yarinde.nl

1.763 reviews in totaal   676 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 22 jul 2020

yarinde.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn vaak tevreden over de snelle bezorging en het brede, biologische assortiment, dat als onderscheidend wordt ervaren. De geleverde planten worden veelal als mooi, gezond en van goede kwaliteit omschreven. Er is veel waardering voor meegeleverde plantplannen of duidelijke informatie, en de website en het bestelproces worden als duidelijk en gemakkelijk beschouwd. Ook wordt de klantenservice regelmatig geprezen om de vriendelijke, snelle en adequate afhandeling van klachten. Tegelijkertijd worden er regelmatig problemen genoemd, zoals beschadigde, zieke of te kleine planten en stevige verpakking waarbij planten soms toch door elkaar lagen of teveel plastic werd gebruikt. Klanten ervaren soms vertragingen, incomplete leveringen, foute afleveradressen en problemen met de transporteurs. Ook zijn er klachten over trage of onbereikbare communicatie van de klantenservice. Daarnaast missen sommige klanten plantoverzichten, aanplanningsschema’s of duidelijke labels op de potjes, en vinden sommigen het lastig om specifieke informatie op de website te vinden.

Reviewsyarinde.nl

Zo fijn dat Yarinde zo'n groot assortiment heeft en de planten snel kan leveren. Mijn teunisbloemen heb ik meteen in de grond gezet en bloeien zelfs al. Ook de calamintha's hebben hun plekje gekregen, nu wachten tot ze groeien en zo lekker gaan ruiken
De planten zijn voortreffelijk. Bbj de bezorging door DPD ging het aanvankelijk fout, maar die fout werd hersteld. Ook over de klachten afhandeling niets dan lof. Yarinde bleef bereikbaar. Omdat het om levende planten ging, voor ons zeer waardevol.

Antwoord van yarinde.nl

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw tevreden bent met de kwaliteit van de plantjes! We nemen elke klacht serieus en proberen die altijd zo goed mogelijk op te lossen.

Kwaliteit verpakking erg wisselend, klantservice uitstekend, mooi biologisch aanbod

Bestelling kwam in 2 - de ene was prima verpakt, de ander was een rommeltje. Er ontbrak een deel van de levering maar klantenservice was uitstekend en was snel opgelost. Fijn dat er een redelijk aanbod biologisch is.
Zorgvuldig ingepakt. Toch misschien op alle potjes vermelden welk plantje het is. Minpunt: heb van 1 plantje en potje gekregen met geen scheut erin. Gevraagd via bericht met als antwoord dat sommige plantjes pas later uitkomen. Wel opmerkelijk dat de twee andere van deze soort al een scheut hadden van een 15 à 20 cm.

Antwoord van yarinde.nl

Bedankt voor uw review! Dat is inderdaad zo. Wij zorgen voor een goed wortelgestel, de planten komt vanzelf boven. Daarnaast heb ik u ook een aangroeigarantie van 3 maanden aangeboden. Mocht de plant niet aanslaan, bieden we een vervangend product of uw geld terug.
De Perzische slaapboom ziet er goed uit en is keurig bezorgd. De communicatie met het bedrijf is slecht. Er wordt niet goed gelezen. Er staat op de website dat je zelf een afleverdatum mag aangeven maar als je dat dan vervolgens doet, ontstaan er veel logistieke problemen die pas na heel veel heen en weer gebel en geschrijf opgelost worden. Een onaangename ervaring. Een beetje reflectie op de handelswijze ontbreekt en wordt sterk aangeraden.

Antwoord van yarinde.nl

Bedankt voor uw review! We hebben het achteraf nog voor u aangepast. Excuses voor het ongemak.
Mooie boom! Kosten incl. verzendkosten in verhouding hetzelfde als bij andere aanbieders. Communicatie over aflevering kan beter. Geen update ontvangen, o.b.v. info op website zou levering een kleine week duren. Met drie dagen werd er ineens aangebeld met de boom. Heel fijn, maar toen moesten we het gat ineens die avond nog graven.

Bedankt voor uw review!
Pakket is 4 dagen onderweg geweest. Planten hebben daar duidelijk onder geleden. Volledig uitgedroogd. Lavendel slecht beworteld en wel erg klein voor een p9 pot. De helft van de cichorei met geknakte stengels in de doos, met het meeste blad geel, 2 groene blaadjes. Alles eerst een dag en nacht vol laten zuigen met water voordat ze pootbaar leken. Lijken nu wel aan te slaan.

