lyko.com/nl- Logo - Beoordelingen

lyko.com/nl
Beoordelingen:

1.087 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.067 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een parfum besteld die aanzienlijk goedkoper was dan waar dan ook. Ik ontving echter een bus haarlak. Klacht ingediend en daarop werd zeer snel en adequaat op gereageerd. De toon in de email daarover vanuit Lyko was echt super vriendelijk en begripvol. De parfum was er zeer snel alsnog en de bus haarlak kon ik houden. Fouten kunnen altijd gemaakt worden, maar alleen goede bedrijven laten dan zien wat ze waard zijn. Lyko heeft voor deze actie mijn waardering!

de meest kritische beoordeling

8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Erg slecht bij 2 zendingen zat het mengflesje er niet bij. En bij 1 product stond een doos afgebeeld, kreeg ik 2 potten en wederom niks om het mee in het haar te krijgen. Ik ben hierdoor mijn vertrouwen verloren in jullie dus heb alled weg kunnen gooien. Willen jullie mij nog als klant, zou ik het respecteren wanneer jullie 2 verpakkingen van diep blauw(compleet) opsturen. Ik heb nogal lang haar, dus verbruik altijd 2 verpakkingen. Mochten jullie dat doen, heb ik daar respect voor! Met vriendelijke groet, M. Voskuil
MV
Monique V.
Nieuw Vennep
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lyko.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heeft anderhalf week geduurd voor ik mijn pakketje had.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
30 jul 2023
Good evening! 😊 We are sorry that the delivery took longer then expectedl Unfortunately it has come to delays from our shipping company and therefor you received your package late. But I hope that you have now a lot of joy with your products! Thank you so much for your patience and hopefully you will give us another chance in the future! Have a great sunday evening!🍀 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mn pakketje heb ik om moeten leuren. Kwam maar niet aan
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
16 nov 2023
Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. We lossen dit graag voor je op, zou je ons een mail willen sturen naar: klantenservice@lyko.com. ✨😇 Liefs, Customer Relations
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gekochte artikel nooit ontvangen. Nooit meer Lyko
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
5 dec 2023
Hello! Please contact our Lyko customer service at klantenservice@lyko.com! 📧 They will help you track down your package where it is located and help you with any matter. So please always reach out to them with any concerns or issues, only then we are able to help you and know that there is an issue. Have a lovely day. 🍀 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super slechte bezorging, en geen enkel begrip
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
13 dec 2023
Hey! Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. We lossen dit graag voor je op, zou je ons een mail willen sturen naar: klantenservice@lyko.com. ✨😇 Liefs, team Lyko!
JB
jan b.
middelburg
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerde product gestuurd. Is geretourneerd.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
16 nov 2023
Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. We lossen dit graag voor je op, zou je ons een mail willen sturen naar: klantenservice@lyko.com. ✨😇 Liefs, Customer Relations
16 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was veel later binnen dan toegezegd
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
16 sep 2023
Hello! 😊 That is really unfortunate to hear that your delivery took longer than expected. We only communicate a estimated delivery and do not promise a specific date, as our packages get delivered from Sweden and it is quite a journey. 😅 Therefor it can sometines happen that it takes a bit longer than predicted. But thanks a lot for your patience and I hope that even if your products got to you later than expected, that you have a lot of joy with them now! Have a good weekend! 🍀 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
heb mijn bestelling nog steeds niet gekregen
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
14 sep 2023
Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. We lossen dit graag voor je op, zou je ons een mail willen sturen naar: klantenservice@lyko.com. ✨😇 Liefs, Customer Relations
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verpakking gedeukt en dichtgeplakt ( folie
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
13 dec 2023
Hey! Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. We lossen dit graag voor je op, zou je ons een mail willen sturen naar: klantenservice@lyko.com. ✨😇 Liefs, team Lyko
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorging duurde veel langer dan beloofd.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
10 okt 2023
Bedankt voor je review! Ik kan me voorstellen dat de levertijd iets langer duurt dan dat je gewend bent (onze pakketjes komen uit Zweden). 😇✨ Liefs, Nada/ Customer Relations
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tot op heden nog geen pakketje ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
5 dec 2023
Good morning!😊 Please contact our Lyko customer service at klantenservice@lyko.com! 👍📧 They will help you track down your package where it is located and help you with any matter. So please always reach out to them with any concerns or issues, only then we are able to help you and know that there is an issue. Have a great day! Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
13 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Lever tijd was lang en vooral onduidelijk
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
13 aug 2023
Hello and first of all Welcome to Lyko!✨ Oh that is unfortunate to hear that the delivery took longer than expected and it was unclear! Thanks for your feedback, we will definitely look into this! 👍 I hope you will give us another chance in the future and I hope you like your products! Have a lovely sunday evening! ⭐ Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
hele hele lange leverttijd zonder update
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
12 dec 2023
Hoi! ✨ Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je pakketje vertraagd was. Onze excuses hiervoor! Hopelijk geniet je alsnog even veel van je bestelling! Liefs, Lyko NL! 🌟
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling is nog steeds niet binnen
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
12 jul 2023
Bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat je nog geen update hebt gehad van jouw bestelling. Ik heb jou zojuist een mail gestuurd met meer informatie hierover. We horen graag van je! 😊 Liefs, Nada/ Customer Relations
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
12 aug 2023
Good morning! 😊 Don´t worry our customer service will help you track down the package, I assume the delivery is just a bit delayed. Please write an email to klantenservice@lyko.com, or if you prefer our chat it is available on monday again from 9 until 4 in the afternoon. 📧 Have a lovely weekend. 🍀 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Langzame levering. Maar wel netjes
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
23 jan 2024
Good morning & welcome to Lyko!🌞 First of all thanks a lot for your patience for the longer delivery time! But I hope that you have now a lot of joy with your products. We wish of course that everything goes smooth with the delivery but it really depends on a lot of different factors from the delivery company! But I am sure the next time it will be a lot quicker if you give us a chance. 😇 Have a lovely day! Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geur is goed maar vervliegd snel
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
6 dec 2023
Hello! 😊 Well that sounds like the perfume you have chosen is not the right one for you! That is really unfortunate but everyones taste is different, especially when it comes to fragrances. If you would like to have the next time some assistance to choose the right product, please feel free to reach out to our customer service. Have a great evening. 🌟 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakket kwijt, duurt heel lang.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
11 aug 2023
Hello! 😊 Unfortunately it can happen that packages got lost! In this case please write an email to klantenservice@lyko.com, or if you prefer chat it is available today until 4 in the afternoon. 📧 Our Customer Service will help you immediately and find a solution for you! Have a good day. 🍀 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelde nog niet ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
5 dec 2023
Good morning!😊 Please contact our Lyko customer service at klantenservice@lyko.com! 📧 They will help you track down your package where it is located and help you with any matter. So please always reach out to them with any concerns or issues, only then we are able to help you and know that there is an issue. Have a good day! ✨ Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
de snelheid van de bezorging
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
12 aug 2023
Good morning! 🌞 That is really unfortunate that you had to wait longer to receive your package! I can totally understand that you want your products as quickly as possible, but as most of our packages get delivered from Sweden, it sometimes can take a bit longer! 😇 But I hope you have now a lot of joy with your products and the next time we will be a lot quicker with the delivery! Have a great weekend! 🌸 Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levertijd duurde erg lang
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
15 jan 2024
Good morning! 🍀 That is really unfortunate that the delivery took longer than expected, that can be really up to a lot of factors! But I hope that you have now a lot of joy with your products and hopefully the next time we will be a lot quicker! Have a great week! 😊✨ Best wishes, Lisa // Customer-Relations Lyko