De eerste week was echt wennen, maar na een week werd het een automatisme en al snel kwamen de droge nachten.
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
24 apr 2024
Beste familie Ostma, Bedankt voor deze prachtige review! Wat een geweldig nieuws dat jullie zoon binnen 4 weken droog is, een resultaat om trots op te zijn! De eerste week kan zeker soms vrij pittig zijn, maar als het goed is ga je daarna stap voor stap verbeteringen zien. Nogmaals bedankt en geniet van de droge nachten! Gr. team Dryly
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na 1 week was ons zoontje zo goed als droog nu al 2 weken droog met de sensor om gaan eerdaags beginnen af te bouwen met de sensor
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
25 apr 2024
Beste Monique, Dank voor deze 5 sterren review. Wat geweldig om te horen dat jullie zoontje na 1 week al zo goed als droog was! We adviseren je om de set te blijven gebruiken totdat je 14 nachten op rij droge nachten ervaart, daarna kun je deze weer opbergen voor een eventuele terugval. Geniet van de droge nachten! Gr. Team Dryly
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
22 mei 2024
Beste klant, Dank voor het delen van deze 5 sterren review! We zijn erg blij te horen dat de plaswekkertraining naar jullie wens is geweest en hopelijk hebben jullie inmiddels de training juist weten af te ronden! Geniet van de droge nachten! Gr. Team Dryly
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
10 mei 2024
Beste Steven Verhagen, Dank voor deze 5 sterren review! We zijn erg blij te horen dat de levering, producten & service naar je wens zijn geweest. Hopelijk kunnen jullie ondertussen al genieten van de droge nachten! Gr. Team Dryly
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
22 apr 2024
Beste klant, Dank voor het delen van deze 5 sterren review. We zijn blij te horen dat je ons met 5 sterren beoordeelt en hopen dan ook dat jullie spoedig tot het gewenste resultaat zijn gekomen! Gr. Team Dryly
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

concept goed, kwaliteit en uitwerking ondermaats.

- ontanger verliest zelfs op een halve meter regelmatig de verbinding en je wordt hiervan niet verwittigd in de app - zender is niet waterdicht. - Geen indicatie dat de zender opgeladen/ok is. Een ledje voorzien? - app is buggy en geeft soms een laatste connectie aan die later is dan de huidige tijd. - Garantie van maar 6 maanden is niet wettelijk en verklaard de kwaliteit van het product.
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
30 apr 2024
Beste Dryly@2april,be Dank voor je eerlijke feedback, we vinden het erg spijtig te horen dat dit je ervaring is. Zoals ik je bericht waarneem heb je nog te maken met onze wekker van de vorige serie. In mei 2023 zijn wij overgegaan op onze nieuwe versie van de plaswekker, welke ook voorzien is van bijv. een led lamp en andere functionaliteiten. We proberen ons product constant te innoveren en luisteren daarbij altijd naar de mening van onze klanten. De vorige versie welke je gebruikt is inmiddels volledig uit het assortiment. Graag verzoek ik je nog telefonisch contact op te nemen met de klantenservice, wellicht dat zij jullie nog kunnen voorzien met tips/advies om de reis naar droge nachten alsnog succesvol af te ronden. De klantenservice is dagelijks (ma t/m vr) van 09:00-17:00 telefonisch bereikbaar via Tel.: 085 106 0377 en kijken graag met je mee! Gr. Team Dryly
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De panda die we ontvangen was kapot (naad los) en de ontvanger ging bij flink schudden nog niet uit. Van een broekje was een knoopje na twee weken eraf. Dus kwalitatief valt het nogal tegen. De klantenservice is wel erg goed, we kregen onmiddelijk vervangende spullen geleverd, maar helaas is daar de kwaliteit ook weer matig. De nieuwe panda had ook een losse naad en de aan/uit knop van nieuwe ontvanger werkt niet altijd.
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
3 apr 2024
Beste Eric, Dank voor je bericht. We vinden het spijtig te horen dat je wat problemen ervaart met de artikelen. Knoopjes die van broekjes afkomen of beren met een kapotte naad mogen simpelweg nooit het geval zijn en dat lossen we graag voor je op. Zou je ons via de mail op klantenservice@dryly.com svp nog een foto willen toesturen van de defecte naad van de beer. Dan gaan we dit nogmaals oplossen voor je, zodat je weer volledig juist vooruit moet kunnen. Mocht hiernaast ooit de knop van de ontvanger wat moeilijk reageren, kun je altijd reset 2 uitvoeren! Deze staat in de handleiding beschreven en zou je problematiek moeten oplossen. Ik hoop dat jullie zodoende de training naar droge nachten juist kunnen gaan afronden! We horen dan ook graag van je. Gr. Team Dryly
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super service!!!

Super service! Het pakket de volgende dag na bestelling thuis geleverd gekregen, toen bleek echter dat de wekker waarschijnlijk een defecte accu had. Hierover contact gehad met de klantenservice en zij hebben wederom direct de volgende dag een nieuwe zending geleverd, deze werkte keurig en wij zijn inmiddels goed op weg in de training met eerste resultaten! Bedrijf handelt erg snel en nemen onze klachten serieus!
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
29 mrt 2024
Beste Daan, Dank voor deze geweldige review! We zijn erg blij te horen, dat je juist geholpen bent en inmiddels goed op weg bent. We hopen dat jullie spoedig tot je resultaat komen, mochten we je nog ergens bij kunnen ondersteunen dan horen we het graag! Gr. Team Dryly
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Trotse dochter

Via de plaspoli bij Dryly uitgekomen. We zijn niet in de gebruikelijke 6-8 weken tot resultaat gekomen, maar dat was medisch gezien al niet haalbaar dus geen verassing. Na flink wat moeite hebben we uiteindelijk onze dochter toch zindelijk gekregen in een wat langer en zwaarder traject. Desalniettemin nu een trotse meid! De klantenservice heeft ons tijdens de training ook erg prettig geadviseerd.
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
4 apr 2024
Beste Willem, Dank voor je uitgebreide review. Wat goed te horen dat jullie na geinformeerd te hebben via de plaspoli uiteindelijk droge nachten hebben weten te behalen met behulp van onze plaswekker. Desondanks dat je het standaardtermijn niet hebt weten te realiseren een erg mooie prestatie waar je dochter terecht trots op mag zijn! Je lovende woorden over de klantenservice nemen we ten harte! Geniet van de droge nachten! Gr. Team Dyrly
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Helemaal top

Onze zoon van 9 durft eindelijk weer uit logeren! Onze zoon is 9 en is nog nooit zindelijk geweest in de nacht. Met behulp van de plaswekker met trilfunctie is het bedplassen in 4 weken verholpen. Nu ervaren we al 1,5 week droge nachten, achteraf kan ik alleen maar denken, was ik hier maar eerder op gekomen. Wij kregen geen vergoeding van de zorgverzekeraar, maar dit is een absolute aanrader!!
Beoordeling melden
Antwoord van dryly.com
3 apr 2024
Beste Stan, Dank voor het delen van deze prachtige 5 sterren review. Wat een geweldige nieuws dat jullie zoon van 9 na 4 weken zijn bedplasprobleem opgelost heeft! Geniet van de droge nachten! Gr. Team Dryly