Antwoord van yarinde.nl

Bedankt voor uw review! Excuses voor de vertraging. Fijn dat de plantjes nu wel aanslaan. Mocht u nog twijfelen om de kwaliteit mag u altijd een mailtje sturen naar hallo@yarinde.nl.
Bestelling zou binnen 3-5 werkdagen verzonden worden. Ik kreeg ze precies een maand later. Zou iets op de site hebben gestaan over de kerstdagen, niet gezien en ook niet in de bestellingsbevestiging hiervan op de hoogte gebracht. Ik had 4 pakketten besteld en de zending werd geleverd zonder pakbon of overzicht, was dus lastig controleren of alles aanwezig was. Daarnaast een grote plant beschadigd doordat deze gestapeld in een doos stond. Een aantal planten zien er dubieus uit, potje lijkt leeg of plant lijkt dood. Maar dat is nog even afwachten of dat ook echt zo is. Al met al daarom 3 sterren. Klantenservice overigens dik in orde, steeds snel en vriendelijk antwoord.

Antwoord van yarinde.nl

Bedankt voor je eerlijke review en het delen van je ervaring. Allereerst mijn welgemeende excuses voor de vertraging. Een maand wachten is natuurlijk veel langer dan de bedoeling is. De combinatie van de feestdagen en de extreme weersomstandigheden (vorst en sneeuw) zorgde helaas voor een flinke uitdaging in onze logistiek, maar ik begrijp volledig dat dit erg vervelend is geweest. Wat betreft de planten die er momenteel 'dubieus' uitzien: maak je geen zorgen! In deze tijd van het jaar zijn veel planten in winterrust. Het is heel gebruikelijk dat potjes leeg lijken of dat de plant er wat dor uitziet. Zodra de temperaturen stijgen en het voorjaar begint, zul je zien dat ze vanuit de wortels weer prachtig uitlopen. Dat is het mooie van de natuur, ze slapen nu gewoon even. Wat we echter niet willen, is dat een plant beschadigd bij je aankomt door de manier van inpakken. Onze excuses hiervoor. Omdat je aangeeft dat er een grote plant beschadigd is, wil ik je vragen om hiervoor even contact met onze klantenservice op te nemen (liefst met een foto). Dan zoeken we direct naar een passende oplossing, want we willen natuurlijk dat je uiteindelijk 100% tevreden bent met je groen! Fijn om te horen dat je verder goed geholpen bent door mijn collega's. We hopen dat je, ondanks de start, straks volop van je tuin kunt genieten. Met vriendelijke groet, Team Yarinde

Fijne kwaliteit in plantgoed en bezorging

Ik was niet thuis bij de aflevering. De plant was mooi in de schaduw neergezet door de transporteur. De plant zelf (Corylopsis) is indrukwekkend. Mooi doorworteld, prachtig in het blad.

Iets meer gedetailleerd borderplan

Levering van de plantjes heel zorgvuldig gedaan. Ik had alleen een uitgebreider plan verwacht hoe het borderpakket in de tuin te zetten. Nu moeten doen met de foto op het internet. Zeker wanneer er meer vierkante meter van hetzelfde pakket wordt besteld, is het fijn om iets meer info te ontvangen qua afstanden tussen de verschillende planten.

Prima

De planten zagen er goed en gezond uit. Het contact met de klantenservice verliep vlot en goed. Er was een goede oplossing voor een klacht van mij
levering zag er in eerste instantie zeer verzorgd uit, echter omdat de verpakking 12 vaks is zat er e.e.a. aan planten door elkaar wat zoekwerk veroorzaakt, dit omdat sommige planten nogal op elkaar leken. dit neemt niet weg dat ik ook een volgende keer bij u zal bestellen. groeten Trudie

Antwoord van yarinde.nl

Bedankt voor uw review! Wij werken bij het inpakken van vaste planten, siergrassen en borderpakketten van links naar rechts en per nieuwe soort ziet u een label. Bij het uitpakken deze volgorde aanhouden! Tip, maak duidelijke groepjes van soort bij soort bij het uitpakken.
Als tuinontwerper ben ik nog niet overtuigd van de zakelijke mogelijkheden. Een factuur downloaden lijkt onmogelijk, een leverdatum aangeven ook niet. En het op de zijkant versturen van de planten waardoor de potjes half leeg zijn bij aankomst vind ik ook niet ideaal. Los daarvan heeft de bezorgdienst niet geleverd ‘op de afgesproken plek’ waardoor de planten 3 dagen onbeheerd en in de vrieskou op mijn stoep gestaan hebben. De kwaliteit van de planten lijkt wel in orde.

