ProBrace.nl

5.523 reviews in totaal   1.330 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijke, meedenkende en oplossingsgerichte klantenservice, die snel reageert en problemen of retouren goed afhandelt. De producten worden doorgaans als kwalitatief goed, duurzaam en effectief beoordeeld en bieden voldoende steun en verlichting. Ook de levering verloopt meestal snel en correct. Verder wordt het retourproces als soepel, snel en klantvriendelijk ervaren, met duidelijke communicatie en een vlotte terugbetaling. Veel klanten vinden de producten eenvoudig in gebruik. Toch zijn er enkele verbeterpunten. Er zijn klachten over snelle slijtage of defecten aan sommige producten. Af en toe doen zich vertragingen of problemen voor bij de levering. Daarnaast wordt de pasvorm niet altijd als goed ervaren, met klachten over afwijkende maten of het lastig kunnen inschatten hiervan. Sommige klanten vinden de handleiding of het instellen van het product onduidelijk of omslachtig.

ReviewsProBrace.nl

de pols/duim brace bevalt goed. Wel moeilijk om de juiste maat in te schatten. En omdat je eerst moet bestellen en betalen alvorens je kan omruilen, is het geheel wat bewerkelijk. Omruilen ging wel heel soepel

Antwoord van ProBrace.nl

Hartelijk dank voor uw recensie. Wij zijn blij terug te lezen dat de omruiling soepel is verlopen en u de best passende maat heeft ontvangen.

Ik had een tweezijdige band besteld. Ik heb geen telefonisch contact met jullie gehad.

Ik had een tweezijdige band besteld, maar die bleek niet nodig te zijn. Die heb ik teruggestuurd. Dit is vlot behandeld en het geld overgemaakt.

Antwoord van ProBrace.nl

Hartelijk bedankt voor uw review!
Brace werkt uitstekend, alleen het klittenband hecht na verloop van tijd niet voldoende meer.

Antwoord van ProBrace.nl

Super bedankt voor uw review!
wanprestatie van dhl werd 'flitsend' opgelost door onmiddelijke nieuwe zending met andere bezorger.

Antwoord van ProBrace.nl

Hartelijk dank voor uw review en fijn dat uiteindelijk alles is opgelost!

Pro brace zooltjes voor hielspoor

Ik heb de zooltjes inmiddels bijna 4 maanden en was zoekende welke de juiste was voor hielspoor. Eindelijk heb ik de juiste modus gevonden. Hielspoor is nu meer onder controle.

Antwoord van ProBrace.nl

Super fijn om te horen dat u de juiste zooltjes nu heeft voor de hielspoor. Dank u wel voor uw review.
Comfortabele tool en zeer effectie om pijn aan de buitenkant van je voet (bunion) te verminderen

Antwoord van ProBrace.nl

Super bedankt voor uw 5 sterren review!
Goede pasvorm, maar de brace zou ook in een langer model aangeboden moeten worden.

Antwoord van ProBrace.nl

Hartelijk dank voor uw mooie recensie. Uw feedback nemen we met in de verbetering van onze producten.
T V
Tonny v.

Brace zit uitstekend.

Zit fijn om.mijn hiel. Kan zelf instellen hoe strak het moet zitten. Ik zou niet weten wat er nog beter kan.

Antwoord van ProBrace.nl

Super bedankt voor uw positieve review!
Goed ,alleen de naadjes gaan vlug los maar voor de rest heel goed onder een harde braise,,, groetjes !!!

Antwoord van ProBrace.nl

Hartelijk dank voor uw positieve review! Als u wilt dat wij meekijken naar de naadjes die los gaan dan vernemen wij graag foto's via de mail. U kunt met ons contact opnemen via https://www.probrace.nl/contact/. Wij zien graag foto's verschijnen!

Fijne handschoenen en extra paar besteldd

Ik had pas geleden een paar reumahandschoenen besteld en deze bevielen zo goed. Mijn handen minder opgezet en pijn was stuk minder. Dus een extra paar erbij gekocht. Ik draag ze de hele dag en het voelt heel goed. ben er heel blij mee ...

Antwoord van ProBrace.nl

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Het doet ons goed te lezen dat de reumahandschoenen zo goed bevallen en u ze de hele dag draagt voor verlichting.

fijne ervaring

Ik heb product besteld , helaas was t niet echt geschikt voor de behoefte die ik had en heb netjes terug kunnen sturen en netjes mijn geld retour.

Antwoord van ProBrace.nl

Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat het product niet geschikt was voor u. Mocht u nog vragen hebben of wilt u graag advies dan mag u altijd contact met ons opnemen en helpen wij u graag!
Eenvoudig bestellen, snelle levering, goed product op aanraden van handtherapeut

Hartelijk dank voor uw review!
Ik gebruik de breukband bij het bergwandelen. Geeft veel steun!

Antwoord van ProBrace.nl

Super bedankt voor uw review!
Het zijn fijne steunzolen die niet te dik zijn en prima passen in de aangegeven maten

Antwoord van ProBrace.nl

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling over het product. Wij zijn blij dat het product u bevalt en helpt, en bedanken u voor de mooie review.
Dat ik het artikel niet gekocht kreeg en men mij helemaal heeft geholpen met bestellen

Hartelijk dank voor uw review!
Prima nachtspalk, 1 min puntje de klik sluiting is niet over te zetten naar de andere kant, in mijn geval zit het dan aan de buitenzijde dus niet zo handig met het aantrekken en vastzetten, tis dus handiger om de kliksluiting aan de binnenkant te zetten in mijn geval .

Antwoord van ProBrace.nl

Hartelijk dank voor uw mooie recensie en feedback. Wij waarderen dit zeer en nemen uw feedback betreft de sluiting mee.
Goede uitleg omtrent produkten, eigenschappen, keuzemogelijkheden, advisering. nette levering

Antwoord van ProBrace.nl

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en positieve feedback. Het doet ons veel plezier dat u tevreden bent over de productbeschrijvingen en het uitgebreide en passende advies.
Mij bevalt het centraal geplaatste haakje onder de veters het beste.

Hartelijk dank voor uw review!
had het misschien ietsje groter kunnen bestellen maar zo zit het goed strak

Antwoord van ProBrace.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw 5-sterrenreview.. Het doet ons veel plezier dat u, ondanks dat u achteraf misschien een iets grotere maat had kunnen kiezen, toch tevreden bent met de huidige pasvorm. Bij een brace is een goede en stevige aansluiting immers belangrijk voor een optimale ondersteuning.
De verzending was erg snel en de brace paste goed bij mijn wensen.

Antwoord van ProBrace.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review. Het doet ons goed terug te lezen dat u het vlot heeft ontvangen en de brace past.