Klanten zijn zeer te spreken over de zorgvuldige en veilige verpakking, het brede en interessante assortiment met veel variatie en beschikbaarheid, en de scherpe en eerlijke prijzen. Ook de snelle en stipte levering wordt geprezen, net als de heldere, tijdige communicatie en de vriendelijke, oplossingsgerichte en betrouwbare klantenservice. Er zijn enkele suggesties voor milieuvriendelijker verpakkingsmateriaal. Daarnaast ervaren sommige klanten vertragingen of issues met de bezorgdienst, opmerkingen over hoge verzendkosten of prijsstijgingen bij zeldzame modellen, en zijn er verbeterpunten in de communicatie.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsHouseofmodelcars.com
superblij met mijn rx 7 model!
bestelling helemaal oké en afwerking van het model was top! mooier dan verwacht.... een kleine tip misschien voor jullie: post nl ervaar ik nu al voor de tweede maal als een kutbedrijf! 3 dagen vertraging zonder verwittigen, moeilijk te vinden kontaktnummer, lange wachttijd aan de telefoon en een afhaalpunt dat 20 km verderop ligt!
Het pakket was keurig verpakt en op tijd aangeleverd. Ook inwendig de doos zijn de modellen prima beschermd verpakt. Het enige wat voor een klant niet fijn is, zijn toch die "schuimvlokken" die een heleboel rommel geven en niet fijn zijn vanwege het lage gewicht en dus bij de minste geringste wind uit je afvalcontainer waaien.
Goede aflevering
De modellen waren goed verpakt en dus schadevrij en in orde.
Wellicht de de schuimvlokken voor de bescherming in de doos een keer vervangen door iets anders, zoals plastic luchtkussentjes. Die vlokken zijn namelijk een kriem in de restafvalcontainer.
Top webshop, snel duidelijk en goed!
Wat een fijne shop! Duidelijke website waarop je makkelijk kan zoeken. Goede prijzen! Snelle verzending en goed verpakt. Duidelijke communicatie. Wat wil je nog meer? Hier kunnen velen een voorbeeld aan nemen! Absolute aanrader! Top!
Het kan een Postnl liggen maar de claim die jullie leggen dat voor 16.00 uur besteld de volgende dag geleverd is niet 100% waar te maken. Ik had vrijdag besteld en dinsdag geleverd. Nu maakt mij dat niet uit maar het lijkt mij verstandig om jullie claim ietwat aan te passen aan de werkelijke mogelijkheden.
Geweldig model voor Rossi/BMW verzamelaar
Geweldig model en ondanks de (drukke) feestdagen toch snel verzonden en de dag erna al in huis.
Must have voor de Rossi/BMW verzamelaar. Zeker in 1:18 komen alle details goed naar voren, zeker het nieuwe LED paneel aan de zijkant: dit is ingelegd en niet gewoon een simpel stickertje. De uitlaat aan de rechterzijde is ook prachtig gedetailleerd. Aanrader!
Perfect
Zoals altijd; perfect.
Of je de bestelling nu wilt laten verzenden of zelf wilt ophalen, het is altijd super geregeld.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Wat beter kan is boven een bepaald bedrag gratis verzendkosten.
Als het proces niet helemaal goed verloopt, dan lost dit bedrijf het gelijk op. ( tenminste bij mij.) Ik kan dit alleen maar waarderen.
alles was prima, behalve de courierdienst van post. nl
Veel verzendkosten, beter zou zijn als je voor ... koopt, gratis verzenden is
Uitstekend aanbod, gemakkelijk bestelsysteem, regelmatig zeer interessante promoties en ultra snelle verzorgde levering.
Snelle afhandeling, robuuste verzending, aantrekkelijke aanbiedingen.
Snelle levering, goede deals, perfect verpakt. Heel tevreden.
Snelle levering.
model van spark, zoals steeds mooi afgewerkt
Snelle levering en degelijk verpakt . Gewoon verder doen , niets veranderen .
het juiste product; zeer goede verpakking; correcte meldingen
De bestelling is de volgende dag in huis en goed verpakt.
De prijzen van HOM zijn over het algemeen redelijk, echter zodra een model zeldzaam is gaat de prijs wel omhoog wat ik niet netjes vind voor nieuwe producten, de inkoopprijs blijft welk het zelfde, dus er word extra winst gemaakt.
Wel zijn er af en toe aanbiedingen met flinke korting.
Goede service