Veel klanten zijn zeer tevreden over de strips en tapes, die goed blijven zitten en als beste op de markt worden ervaren. De productkwaliteit wordt hoog gewaardeerd en veel gebruikers merken duidelijke verbetering in hun ademhaling, slapen beter en hebben minder last van snurken. Ook de snelle levering en de vriendelijke, oplossingsgerichte klantenservice krijgen veel lof. Sommige gebruikers ervaren echter huidirritatie of schade, vooral bij frequent gebruik of door de sterke kleefkracht van de strips. Daarnaast wordt incidenteel een mindere bezorgervaring genoemd. Bij veel zweten laat het product soms los of plakt juist té sterk.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsOMNIAIR Nederland
Helpt wel bij sporten maar laat los als je stevig begint te zweten!
Mijn neus is na al die jaren weer open.
De strip blijft maar een paar uur plakken dan laat hij los. Maar het is een top product en wereld van verschil.
Top materiaal
top service, misschien een korting voor klanten die regelmatig kopen/terugkeren.
Resultaten niet zo als geschetst.
Ze plakken perfect ook tijdens het sporten, maar de resultaten zijn, bij mij in elke geval, niet zoals in de talloze filmpjes.
Ja mijn neus ging iets verder open, maar niet zo al gehoopt/verwacht
De Beste neusstrips die ik al gehad heb
Ook snelle levering
Voor de kleine kinderen ook de sport variant maken 12 jaar ongeveer onze tak van sport is motorcross
Antwoord van OMNIAIR Nederland
Motorcross op 12 jaar, dat is indrukwekkend! Fijn dat de Sport variant ook voor de kleintjes werkt. Succes op het circuit!
Groetjes, Emy
Goed, bestel nu voor 2e keer neusstrips. Zorg er wel voor dat je neus schoon en droog is. Dan plakt het beter.
Top!
Goede strips! Blijven goed zitten in de nacht en mijn nacht rust is enorm vooruit gegaan (mondstrips en neusstrips), zeker een aanrader. Alleen verzenden deed ietsie langer over dan afgesproken
Blijft goed zitten, werkt super!
Ben erg verkouden en kreeg amper lucht, een collega gaf me de tip om de neusstrips van OmniAir te proberen. Besteld, volgende werkdag in huis en gelijk geprobeerd. Ik kreeg weer lucht en voelde me de volgende dag een stuk minder moe! Dit werkt echt en de strips blijven zo 24 uur zitten!
Eindelijk weer lekker slapen!
Ik heb al jaren last van een dichte neus tijdens het slapen en heb daardoor ook regelmatig kortje nachtjes gehad... Maar sindsdien ik de neusstrips gebruik niet meer! Ik val veel makkelijker in slaap en slaap ook veel dieper. Wat een uitvinding. Kan niets anders zeggen dat het een geweldig product is en zeker het geld waard!