Antwoord van yarinde.nl

Bedankt voor uw review! WIj geven bij elke bestelling van P9 plantjes de leverdatum binnen 3-5 werkdagen bezorgd. Ik snap u frustratie. U heeft ons gevraagd of we later konden bezorgen. Wij verwerken de nieuwe orders die binnen komen meteen bij onze kwekers. Dit betekend dat er gelijk plantjes worden besteld. Dit is een strak proces. Waar wij zo min mogelijk derving uit willen halen. U had ons gevraagd of wij een offerte voor u konden maken. Dit doen wij niet meer via de mail. Al onze plantjes zijn eenvoudig te bestellen via onze website. Hier worden alle kortingen die van toepassing zijn gelijk verrekend en ziet u wanneer uw bestelling binnen komt. Een factuur is na het bestellen altijd bij ons te krijgen via de mail. Onze kwekers doen boven op het goed ontwikkelde wortelstelsel een beetje losse aarde om het potje op te vullen. Dit kan tijdens het leveren wel eens uit de potjes vallen. Dit heeft geen betrekking tot de kwaliteit van het plantje. Wat jammer dat de bezorger de afgesproken plek niet heeft kunnen waarmaken. Gelukkig zijn de plantjes van de juiste kwaliteit

Netjes afgeleverd.

We hadden een bestelling van 2 dozen. Netjes verpakt alleen niet alle plantjes waren heel. Vooral het kwetsbare sedum niet. Veel losse takjes in de doos, dat was wel jammer. Tussenschotten zijn van petfles gerecycled en de bestelling was compleet. Nu houden we de groei van de plantjes (ingepoot) in de gaten.

Bedankt voor uw review!

Het geleverde boompje is vitaal en top

Het geleverde boompje is vitaal, mooier en groter dan gedacht. Bezorging prima. Track en trace, liep niet echt lekker. Dat ligt niet aan Yarinde Tussentijds e-mailverkeer met Y verliep snel en netjes. Dankjulliewel, heel blij.

Bedankt voor uw review!

Duidelijke site en mooie collectie plantjes

Duidelijke site, bestelling planten kwam eerst, aanplantgrond kwam helaas 2 dagen later. Wij hadden 6 dezelfde plantjes , bij elkaar ingepakt met 1 sticker erop wat voor soort plant het is. Mooie planten. Henkjan border pakket

Bedankt voor uw review!
Een bijzondere collectie planten, struiken en bomen! Perfecte verpakking, snelle levering en alles op pallets zodat de schade beperkt blijft!
Jullie zijn klantvriendelijk en geven veel tips en suggesties. Ik ben door jullie super fijn geholpen en top dat jullie een plantgarantie hebben.top! Mooie planten en veel keus. Ik ben blij met jullie/planten.

Antwoord van yarinde.nl

Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent!
Duidelijke website met goede omschrijvingen. De planten waren keurig verpakt en zijn van prima kwaliteit. De levering duurde iets langer maar de plantjes staan inmiddels met hun voetjes in de aarde.

Antwoord van yarinde.nl

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent! Ik hoop dat u lekker aan het genieten bent van uw tuin!
Bestelling volgens afspraak! Beter: foto op internet van de aanplant. Foto/beschrijving bij het pakket van de verdeling van aanplant. Het is niet uit te printen en buiten is geen internetverbinding, dus lastig te planten zonder beschrijving erbij.

Antwoord van yarinde.nl

Bedankt voor uw review! De aanplant schema's kunt u opslaan en uitprinten!

yarinde.nl

Heeft u een nieuwe (verhoogde) border aangelegd of bent u bezig met het (her)inrichten van uw tuin? Yarinde.nl levert alle tuinplanten om van uw tuin een droomtuin te maken. Wij leveren A-kwaliteit tu...